02.12.12, 20:57
Znalazłam 2 strony jedną podsyłam - nie wiem czy ktoś podsyłał, ale na 1 są zdjęcia z różnych Jeżycjadowych miejsc. Tu akurat wybrałam konkretne, ale jest spisik i można wszystko pooglądać.
musierowicz.blox.pl/2007/04/Foto-Angelo.html
Znalazłam też inną stronę - bodaj bloga i tam wyczytałam, że istnieje książka "Poznań Borejków" - czytał to ktoś może? Zjadliwe?
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • wushum Re: Różne 02.12.12, 21:03
      Ps.: Jest tam nawet plan mieszkania Borejków!!! Uznawałam dotychczas, że to jest nie do wykonania, boć to twór mientki i gumowy, o mobilnych gabarytach.
      • pi.asia Re: Różne 03.12.12, 05:03
        Świetne, dzięki! Zamiast wybierać się do pracy to siedzę i gapię się na fotki!
    • ananke666 Re: Różne 03.12.12, 08:57
      Toż to blog którejś naszej forumowiczki. Tylko nie pamiętam, której...
      • ginestra Re: Różne 05.12.12, 01:55
        Tak, ten blog był już kiedyś linkowany i szeroko komentowany (z zachwytem).
        Chyba nick tej forumowiczki brzmiał coś jak: "jeżycjada_fotki".

Mnie bardzo podoba się pomysł opatrzenia zdjęć cytatami z książek.
    • taka_prawda500 Re: Różne 04.12.12, 10:37
      "Poznań Borejków" widziałam w księgarni kilka lat temu. Nie zdążyłam kupić i znikł...
      • filifionka-listopadowa Re: Różne 04.12.12, 15:07
        Ja mam w domu tę pozycję, ale nie przykula zbytnio mojej uwagi. Fragmenty książek i informacje o budynkach, jakie można znaleźć w każdym przewodniku. Chyba lepszym źródłem informacji jest zalinkowany blog.
        Ale na Allegro znalazłam coś takiego: allegro.pl/musierowicz-frywolitki-o-borejkach-i2843984417.html
    • j_a_ch Re: Różne 04.12.12, 15:52
      Potwierdzam. "Poznań Borejków" to nic specjalnego, przerost formy nad treścią. Czarno białe zdjęcia, bardziej klimatyczne niż szczegółowe, ładna oprawa, trochę cytatów i garść ciekawostek o historii jeżycjadowych zakątków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka