ks222 08.05.05, 08:11 Czy współwłaściciele budynku w którym już działa Spółdzielnia mogą powołać do zycia Nową Spółdzielnię na bazie własnego budynku, w skład której wchodziłaby dotychczasowa Spółdzielnia ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antyks Re: Nowa Spółdzielnia II 08.05.05, 11:50 odpowież na to masz o jeden wątek wyżęj.ODPUŚĆ I PRZESTAŃ BO JESTEŚ NUDNY I NIKOGO TYM NIE USCZĘŚLIWISZ "LEPERZE" NASZEJ SPÓLDZIELNI!!!!!!! Odpowiedz Link
olka_krakow Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 09:14 Nasza spoldzielnia jest naprawde OK, w porownaniu z innymi. Odpowiedz Link
ks222 Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 09:20 No może za wyjątkiem tego że na Zakrzówku 4 bloki od 1996 roku, w którym rozpoczęła się inwestycja nie mają do tej pory ostatecznego rozliczenia inwestycji. Odpowiedz Link
antyks Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 09:50 Gdybyś był w tej Sp-ni trochę dłużej to wiedziałbyś dlaczego.Trzeba było jak mówiłem iść gdzie inndziej jak tu tak żle Odpowiedz Link
axina Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 11:47 antyks napisała: > Gdybyś był w tej Sp-ni trochę dłużej to wiedziałbyś dlaczego.Trzeba było jak > mówiłem iść gdzie inndziej jak tu tak żle A przepraszam antyks - od kiedy Ty jesteś w tej Spółdzielni?? Odpowiedz Link
frutis123 Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 12:42 Zastanawia mnie postępowanie antyks'a. Jeśli ks222 wypisuje coś i stara sie na coś zwrócić uwagę to chyba dobrze. Oburzanie sie na niego tylko dlatego że wypisuje posty zwracając naszą uwagę na wiele spraw jest dziwne. Zwłaszcza że nikogo nie obraził. Robi to kulturalnie. Antyks, będziemy najprawdopodobniej sąsiadami, my tu wszyscy. Więc może spokojniej do wielu rzeczy podchodzić? Potem z takich spraw rodzą sie konflikty. Antyks, napisz jak długo jesteś członkiem spółdzielni, napisz coś o tych rozliczeniach, wyjaśnij kwestię rozliczeń i odpowiadaj kulturalnie ks222. Masz dojścia do finansów SM? Masz kopie dokumentów i rozliczeń? Możesz nam je pokazać? Chętnie je przeglądnę. Odpowiedz Link
axina Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 13:09 frutis123 napisał: > Zastanawia mnie postępowanie antyks'a. > Jeśli ks222 wypisuje coś i stara sie na coś zwrócić uwagę to chyba dobrze. > Oburzanie sie na niego tylko dlatego że wypisuje posty zwracając naszą uwagę na > > wiele spraw jest dziwne. Zwłaszcza że nikogo nie obraził. Robi to kulturalnie. > Antyks, będziemy najprawdopodobniej sąsiadami, my tu wszyscy. Więc może > spokojniej do wielu rzeczy podchodzić? Potem z takich spraw rodzą sie konflikty > . Otóż to, a po wypowiedziach Pana/ Pani (?) antyks to mam wrażenie że sąsiadami chyba raczej nie będziecie bo tak naprawdę to na temat budowy na Szwai niewiele napisał, pomijając rzeczy oczywiste i udostępnione tutaj na foru lub też na stronie SM.... Odpowiedz Link
shaddock Re: Nowa Spółdzielnia II 09.05.05, 13:02 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że ludzie Spółdzielni (w tym ci podejmujący decyzje o milionowych wydatkach) są absolutnie kompetentni oraz krystalicznie uczciwi. W porównaniu z innymi Spółdzielnia pewnie rzeczywiście jest OK, ale przecież zawsze może być jeszcze lepsza :-) Odpowiedz Link