croyance 16.09.09, 17:30 forum.gazeta.pl/forum/w,299,100247105,100247105,Dwustu_wspanialych.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganoreg Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 17:45 Kotula nawet wyzej. Znalazlam verdane :) Odpowiedz Link
croyance Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 20:25 O qrde, ja chyba slepa jestem, bo nadal widze tylko szprote! Odpowiedz Link
nioszka Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 20:44 Kotula na 37. miejscu, Verdana na 64. :) Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Dzidko, 16.09.09, 20:55 Ojciec założyciel powinien być wyżej, bo policzony jest pod dwoma nickami! Mnie to dziwi, że mnie nie ma na tej liście. Zawsze mi się zdawało, że nic innego nie robię w życiu, tylko na forum GW siedzę. Mogę odetchnąć z ulgą :) Odpowiedz Link
croyance Re: Dzidko, 16.09.09, 21:00 Ja to jestem wrecz rozczarowana, ze mnie nie ma, ale pocieszam sie, ze pod nickiem croyance pisze dopiero od 4 lat, wczesniej uzywalam innego. Odpowiedz Link
croyance Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 20:26 A mnie tam nie ma! Co znaczy, ze nie ma racji moj maz, mowiac, ze nic tylko na forum pisze :-D Odpowiedz Link
aganoreg Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 20:49 croyance napisała: > A mnie tam nie ma! Co znaczy, ze nie ma racji moj maz, mowiac, ze nic > tylko na forum pisze :-D Moze po prostu ___nie tylko___ na gazetowym? ;) Odpowiedz Link
mama_kotula Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 21:06 Ooo, ja też, ja też :D:D, i to aaaaaaaaaa w pierwszej czterdziestce. Czy już powinnam do teges, psychiatryka? Odpowiedz Link
k_linka Re: Szprota, jestes na liscie ... 16.09.09, 21:48 Fajna lista, ci, co na niej sa, sie moga cieszyc i ci, co ich nie ma, sie moga cieszyc (ze jednak nie spedzaja na forum AZ tyle czasu);) Najwyzej klasyfikowana forumka jest annajustyna (choc dawno tu jej nie widzialam) i jan.kran. A szproty dalej nie moge dostrzec Odpowiedz Link
ready4freddy Re: Szprota, jestes na liscie ... 18.09.09, 00:01 przyznam szczerze, iz naleze do tych, co sie ciesza, ze ich nie ma. glownie dlatego, ze pare nickow znam i moze to nawet nie trolle, co... nie, zajzajer to JEST troll. no wiec pare/paru troli, ale co innego mnie zaciekawilo: wiekszosci nickow z pierwszej 50tki (zeby zawezic poszukiwania) w zyciu na oczy nie widzialem. a to oznacza, ze poza forum "wiadomosci" i "kraj" istnieje jakis ogromny swiat ludzi, ktorzy caly dzien siedza na forum gazeta.pl, a MIMO TO nie wypowiadaja sie ani w temacie polskiej, ani swiatowej polityki. intrrrrygujace! :) Odpowiedz Link
mama_kotula Re: Szprota, jestes na liscie ... 18.09.09, 00:26 Cytatistnieje jakis ogromny swiat ludzi, ktorzy caly dzien siedza na forum gazeta.pl, a MIMO TO nie wypowiadaja sie ani w temacie polskiej, ani swiatowej polityki. intrrrrygujace! :) Bo ich polityka nie interesuje ani polska ani światowa. Wypowiadają się w kwestiach zupy, dupy i kupy (niemowlęcych ofkors), w kwestiach "dlaczego w szkołach nie ma papieru toaletowego" oraz na forach prywatnych towarzyskich ;). W temacie książek dziecięcych i młodzieżowych, w temacie smoczych jajek na dragcave.net, w temacie robótek szydełkowych oraz drucianych i niegdyś w tematach rozmaitych na forum ematka. I wypraszam sobie, nie całydzień, nie całydzień ;) Odpowiedz Link
ding_yun Re: Szprota, jestes na liscie ... 18.09.09, 08:34 Bo na forach o polityce krajowej są zawsze największe pyskówki. Jakby mi dopłacali to może bym siedziała, ale za darmo w życiu, po co się denerwować. A ja mam nerwy, ja nie jestem cham. Chociaż w sumie na forach kobiecych typu emama też bywają niezłe jatki. Czytam czasem podlinkowane na głównej stronie dyskusje, ale nigdy nie przebrnęłam przez więcej niż 100 postów. Mnie od tych tematów odrzuca. Odpowiedz Link
croyance Re: Szprota, jestes na liscie ... 18.09.09, 11:42 O, hi hi, to zupelnie jak ja (chociaz nie jestem w pierwszej piecdziesiatce, ani dwusetce nawet): nigdy nie wchodze na wiadomosci ani kraj. Kiedys wchodzilam na spoleczenstwo, ale tam jest jatka i tylko sie denerwuje (ostatnio weszlam, przedwczoraj chyba, i te same dyskusje, co zawsze, z mg i e-skinem na czele). Odpowiedz Link
szprota Re: Szprota, jestes na liscie ... 18.09.09, 19:58 Takoż i ja. Aktywność natrzepałam głównie wpisami tutaj i może trochę na swojej Utopii. Na forach publicznych pojawiam się ostatnio sporadycznie. W sumie to jestem zaskoczona, wydawało mi się, że mocno zrzedłam ostatnio. Odpowiedz Link