Dodaj do ulubionych

Męska wódka

08.08.14, 22:09
Grzegorz i Janusz nagle odnajdują się na międzynarodowej konferencji programistów.
Grzegorz, widząc pierwszego męża Gaby, kiwającego się przy barze podchodzi do niego.

-Janusz Pyziak?
- Tak, a ty ten Milczący Przygarach?
- Lubię to.
- Lubisz milczeć, czy lubisz stać przy garach?

Grzegorz gestem przywołał barmana, dla siebie zamówił wodę mineralną, dla Janusza whisky.
Janusz lekko wlał w siebie alkohol.
- Próbowała i ze mnie zrobić przystawkę do tary. Wiesz, co to tara? Wtedy pampersów nie było, pieluchy prało się na tarze, w balii. Ledwo uprałem zasrane pieluszki Róży, a tu nowinka: "Jestem w ciąży!" Zwiałem. Zwiałem na antypody.
Janusz przywołał gestem barmana, aby podał to samo, ale Grzegorz złapał go z nadgarstek.
- Dwie wódki!
- A ty nie próbowałeś?
- Czego?
- Rozmowy?
Grzegorz ze wstrętem przełknął łyk alkoholu. Chwilę pomilczał, poczuł jak po wegetariańskim organizmie rozlewa się nieznane ciepło i był w stanie zapytać o jedno:
- O czym? O czym z Gabą rozmawiać?
- Może z jej ojcem? Tak rzucić łaciną?
- Nie zrozumie.
BARMAN! Kolejka!

Obserwuj wątek
    • dakota77 Re: Męska wódka 09.08.14, 05:35
      Fajna scenka :) Ale czemu balia i tara? :D
      • tt-tka Re: Męska wódka 09.08.14, 11:47
        czemu balia i tara ?
        moze "Frania" zlosliwie sie zepsula, a moze Janusz jaki niegodny nie byl do niej dopuszczany ?
      • rika1991 Re: Męska wódka 09.08.14, 20:05
        Może to było w Czaplinku na wakacjach... :D
    • guineapigs Re: Męska wódka 09.08.14, 20:02
      No to się pięknie zaczyna, ledwo początek libacji, a już mieszają wódkę z whisky. Zaraz się zarzygają tak, że nie wiem, kto to wszystko będzie prał i na/w czym.
      • kkokos Re: Męska wódka 09.08.14, 21:15
        spoko, janusz nie zarzyga, bo nie takie rzeczy mieszał jako rasowy alkoholik, a grzesia upije tylko w takim stopniu, by rozwiązać mu język. grzesia czeka jednak niewątpliwie kac gigant.
        • kamzik14 Re: Męska wódka 21.08.14, 20:37
          ... po którym będzie leżał w łóżku z uśmiechem jak wiejski głupek potwarzając w kółko "Ech. He. He.". Jak to telepata-empata czy jak to tam szło.
    • dziennik-niecodziennik Re: Męska wódka 30.08.14, 22:14
      > - Próbowała i ze mnie zrobić przystawkę do tary. Wiesz, co to tara? Wtedy pampe
      > rsów nie było, pieluchy prało się na tarze, w balii. Ledwo uprałem zasrane piel
      > uszki Róży, a tu nowinka: "Jestem w ciąży!" Zwiałem. Zwiałem na antypody.

no tak, bo jakze to, mnie, MĘZCZYZNĘ, do tary, do garów??...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka