14.10.12, 22:10
Z przyjemnością przeczytałabym książkę o Rodzie Kopców. Po trochu na zasadzie, że nic nie może być gorszego od Czarnej Polewki czy McDusi, a po drugie ciekawi mnie jak z tym tematem poradziłabym sobie MM. Czy pokazałaby, że można być bohaterami pozytywnymi mimo mieszkania w blokach, posiadania cudacznych imion i zerowej wiedzy o antycznych mędrcach? Taka miła (no pun) odskocznia od już zgniłego smrodka dydaktyzmu z borejkowskiej kuchni.
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Takie? 14.10.12, 22:44
      forum.gazeta.pl/forum/w,25788,83598720,,Trzeci_plan_wkracza_do_akcji.html?v=2
      Do dziś urzeka mnie marajkowy monolog wewnętrzny Esmeraldy na temat Pyziak Laury i jej rodziny :-D
      • staua Re: Takie? 15.10.12, 03:54
        Ten archiwalny watek to chyba ostateczny dowod na to, ze MM czyta forum (i czerpie z niego inspiracje).
      • filifionka-listopadowa Re: Takie? 16.10.12, 21:48
        Dzięki za zarzucenie linkiem:) Zdziwiłam się, że nie kojarzę takiego fajnego wątku, a potem zdziwiłam się jeszcze bardziej, gdy zobaczyłam swoje wpisy w nim. Teraz myślę o ciągu dalszym monologu Kopiec Esmeraldy.
        • turzyca Re: Takie? 17.10.12, 23:11
          > Teraz myślę o ciągu dalszym monologu Kopiec Esmeraldy.

Moge Ci na zachete podstawic swieze pierniczki torunskie. Bowiem bardzo by mi sie podobalo, gdyby powstal ciag dalszy monologu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka