ako17 16.07.25, 16:32 Przepraszam szanowne Forum, z koleżanką Tajną mamy problem (każda próba napisania czegokolwiek forum odrzuca jako spam). Sprawdzam. Jeśli niniejsze wejdzie, to proszę o usunięcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bupu Re: test 16.07.25, 17:19 ako17 napisała: > Przepraszam szanowne Forum, z koleżanką Tajną mamy problem (każda próba napisan > ia czegokolwiek forum odrzuca jako spam). Sprawdzam. > Jeśli niniejsze wejdzie, to proszę o usunięcie. > > O, to widzę, że nie tylko ja mam ten problem. Odpowiedz Link
przymrozki Re: test 16.07.25, 17:33 Weszło! Ale widzę, że mi też co najmniej jeden post nie wszedł, czyli coś było na rzeczy. Odpowiedz Link
azalia02 Re: test 16.07.25, 17:48 Mnie już kiedyś odrzucało post jako spam, chociaż nie umieszczałam tam żadnych linków ani niczego takiego. Może chodziło o jakiś zestaw słów, który został wzięty za spamowanie? Odpowiedz Link
tajna_kryjowka_pyziaka Re: test 16.07.25, 21:36 azalia02 napisała: > Mnie już kiedyś odrzucało post jako spam, chociaż nie umieszczałam tam żadnych > linków ani niczego takiego. Może chodziło o jakiś zestaw słów, który został wzi > ęty za spamowanie? Ja za każdym razem pisałam coś innego i zawsze odrzucało, to musiał być jakiś problem techniczny forum. Odpowiedz Link
ako17 Re: test 17.07.25, 00:23 przymrozki napisała: > Weszło! > > Ale widzę, że mi też co najmniej jeden post nie wszedł, czyli coś było na rzecz > y. a teraz już wszedł? Odpowiedz Link
tt-tka Re: test 16.07.25, 18:16 byly ogolnie problemy techniczne, nie tylko na tym forum podobno juz po problemie :) Odpowiedz Link
bupu Re: test 16.07.25, 18:38 tt-tka napisała: > byly ogolnie problemy techniczne, nie tylko na tym forum > podobno juz po problemie :) > Indeed, właśnie opublikowałam posta, który przez cały ranek był spamem. Odpowiedz Link