20.12.19, 21:43
Wiem, ze ciezko ci praktycznie samej, ale na milosc i litosc, albo zagladaj tu przynajmniej dwa razy dziennie, albo dobierz sobie kogos chocby tylko do sprzatania, tzn do wymiatania smieci.
Obserwuj wątek
    • reveiled Re: Reve 20.12.19, 22:09
      Zagladam, ale czasem duzo moze sie wydarzyc w ciagu pol godziny... Poza tym jestem w innej strefie czasowej niz wiekszosc z Was i dopiero wrocilam z pracy... Kogos do pomocy wezme bardzo chetnie, najlepiej 2-3 osoby, sa jacys chetni?
      • tt-tka Re: Reve 21.12.19, 02:32
        Szczerze mowiac na moderatorke to ja sie nie nadaje, ale sprzatac moge, jesli nie bedzie sprzeciwow. Bo juz naprawde przykro tu wchodzic. Tylko ciecie i wymiatanie, bez uprawnien do banowania.
        • tt-tka Re: Reve 21.12.19, 02:32
          PS -jesli zglosza sie odpowiedniejsze osoby, bez zalu swoja kandydature wycofam :)
          • ciotka.scholastyka Re: Reve 21.12.19, 09:18
            Moim zdaniem jesteś jak najodpowiedniejsza :) Przynajmniej do wymiatania brudów - tak, ja wiem, jak to zabrzmiało, ale wiem, że ty wiesz, o co chodzi :)
        • reveiled Re: Reve 21.12.19, 10:11
          Dziekuje, dodalam Cie. Tnij kiedy trzeba, przewaznie to ewidetne.
          • tt-tka Re: Reve 21.12.19, 12:31
            Dzieki, Reve, i oczywiscie wylacznie te ewidentne !

Ciotko, jasne, ze wiem, o co chodzi :)
      • bupu Re: Reve 21.12.19, 09:38
        reveiled napisał(a):

> Zagladam, ale czasem duzo moze sie wydarzyc w ciagu pol godziny... Poza tym jes
        > tem w innej strefie czasowej niz wiekszosc z Was i dopiero wrocilam z pracy...
        > Kogos do pomocy wezme bardzo chetnie, najlepiej 2-3 osoby, sa jacys chetni?

Chętnie pomogę, Pani Kierowniczko.
        • reveiled Re: Reve 21.12.19, 10:12
          Dziekuje, dodalam Cie.
          • bupu Re: Reve 21.12.19, 18:27
            reveiled napisał(a):

> Dziekuje, dodalam Cie.

Dziękuję i obiecuję wypełniać obowiązki skrupulatnie.
    • tt-tka Re: Reve 25.12.19, 10:26
      Reve, przepraszam za sztorcowanie.
      dopiero teraz moglam zobaczyc, ile tu tego szajsu bylo i jak pracowicie cielas.
      • reveiled Re: Reve 27.12.19, 11:18
        Nie przejmuj sie, tego dnia kiedy mnie "obsztorcowalas" rzeczywiscie bylo duzo do usuniecia, z tym, ze wszystko pojawilo sie w ciagu godziny; trudno zebym sprawdzala forum co godzine. I tak szczesliwie sprawdzilam zaraz po pracy, bo czekalam na corke, ktora miala lekcje muzyki; inaczej mogloby mi to zajac jeszcze pare godzin, ae na pewno bym w koncu zajrzala... Ale bardzo sie ciesze, ze teraz jestes Ty i bupu. Dziekuje. I zeby nie bylo, ze nie zagladalam przez Swieta - zagladalam, ale z telefonu, a na telefonie czasem nie chce mi sie pisac. Ale przewaznie nie jestem daleko od kompa. Ale tak, 2 razy dziennie to standard, ale wiecej moge nie dac rady, wiec prosze bardzo, zagladajcie. Wesolych Swiat i szczesliwego Nowego Roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka