Dodaj do ulubionych

dobry duszek Broneknotgeld

19.01.08, 13:21
Na nasza-klasa my się tera spotkali. Kajałam się na privie, uniżenie
przepraszałam, może nawet realnie łkałam (?)za bezeceństwa swe
przedświąteczne
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=32855794&a=73405731
i Bronek wybaczył!(oj, cudzie Ty niepamięci:-)

więc publicznie teraz poprawę postawy obiecuję, rozwagę w słowie
pisanym, wstrzemięźliwość emocjonalnie-forumową.. dzięki wielkie,
dobry duszku nasz ty śląski :P
Obserwuj wątek
    • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 20.01.08, 01:44
      Nie obraź się, ale powiało paranoją...:)
      • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 20.01.08, 11:56
        Nie obrażam się, za co?
        Mam już chyba na stałe wkodowane, że jak kogoś obrażę, noszę to w
        sobie tak długo, dopóki nie odkręcę sprawy, prawdziwa paranoja, eh..

I ponieważ w jakimś sensie Bronka publicznie na forum uraziłam (tak
        to odczułam ex post factum dopiero, niestety), choć w rzeczywistości
        bardzo go lubię, publiczny był też mój wczorajszy wpis. Nie dla
        Bronka, chyba się dogadamy w naszej-klasie!:)), ale bardziej dla
        samej siebie.

capo, jeśli ci się tylko chce, bardzo proszę o cd psychoanalizy:-)

• capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 20.01.08, 12:39
          "W stosunku do chorego powinno się wykazywać dużą dozę tolerancji, należy
          ograniczyć się do wyraźnego negowania prawdziwości treści wytwórczych bez
          omawiania ich i tłumaczenia ich nieprawdziwości, co zwykle nie przynosi
          pożądanego rezultatu."

Na tym forum obraziłaś bronka? Mogłabyś wskazać fragment, zacytować swoją
          wypowiedź, w której rzekomo doszło do obrażenia?

Bez obrazy w dalszym ciągu. To na potrzeby analizy:)
          • dzidzia_bojowa Re: dobry duszek Broneknotgeld 20.01.08, 18:18
            Moim zdaniem żaden cytat, w którym naszego Bronka obrażano nie jest
            tu potrzebny. Po co? To jest sprawa między Rabą a Bronkiem. A że
            sprawę upubliczniono, to nic nie szkodzi.
            Tutti, my nie musimy wiedzieć o co chodzi:) Naprawdę!
            • broneknotgeld Re: dobry duszek Broneknotgeld 20.01.08, 18:22
              Po co żole w płaczkach topić?
              Łońskim rokym se durś tropić?
              Życie nowe dni nom niesie
              W kerych dobra ciyngym chce sie.
          • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 20.01.08, 20:47
            capo_di_tutti_capi napisał:

> Na tym forum obraziłaś bronka?
            Nie, na tamtym. Czy ten fakt coś oznacza??

> "W stosunku do chorego powinno się wykazywać dużą dozę tolerancji
            • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 21.01.08, 16:35
              raba napisała:

> capo_di_tutti_capi napisał:
              >
              > > Na tym forum obraziłaś bronka?
              > Nie, na tamtym. Czy ten fakt coś oznacza??

Wnioskuję, że jesteś ekstrawertyczką skoro na publicznym forum
              piszesz o zdarzeniu, które w dodatku miało miejsce na innym
              forum...:)

Nic to, pozdrawiam!
              • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 22.01.08, 11:21
                z wizytówki capo_di_tutti_capi: "O mnie: Szara eminencja Dolnego
                Śląska."
                Poziomem zrównoważonej introwersji bliżej ci do Talleyranda czy
                Richelieu?
                • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 23.01.08, 00:34
                  raba napisała:

> z wizytówki capo_di_tutti_capi: "O mnie: Szara eminencja Dolnego
                  > Śląska."
                  > Poziomem zrównoważonej introwersji bliżej ci do Talleyranda czy
                  > Richelieu?

Przepraszam, a co wspólnego z Dolnym Śląskiem ma książę de
                  Talleyrand czy Wielki Kardynal z Dolnym Śląskiem? Porównanie tyleż
                  nietrafione, co nieszczęśliwe. I jak to się ma w kontekście twojej
                  psychoanalizy?:)
                  • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 23.01.08, 12:31

> Przepraszam, a co wspólnego z Dolnym Śląskiem ma książę de
                    > Talleyrand czy Wielki Kardynal z Dolnym Śląskiem? Porównanie tyleż
                    > nietrafione, co nieszczęśliwe. I jak to się ma w kontekście twojej
                    > psychoanalizy?:)

Tyle samo, co Twoja opinia o mojej domniemanej ekstrawersji w
                    konfrontacji z rzeczywistością, Droga i Szanowna Szara Eminencjo.

Też se chciałam założyć wizytówkę i się nie dało: - za duży plik! -
                    eh.. choć maszyną, to jednak bezczelnie, zagadało:(
                    • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 23.01.08, 14:27
                      Po prostu. Chyba napisałem wyżej - jeśli czuję, że kogoś czymś
                      uraziłem (w Twoim przypadku wypowiedzią, ktorej, mimo mojej prośby,
                      nie przytoczyłaś), załatwiam to prywatnie, poza forum. Nie rozumię
                      co chciałaś osiągnąć wątkiem, który założyłaś.
                      No i co w końcu mógł sobie pomyśleć adresat Twych modłów, a może nie
                      życzyłby sobie upubliczniania pewnych kwestii?

Co do "domniemanej ekstrawersji", przeczytaj wątek raz jeszcze.

> Też se chciałam założyć wizytówkę i się nie dało: - za duży plik! -

> eh.. choć maszyną, to jednak bezczelnie, zagadało:(

Plik trzeba skompresować. Jeśli chodzi o zdjęciowy, najłatwiej w
                      Paincie;)
                      • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 25.01.08, 10:01

> No i co w końcu mógł sobie pomyśleć adresat Twych modłów, a może
                        nie
                        > życzyłby sobie upubliczniania pewnych kwestii?

Zawsze antycypujesz czyjeś zachowanie na podstawie cech z własnego
                        profilu osobowości?

> Plik trzeba skompresować. Jeśli chodzi o zdjęciowy, najłatwiej w
                        > Paincie;)

Dziękuję:-)chyba "skompresowałam", ale kazało mi potem czekać na
                        dopasowanie do strony tak długo, że dałam sobie spokój.

• capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 25.01.08, 21:36
                          > Zawsze antycypujesz czyjeś zachowanie na podstawie cech z własnego
                          > profilu osobowości?

Antycypuję? Chyba niezbyt trafnie określone. Zwyczajna obserwacja plus wnioski.
                          Miało być bardziej naukowo: teza i synteza, ale zabrakło materiałów źródłowych;)

> Dziękuję:-)chyba "skompresowałam", ale kazało mi potem czekać na
                          > dopasowanie do strony tak długo, że dałam sobie spokój.

Rozumiem, ale i Ty zrozum. Plik musi zostać "wciągnięty" na serwer Agory, a że
                          jest obrazem, zajmuje trochę miejsca więc i wczytywanie musi potrwać czasami
                          nawet kilka minut. Spróbuj więc zmniejszyć ciut jeszcze plik.
                          • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 27.01.08, 14:57

> Miało być bardziej naukowo: teza i synteza, ale zabrakło
                            materiałów źródłowych;)

bo zapomniałeś zapytać: dlaczego tu a nie tam?:-)

> Spróbuj więc zmniejszyć ciut jeszcze plik.

Zmniejszyłam i to bardzo, ale już nie chcę wizytówki. Jeśli za
                            pierwszym razem coś nie wychodzi (ekstrawertywna impulsywność), to
                            lepiej niech zostanie tak, jak jest (introwertywna stabilność
                            emocjonalna;)
                            • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 27.01.08, 21:19
                              raba napisała:

> bo zapomniałeś zapytać: dlaczego tu a nie tam?:-)

To byłoby i tak za mało na potrzeby analizy. Chodziło mi raczej o
                              cytat;)

> Zmniejszyłam i to bardzo, ale już nie chcę wizytówki. Jeśli za
                              > pierwszym razem coś nie wychodzi (ekstrawertywna impulsywność), to
                              > lepiej niech zostanie tak, jak jest (introwertywna stabilność
                              > emocjonalna;)

Reasumując, stoickie podejście do sprawy czyli pełne
                              podporządkowanie się losowi:)
                              • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 28.01.08, 09:28
                                Chyba nie jesteś jednak aż takim pajacem, za jakiego jeszcze tydzień
                                temu cię uważałam:-)

> Reasumując, stoickie podejście do sprawy czyli pełne
                                > podporządkowanie się losowi:)

Nie wiem, na jakiej podstawie ta diagnoza, ale prawdziwa aż do bólu,
                                niestety.
                                Jeśli jesteś tak dobry, to jeszcze w jednej sprawie poradź (jeśli
                                możesz(?)): jak pocieszyć (mailem) faceta, który do dzisiaj nie może
                                otrząsnąć się po przegranej Tsonga w Australian Open? bo mnie nic
                                mądrego nie przychodzi do głupiej łepetyny..:(
                                • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 28.01.08, 09:58
                                  ps: no i mail poszedł - nie pocieszyłam go, a nawet bardzo wręcz
                                  przeciwnie.
                                  • dzidzia_bojowa Re: dobry duszek Broneknotgeld 28.01.08, 15:51
                                    A co ja mam powiedzieć, gdy ze wszystkich sił kibicowałam Rodżerkowi
                                    Federerkowi a on wziął i odpadł w czwartej rundzie? Do tej pory
                                    jestem w szoku:(
                                    • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 28.01.08, 20:55
                                      Sam sobie wziął i zasłużył na taki wynik. Wydawało mi się, czy
                                      rzeczywiście trochę zleniwiale latał po korcie, biedactwo?
                                      Moje typy były: Federer, Tsong i Ivanovic (jaka ona śliczna!!!),
                                      idealne nietrafienie:(
                                • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 28.01.08, 21:20
                                  raba napisała:

> Chyba nie jesteś jednak aż takim pajacem, za jakiego jeszcze
                                  tydzień
                                  > temu cię uważałam:-)

Ambiwalencja po stokroc:P Parafrazując pewnego francuskiego męża,
                                  stwierdzam: właśnie straciłaś okazje, by siedzieć cicho:)
                                  Ja na twój temat zdanie sobie wyrobiłem czas jakiś temu. Twoje posty
                                  tylko mnie w nim utwierdzają:)

> Jeśli jesteś tak dobry, to jeszcze w jednej sprawie poradź (jeśli
                                  > możesz(?)): jak pocieszyć (mailem) faceta, który do dzisiaj nie
                                  może
                                  > otrząsnąć się po przegranej Tsonga w Australian Open? bo mnie nic
                                  > mądrego nie przychodzi do głupiej łepetyny..:(

Skoro "głupiej" to nie dziwota, że nic mądrego nie przychodzi;)
                                  Nie wiem ile masz lat, ale zaryzykuję stwierdzenie, że jesteś
                                  pełnoletnia. Jakiś sposób zapewne więc znajdziesz.
                                  Chciałbym również zapewnić innych, że to nie ja jestem tym facetem!:)
                                  • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 28.01.08, 22:37

> Chciałbym również zapewnić innych, że to nie ja jestem tym
                                    > facetem!:)
                                    Chcesz przez to powiedzieć, że do teraz nie dotarł mój mail do
                                    ciebie?? rano sprawdzę w "wysłanych" i w razie czego powtórzę, ok?

• capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 29.01.08, 16:40
                                      Nie. Chce powiedzieć, że na pewno nie jesteś matka senatu:)
                                      • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 31.01.08, 13:05
                                        Obawiam się, że do zrozumienia twojej wypowiedzi nie tylko mnie nie
                                        starcza małego rozumku:(
                                        • capo_di_tutti_capi Re: dobry duszek Broneknotgeld 31.01.08, 20:32
                                          @raba, dajmy już spokój. I tak się nie zrozumiemy więc przynajmniej pokojowo
                                          koegzystujmy, chociaż niezrozumienie czasami bywa czarujące, nieprawdaż?:)
                                          • raba Re: dobry duszek Broneknotgeld 01.02.08, 23:00
                                            Capo, szczere i wielkie dzięki!!!!!!!
                                            Nudny i smętny bardzo ten (nasz) wątek, kilka wpisów wcześniej też
                                            chciałam go jakoś zmilczeć, ale... do następnego spotkania, przy
                                            bardziej sensownej okazji!:-)
                                  • broneknotgeld Re: dobry duszek Broneknotgeld 07.03.08, 15:43
                                    Toście se tu pogodali
                                    Niy poleci wontek dali?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka