tt-tka 05.02.18, 20:41 Czy moderacja moze dopilnowac, by uwagi byly kierowane na odpowiednie forum i/lub mailowo, jak to jest ustalone, zamiast "przywolywania o porzadku" ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miodowocytrynowa Re: Pytanie do moderacji 05.02.18, 20:57 A jakie "odpowiednie" forum masz na myśli? Odpowiedz Link
tt-tka Re: Pytanie do moderacji 05.02.18, 21:20 W naglowku - do dyskusji o moderacji Forum zapraszamy na forum o moderacji badz e-mailowo. Przeciez wiesz o jego istnieniu. Odpowiedz Link
miodowocytrynowa Re: Pytanie do moderacji 05.02.18, 21:36 Na forum o moderacji odpowiadają niezmiennie " My nie zajmujemy się forami prywatnymi", a maila podpiętego pod gazetę nie mam. Więc jak mi się coś nie będzie podobało, to będę pisała tutaj. Akurat dzisiaj do mojego watku dopisały się jeszcze dwie dziewczyny, bo też zostały zjechane w dyskusji personalnie, droga the_Dzidko. Odpowiedz Link
tt-tka Re: Pytanie do moderacji 05.02.18, 23:36 miodowocytrynowa napisała: droga the > _Dzidko. Nastepna ? Nie jestem i nigdy nie bylam na zadnym forum nikim innym niz tt-tka, droga miodowo vel jc vel kd vel m. Odpowiedz Link
miodowocytrynowa Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 11:22 tt-tka napisała: > miodowocytrynowa napisała: > droga the > > _Dzidko. > > Nastepna ? Nie jestem i nigdy nie bylam na zadnym forum nikim innym niz tt-tka, > droga miodowo vel jc vel kd vel m. Doprawdy? Słabo kłamiesz droga Dzidko. Ale to oczywiste, że się nie przyznasz. Ten sam styl pisania, ta sama melodia słów i nawet powtarzające się te same zwroty. W jednym z niedawnych wątków poświęconych Dianie oświadczyłaś, że poznałaś osobiście Ginestrę. Ciekawe kiedy jak Ginestry od kilku lat już nie ma na forum, a spotkanie forumowe w którym uczestniczyła i ona i Ty jako Dzidka było w 2007r. Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 11:41 Zabawne. Znam osobiście Dzidkę i zapewniam, nie jest ona tt-tką :) Odpowiedz Link
miodowocytrynowa Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 11:45 emae napisała: > Zabawne. Znam osobiście Dzidkę i zapewniam, nie jest ona tt-tką :) Tiaa a TT-kę też znasz osobiście? Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 11:50 miodowocytrynowa napisała: > > Tiaa a TT-kę też znasz osobiście? Nie miałam przyjemności :) Ale do świadomości, że to są dwie różne osoby, które miewają często zupełnie różne zdania i poglądy, wystarczy mi znajomość z Dzidką :) Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Pytanie do moderacji 05.02.18, 22:14 W naglowku - do dyskusji o moderacji Forum zapraszamy na forum o moderacji badz > e-mailowo Co jest o tyle dziwne, że FoM służy do dyskusji nt. forów redakcyjnych, a nie prywatnych, a gazetowy mail emae jest nieaktywny (co wiem stąd, że gdy kiedyś do niej usiłowałam napisać, dostałam zwrotkę z takim komunikatem serwera). Też uważam, że zgłaszanie nieprawidłowości przez zakładanie wątków typu "a bo w wątku X jest nieregulaminowy post Y" tylko zaśmieca forum, ale w tej chwili właściwie nie bardzo jet inna opcja, dlatego tym bardziej dziwi mnie brak kontaktu mailowego z moderatorką. Odpowiedz Link
tt-tka Re: Pytanie do moderacji 05.02.18, 23:38 Kiedy - nie tak dawno - pisalam do Meduzy, nie bylo problemu. Z Klymenystra tez chyba mozna sie porozumiec. Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 09:45 tt-tka napisała: > Kiedy - nie tak dawno - pisalam do Meduzy, nie bylo problemu. Z Klymenystra tez > chyba mozna sie porozumiec. Nie chcę, żeby to zabrzmiało źle, ale - nadal przecież możesz :) Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 09:17 Mój mail jest aktywny, nie wiem czemu dostałaś zwrotkę. Spróbuj jeszcze raz. Odpowiedz Link
iwoniaw Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 09:50 Ok, następnym razem spróbuję znów. Tamto już nieaktualne, zwrotka miała miejsce dokładnie 7. listopada 2017, zapewne wskutek jakiejś awarii serwer uznał, że (cytuję) "recipient unknown", ale skoro naprawili, to nie omieszkam korzystać na przyszłość. ;-) Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 09:20 Bardzo proszę o pisanie na maila. Ponieważ wszyscy wiemy, jak "wygodna" jest poczta gazetowa, będę wdzięczna za sygnalizowanie na forum "emae, masz wiadomość na priv" :) Tak będzie szybciej i łatwiej. W tym momencie nie mam od Was żadnych nowych wiadomości. Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 09:46 Dodam jeszcze, że osoba, która nie ma poczty gazetowej, również może wysłać do mnie maila. Z dowolnego innego adresu. Na adres emae@gazeta.pl Odpowiedz Link
soova Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 09:55 Tylko niech nie wyjeżdża! A jeżeli, to nie do Stanów! Odpowiedz Link
emae Re: Pytanie do moderacji 06.02.18, 10:35 No, tam się dziwne rzeczy dzieją ze skrzynkami mailowymi, jak donosi literatura :D Odpowiedz Link