Dodaj do ulubionych

Adam grasuje

19.08.14, 18:51
Jako przelotny podczytywacz prezentuję jedno z odnalezionych miejsc zamieszkania Adama.
Chatka:
https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/11/91/15/01b0eb1212.jpg
Inskrypcja uwiarygodniająca, w szczególności ostatni wers:
https://bi.gazeta.pl/im/fotomon/ludzie/f640x640/10/91/15/01f8d03636.jpg

Obserwuj wątek
    • tt-tka Re: Adam grasuje 19.08.14, 19:32
      no,no
      duzo on takich chatynek ma ?
      sila autosugestii - ponizej wyskoczyla reklama mieszkania na Osiedlu Panoramika, a ja odruchowo przeczytalam oiedle paranoika
      • maritt.g Re: Adam grasuje 19.08.14, 20:48
        Dużo chatynek, a w każdej sarenka...
        ---------------------------------
        Ha?o??a ??e xa?a??i???i?, ?a?i ? ?e ?y?y?...
    • angieness Re: Adam grasuje 21.08.14, 00:22
      Po pierwsze: dzień dobry czy też raczej dobry wieczór. ;) Od dawna już podczytuję to forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się ujawnić. Witam wszystkich i mam nadzieję, że będę się tu czuć miło i dzielnie.
      Po drugie: przeczytałam temat wątku jako "Adam prasuje". Wyobraźnia natychmiast podsunęła mi widok Adama w pocie czoła prasującego operowe kiecki Laury, podczas gdy sama Laura krąży nad nim i wyzłośliwia się po Tygrysiemu. Aż mi się fanfik zamarzył.
      • tt-tka Re: Adam grasuje 21.08.14, 01:10
        angieness napisał(a):

> Po pierwsze: dzień dobry czy też raczej dobry wieczór. ;) Od dawna już podczytu
        > ję to forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się ujawnić. Witam wszystkich i mam
        > nadzieję, że będę się tu czuć miło i dzielnie.
        > Po drugie: przeczytałam temat wątku jako "Adam prasuje". Wyobraźnia natychmiast
        > podsunęła mi widok Adama w pocie czoła prasującego operowe kiecki Laury, podcz
        > as gdy sama Laura krąży nad nim i wyzłośliwia się po Tygrysiemu. Aż mi się fanf
        > ik zamarzył.

Dzien dobry, ach, dzien dobry, pozwol sie wylewnie powitac ! mloda stazem tu jestem, ale czuje sie zadomowiona, zatem zapytam grzecznie - jeliptona czy naleweczki na myszach ?
        czuj sie milo i dzielnie i siadaj do pisania :-)
        • angieness Re: Adam grasuje 21.08.14, 01:21
          Naleweczki poproszę, naleweczka rozgrzewa, a mnie to się przyda, jako że coś mnie zaczyna rozkładać i w kościach łamać. ;)
          • tt-tka Re: Adam grasuje 21.08.14, 01:26
            no to cyk ! na zdrowie i na natchnienie !
    • zla.m Re: Adam grasuje 21.08.14, 07:32
      Wyborne, milordzie.

Zarówno napis - ta daglezja powala :D, jak i milorda nick :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka