Dodaj do ulubionych

Nowa Spółdzielnia II

08.05.05, 08:11
Czy współwłaściciele budynku w którym już działa Spółdzielnia mogą powołać do
zycia Nową Spółdzielnię na bazie własnego budynku, w skład której wchodziłaby
dotychczasowa Spółdzielnia ?
Obserwuj wątek
    • antyks Re: Nowa Spółdzielnia II 08.05.05, 11:50
      odpowież na to masz o jeden wątek wyżęj.ODPUŚĆ I PRZESTAŃ BO JESTEŚ NUDNY I
      NIKOGO TYM NIE USCZĘŚLIWISZ "LEPERZE" NASZEJ SPÓLDZIELNI!!!!!!!
    • olka_krakow Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 09:14
      Nasza spoldzielnia jest naprawde OK, w porownaniu z innymi.
      • ks222 Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 09:20
        No może za wyjątkiem tego że na Zakrzówku 4 bloki od 1996 roku, w którym
        rozpoczęła się inwestycja nie mają do tej pory ostatecznego rozliczenia
        inwestycji.
        • antyks Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 09:50
          Gdybyś był w tej Sp-ni trochę dłużej to wiedziałbyś dlaczego.Trzeba było jak
          mówiłem iść gdzie inndziej jak tu tak żle
          • axina Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 11:47
            antyks napisała:

> Gdybyś był w tej Sp-ni trochę dłużej to wiedziałbyś dlaczego.Trzeba było jak
            > mówiłem iść gdzie inndziej jak tu tak żle

A przepraszam antyks - od kiedy Ty jesteś w tej Spółdzielni??
            • frutis123 Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 12:42
              Zastanawia mnie postępowanie antyks'a.
              Jeśli ks222 wypisuje coś i stara sie na coś zwrócić uwagę to chyba dobrze.
              Oburzanie sie na niego tylko dlatego że wypisuje posty zwracając naszą uwagę na
              wiele spraw jest dziwne. Zwłaszcza że nikogo nie obraził. Robi to kulturalnie.
              Antyks, będziemy najprawdopodobniej sąsiadami, my tu wszyscy. Więc może
              spokojniej do wielu rzeczy podchodzić? Potem z takich spraw rodzą sie konflikty.

Antyks, napisz jak długo jesteś członkiem spółdzielni, napisz coś o tych
              rozliczeniach, wyjaśnij kwestię rozliczeń i odpowiadaj kulturalnie ks222. Masz
              dojścia do finansów SM? Masz kopie dokumentów i rozliczeń? Możesz nam je
              pokazać? Chętnie je przeglądnę.

• axina Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 13:09
                frutis123 napisał:

> Zastanawia mnie postępowanie antyks'a.
                > Jeśli ks222 wypisuje coś i stara sie na coś zwrócić uwagę to chyba dobrze.
                > Oburzanie sie na niego tylko dlatego że wypisuje posty zwracając naszą uwagę
                na
                >
                > wiele spraw jest dziwne. Zwłaszcza że nikogo nie obraził. Robi to kulturalnie.
                > Antyks, będziemy najprawdopodobniej sąsiadami, my tu wszyscy. Więc może
                > spokojniej do wielu rzeczy podchodzić? Potem z takich spraw rodzą sie
                konflikty
                > .
                Otóż to, a po wypowiedziach Pana/ Pani (?) antyks to mam wrażenie że sąsiadami
                chyba raczej nie będziecie bo tak naprawdę to na temat budowy na Szwai niewiele
                napisał, pomijając rzeczy oczywiste i udostępnione tutaj na foru lub też na
                stronie SM....
      • shaddock Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 13:02
        Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ludzie Spółdzielni (w tym ci podejmujący
        decyzje o milionowych wydatkach) są absolutnie kompetentni oraz krystalicznie
        uczciwi. W porównaniu z innymi Spółdzielnia pewnie rzeczywiście jest OK, ale
        przecież zawsze może być jeszcze lepsza :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka