12.09.14, 18:24
Często zastanawiałam się, czemu do Jeżycjady powstało tak mało fanartów. Jedyne, co znalazłam w czeluściach internetu, to jakieś ochłapy na deviantarcie, sprzed paru dobrych lat w dodatku.
Dziś prezentuję jeden ze swoich, nic szczególnego, no ale... :D
pl.tinypic.com/view.php?pic=lk49i&s=8#.VBMddaPCaSo
Obserwuj wątek
    • maritt.g Re: Fanarty 14.09.14, 12:45
      Fajne. Czy to Ida i Marek?
      -------------------------------
      Ha?o??a ??e xa?a?zi???i?, ?a?i ? ?e ?y?y?...
      • dakota77 Re: Fanarty 14.09.14, 13:05
        Mnie sie wydaje, ze Natalia i Robrojek.
        • rika1991 Re: Fanarty 14.09.14, 14:44
          Jestem pewna, że to oni!
    • lezbobimbo Re: Fanarty 21.09.14, 20:01
      coktoprositodostanie napisał(a):
      > Często zastanawiałam się, czemu do Jeżycjady powstało tak mało fanartów.

Zgaduję, że to dlatego, że pierwsze a najbardziej kanoniczne, dobrze napisane i ciepłorodzinne książki powstały w czasach przedpotopowych, w latach 70ych i 80, i zaczytane wtedy młode czytelniczki-fangirlaski w ramach fanartu i fanklubu pisały listy wprost do samej MM a po OWR wręcz wpadały osobiście na obiadek. Fanart zaś zawitał pod strzechy z internetem dopiero w XXI wieku, kiedy książki MM zeszły dawno na psy i przestały mieć łączność z targetem, dawne fangirls już same się rozmnożyły, a nowe pokolenia dorastały z mangą.
      Nie wyobrażam sobie, żeby fanka w cieniu pokwitających Sailor Moon w roku 2006 chciała z własnej woli zaczytywać się losami a potem rysować Łałrę, Ignasia i Józina n.p.
      • mariamm87 Re: Fanarty 22.09.14, 08:29
        ekhem...
        Ja w 2006 w cieniu pokwitających Sailor Moon zaczytywałam się w Jeżycjadzie, również tej nowszej i rysowałam fanarty. Z tym, że już dawno zostały zniszczone więc się pochwalić nie mogę (i całe szczęście)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka