lord_vmordevol 19.08.14, 18:51 Jako przelotny podczytywacz prezentuję jedno z odnalezionych miejsc zamieszkania Adama. Chatka: Inskrypcja uwiarygodniająca, w szczególności ostatni wers: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Adam grasuje 19.08.14, 19:32 no,no duzo on takich chatynek ma ? sila autosugestii - ponizej wyskoczyla reklama mieszkania na Osiedlu Panoramika, a ja odruchowo przeczytalam oiedle paranoika Odpowiedz Link
maritt.g Re: Adam grasuje 19.08.14, 20:48 Dużo chatynek, a w każdej sarenka... --------------------------------- Ha?o??a ??e xa?a??i???i?, ?a?i ? ?e ?y?y?... Odpowiedz Link
angieness Re: Adam grasuje 21.08.14, 00:22 Po pierwsze: dzień dobry czy też raczej dobry wieczór. ;) Od dawna już podczytuję to forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się ujawnić. Witam wszystkich i mam nadzieję, że będę się tu czuć miło i dzielnie. Po drugie: przeczytałam temat wątku jako "Adam prasuje". Wyobraźnia natychmiast podsunęła mi widok Adama w pocie czoła prasującego operowe kiecki Laury, podczas gdy sama Laura krąży nad nim i wyzłośliwia się po Tygrysiemu. Aż mi się fanfik zamarzył. Odpowiedz Link
tt-tka Re: Adam grasuje 21.08.14, 01:10 angieness napisał(a): > Po pierwsze: dzień dobry czy też raczej dobry wieczór. ;) Od dawna już podczytu > ję to forum, ale dopiero teraz zdecydowałam się ujawnić. Witam wszystkich i mam > nadzieję, że będę się tu czuć miło i dzielnie. > Po drugie: przeczytałam temat wątku jako "Adam prasuje". Wyobraźnia natychmiast > podsunęła mi widok Adama w pocie czoła prasującego operowe kiecki Laury, podcz > as gdy sama Laura krąży nad nim i wyzłośliwia się po Tygrysiemu. Aż mi się fanf > ik zamarzył. Dzien dobry, ach, dzien dobry, pozwol sie wylewnie powitac ! mloda stazem tu jestem, ale czuje sie zadomowiona, zatem zapytam grzecznie - jeliptona czy naleweczki na myszach ? czuj sie milo i dzielnie i siadaj do pisania :-) Odpowiedz Link
angieness Re: Adam grasuje 21.08.14, 01:21 Naleweczki poproszę, naleweczka rozgrzewa, a mnie to się przyda, jako że coś mnie zaczyna rozkładać i w kościach łamać. ;) Odpowiedz Link
zla.m Re: Adam grasuje 21.08.14, 07:32 Wyborne, milordzie. Zarówno napis - ta daglezja powala :D, jak i milorda nick :)) Odpowiedz Link