Dodaj do ulubionych

FLEGMA Bez infekcji

16.07.24, 18:47
Witam. Moje miesięczne dziecko dostało nietolerancji na białko krowie. Wylądowaliśmy w szpitalu z krwią w kale. Po zmianie mleka dzidziuś miał 3 razy incydent, gdzie zadławił się flegma. Na szczęście w szpitalu, pielęgniarki musiały go czyścić, bo nie mógł złapać powietrza. Następnie przywieźli nas do innego szpitala. Incydent się nie powtórzył. Miał zrobione badania pod kątem padaczki, badanie serduszka, gastrolog wszystko w porządku lekarze na temat flegmy i duszności stwierdzili, że to na pewno zachłyśnięcie jak dziecku chciało się odbić i w tym momencie ulał. Niestety po powrocie ze szpitala minęło 2 tygodnie i znowu mamy flegmę dziecko krztusi się, ale nie jest tak źle, jak w szpitalu. Daje radę sama odciągnąć dziecku flegmę. Flegma zbiera się w buzi i nosku. Teraz robię inhalacje, pryskam solą morską i ściągam. Czy miał ktoś tak? Bo ja już nie mam pomysłu gdzie mam się udać i co robić cały czas trzeba siedzieć przy dziecku i pilnować. Nie mogę, patrzeć jak dzidzia się męczy. Dodam, że dziecko było badane na mukowiscydozę po urodzeniu i nie dostałam telefonu ze szpitala, czyli wynik był ujemny.
Obserwuj wątek
    • mamtrzykotyidwato5 Re: FLEGMA Bez infekcji 20.07.24, 17:04
      A czym teraz karmisz dziecko? Ile miesięcy ma dziecko?
      Czy dziecko ssie smoczek?
      Flegma w nosku to katar, tak? A co w buzi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka