orelkaelka 03.11.12, 11:29 Witam. Jestem tutaj nowa. Bardzo chciałabym poczytać wątki zarchiwizowane,zamknięte. Wiem,że nie mogę już nic dopisać,ale chciałabym je przeczytać. Gdzie mam ich szukać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkw98 Re: wątki 03.11.12, 11:46 Niestety, zarchiwizowane wątki można znaleźć tylko przy pomocy wyszukiwarki. Dzidka zaproponowała kiedyś, żeby stworzyć magazyn wątków zarchiwizowanych, może warto wrócić do tego pomysłu? Odpowiedz Link
filifionka-listopadowa Re: wątki 03.11.12, 11:52 W archiwum. Nie ma żadnego spisu wątków, musisz wpisać w wyszukiwarkę (okienko po prawej nad Twoim) jakieś hasło albo nicka bardzo aktywnego forumowicza i wybierz Cię interesujące. Odpowiedz Link
laura_zwana_tygrysem Re: wątki 03.11.12, 11:58 Po co właściwie zamknięto i wywalono te wątki? Odpowiedz Link
mkw98 Re: wątki 03.11.12, 12:04 laura_zwana_tygrysem napisała: > Po co właściwie zamknięto i wywalono te wątki? Tak działają fora w tym portalu. Każdy wątek, do którego nikt się nie dopisuje zostanie po pewnym czasie zarchiwizowany. Odpowiedz Link
ciotka_scholastyka Re: wątki 03.11.12, 12:05 laura_zwana_tygrysem napisała: > Po co właściwie zamknięto i wywalono te wątki? ? O ile się nie mylę, wątki się same zamykają i archiwizują (nie wywalają) w dwóch przypadkach: kiedy liczba postów w nich przekroczy 2500, oraz kiedy przez konkretny czas (chyba rok, prawda?) nie dopisano do nich żadnego nowego postu. Także to nie jest działanie jakichś konkretnych osób, które postanowiły, bo tak, ZAMKNĄĆ I WYWALIĆ wątki. Odpowiedz Link
laura_zwana_tygrysem Re: wątki 03.11.12, 18:18 Dzięki. :) Trochę szkoda, że te fora tak działają, bo czasami chciałoby się coś napisać w takim odkopanym wątku, a nie mam ochoty zakładać wznawiającego tematu. :3 Ciotko Scholastyko, znam forum z którego systematycznie wywala się stare posty sprzed kilku lat. : < Odpowiedz Link