zsemle 21.03.13, 16:48 W Manufakturze w Łodzi do Wielkanocy zrobiono wystawę pisanek ze strusich jaj, pani Małgorzata też uczestniczy: Ładne, co? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginestra Re: Pisanka od pani Musierowicz 21.03.13, 16:58 Rzeczywiście piękna pisanka. :) Odpowiedz Link
uhu_hu Re: Pisanka od pani Musierowicz 21.03.13, 19:58 Pisanka fajna. A czy książka jest też w charakterze pisanki, bo napisana? Po kiego czorta książka na wystawie jajek? Odpowiedz Link
kkokos Re: Pisanka od pani Musierowicz 21.03.13, 20:10 uhu_hu napisał: > Pisanka fajna. A czy książka jest też w charakterze pisanki, bo napisana? Po ki > ego czorta książka na wystawie jajek? dla tych, którym nazwisko musierowicz mówi tyle, że gdzieś je słyszeli, ale nie wiedzą, w którym dzwoniło kościele. Odpowiedz Link
mkw98 Re: Pisanka od pani Musierowicz 21.03.13, 20:26 Ładna. : ) I chyba widać malutkie pisanki Bobcia z Hitlerem i mikrobami, panie tego. Odpowiedz Link
zsemle Re: Pisanka od pani Musierowicz 22.03.13, 17:30 Tak, są te pisanki, tylko że nie było jak z innej strony sfotografować. Odpowiedz Link
nabakier Re: Pisanka od pani Musierowicz 25.03.13, 18:16 Lepsza byłaby z Hitlerem. Wtedy i książka byłaby na miejscu. Odpowiedz Link
lezbobimbo R.I.P. Celestyna Żak (*) fpisujcie miasta 26.03.13, 14:16 O FFFUUUU! Pisanka ujdzie, ale ta ohydna okładka z RYŻĄ maszkarą w miejsce Cesi to obelga dla wszystkich czytelników. Jak widziałam po raz pierwszy to paskudztwo w księgarniach, łącznie z resztą "odnowionych" okładek starej Jeżycjady, to nie wiedziałam w którą stronę womitować. Nie dość, że postać została skasowana literacko na przełomie BBB i Noelki, to jeszcze ta estetyczna masakra. Ponownie postuluję, aby odebrać MM ten dyplom z ASP, bo przynosi porutę i hańbę zacnej uczelni :> Odpowiedz Link
zsemle Re: R.I.P. Celestyna Żak (*) fpisujcie miasta 28.03.13, 11:06 Gdy po raz pierwszy zobaczyłam tę okładkę, to się zdziwiłam, bo nie wiedziałam, ktoby to mógł być. Ale później sobie wytłumaczyłam, że chyba Bobcio (bo myszka), i tak się uspokoiłam :) Odpowiedz Link