emi1777 12.10.05, 12:53 Widziałam latem wielkie plakaty: "Żaba, już w październiku!". No i co? No i g... Byłam wczoraj w księgarni i pan powiedział, że dopiero przed świętami. A ja jestem w ciąży i teraz im wszystko zjedzą myszy. No. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psiamama Re: Ale Chamstwo z tą Żabą 13.10.05, 01:50 Byle tylko tej utęsknionej ŻABY myszy nie zjadły :) Odpowiedz Link
melba76 Re: Ale Chamstwo z tą Żabą 13.10.05, 11:36 Mogliby wydać dla Ciebie tę Żabę, bo jak urodzisz, to już nie będzie czasu na czytanie ;) Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Ale Chamstwo z tą Żabą 14.10.05, 01:21 EEeee co Ty piszesz-ja tam masz czas na wszystko,mimo,że rehabilitowałam w domu wczesniaczkę,sprzatam i gotuje w domu,zajmuje sie nia no i czytam.Odkąd urodziłam Emme juz powtórzyłam całą Jeżycjade 2 razy:)) Ale ja po prostu jestem uzalezniona. A jak urodzisz to napisz do mnie na priva-wysle Coi fajne książki w wersji elektronicznej:) Pozdrawiam A na Żabe nie moge się doczekac-mąż bedzie wiedział co mi kupic pod choinke:) Odpowiedz Link
moniszek1 Re: Ale Chamstwo z tą Żabą 14.10.05, 11:13 ja tez jestem w ciąży i też czekałam na Żabę, a tu nic... Rodzę w grudniu, więc nie wiem, czy się załapię w czasie ciązy na czytanie nowej książki... Swoją droga jestem ciekawa, jak tam poszło Pyzie... Hm, widzę, że ciężarne są z Jeżycjadą w wielkiej przyjazni... Odpowiedz Link
melba76 Re: Ale Chamstwo z tą Żabą 14.10.05, 11:38 No może i Jeżycjadę można łyknąć - to raczej literatura w wersji light ;) Odpowiedz Link
emi1777 Melba 14.10.05, 13:22 No nie, urodzę w kwietniu, to chyba do tego czasu zdążą?!!! Odpowiedz Link
melba76 Re: Melba 16.10.05, 20:14 No mam nadzieję, ale z tym ich zwodzeniem...już z rok czekamy na tę książkę... Odpowiedz Link