lutecja4 28.12.08, 08:10 jak usłyszałam w TVN24-wąsy znów są modne-nową modę zapoczątkowali przy okazji ról Brad Pitt i chyba Jude Law jak myślicie-komu w zwiazku z tym wyrosną wąsy w McDusi?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabor.a.menta Re: UWAGA wąsy znowu modne 16.01.09, 21:36 noida napisała: > Gabrysi. > > hahah :D a mody wcale nie zapoczątkował Brad Pitt, tylko Marek Pałys i reszta jeżycjadowych wąsaczy:) Odpowiedz Link
bat_oczir Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 11:45 skoro zapoczątkowali Brad Pitt i Jude Law, trzeba obstawiać kinomana Ignasia. No i sumiaste powinni już mieć bracia Żeromscy, z tych małych zalążków.... Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 11:48 Noida, wygralas ;D No to mi pozostalo tylko stawiac na Józinka i Kaziutka. Rudowasi obacwaj beda. Tak samo Szymek i ten drugi od Nutrii i Rojka. A Ignas zapusci brode... Zeromscy mam nadzieje tylko pekaesy. Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 17:00 No jak to co... bokobrody :) tylko nie wiem, dlaczego sie tak nazywaja - od ksztaltu podobnego do autobusów? Odpowiedz Link
the_dzidka Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 20:43 Inaczej baki :) Ale też nie wiem, dlaczego pekaesy :) Odpowiedz Link
idomeneo Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 22:36 dlatego, ze podobnież kierowcy autobusów w latach 70 nosili je namiętnie Odpowiedz Link
niq_miejski Re: UWAGA wąsy znowu modne 14.01.09, 15:22 Cytatidomeneo napisała: dlatego, ze podobnież kierowcy autobusów w latach 70 nosili je namiętnie w latach 70 wszyscy je nosli namiętnie. mój Ojciec też :-P (co więcej, pierwsza klasa w nich wyglądał. ale on we wszystkim nieźle wygląda) Odpowiedz Link
ready4freddy Re: UWAGA wąsy znowu modne 16.01.09, 16:28 jakich tam autobusow, (IMHO) to mial byc taki zart, ze niby im sie myli z pejsami, ale nie pamietaja, jak sie to dokladnie nazywalo :) swoja droga pekaesy :D tez nie sa takie do konca niemodne, widuje tu gosci w moim wieku z pekaesami, od razu mi sie przypomina Travolta z przelomu 70s/80s :) Odpowiedz Link
biljana Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 18:28 lutecja4 napisała: > jak usłyszałam w TVN24-wąsy znów są modne-nową modę zapoczątkowali przy okazji > ról Brad Pitt i chyba Jude Law o nie! Tylko nie Jude Law! Nie mógł mi tego zrobić:))))))) Odpowiedz Link
kkokos o żesz w wąsaty pysk 28.12.08, 19:21 ciekawe, jak ta moda się przyjmie w obliczu tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=87810916 i tego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=86216450 a to tylko osobne wąsate wątki z dwóch ostatnich miesięcy, nie mówiąc o OT w innych wątkach:) Odpowiedz Link
lutecja4 Re: o żesz w wąsaty pysk 28.12.08, 20:40 kkokos napisała: > ciekawe, jak ta moda się przyjmie w obliczu tego: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=87810916 > i tego: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=25788&w=86216450 > a to tylko osobne wąsate wątki z dwóch ostatnich miesięcy, nie mówiąc o OT w > innych wątkach:) przyznam ze wstydem,ze nie czytalam ww watkow,bo wasaczy nie lubie i jakos myslalam,ze to tylko o tych Jezycjadowych a zdjecie B.P.z wasami bedzie snilo mi sie po nocach w charakterze koszmaru eeech-gdzie to ciacho z Telmy i Luizy a przy okazji-zakladakac ten watek od razu wiedzialam,ze ktos napisze,ze wasy wyrosna Gabrieli-w myslach obstawialam Lezbobimbo :)) Odpowiedz Link
lezbobimbo Re: o żesz w wąsaty pysk 14.01.09, 13:59 lutecja4 napisała: >zakladakac ten watek od razu wiedzialam,ze ktos napisze,ze wasy > wyrosna Gabrieli-w myslach obstawialam Lezbobimbo :)) Nie zdazylam!!! Musialam sie zadowolic resztkami, czyli Kaziutkiem i Józinkiem... (juz widze jak Ziutek sobie wasy podnosi i spina spineczka (dzieki croyance;) do tego ulewania...) Odpowiedz Link
anutek115 Re: UWAGA wąsy znowu modne 28.12.08, 19:25 Mógł i zrobił, świnia jedna. Osobiście żem go gdzieś wąsatego widziała, smutny był to widok... Odpowiedz Link
kkokos Re: UWAGA wąsy znowu modne 14.01.09, 13:53 dziewczyny, to się rozszerza już nie tylko na celebrytów. u mnie w pracy najprzystojniejszy, najbardziej męski w całej firmie dziś wrócił z urlopu. ma wąsy.... szykujcie się na odmianę waszych znajomych, braci i mężów :) Odpowiedz Link
dakota77 Re: UWAGA wąsy znowu modne 14.01.09, 14:15 Ja sie nie szykuje, moj maz za nic na wasy sie nie zdecyduje:-) Odpowiedz Link
sowca Re: UWAGA wąsy znowu modne 14.01.09, 21:16 Wyrosną wszystkim, którym dotąd nie wyrosły. Naszpan Polonista jest na celowniku :P Mam nadzieję, że mój obiekt nie zapuści wąsów ani brody, i będzie się przykładnie golił. W przeciwnym razie przestanie być obiektem ;p Odpowiedz Link
minerwamcg Re: UWAGA wąsy znowu modne 16.01.09, 21:21 A ja swojego sama namówiłam na wąsy :P Odpowiedz Link
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: UWAGA wąsy znowu modne 17.01.09, 12:39 Ja wiedziałam, że tak będzie! ;-) Mówcie co chcecie, ale niektórym jest dobrze z wąsami. (Z bokobrodami też.) Co za dziwna mania, żeby dogmatycznie wyklinać jakąś modę. Moda to tylko moda, zawsze komuś przypasuje, a komuś nie. Odpowiedz Link
kkokos Re: UWAGA wąsy znowu modne 17.01.09, 12:52 > Mówcie co chcecie, ale niektórym jest dobrze z wąsami. sama napisałaś, że tylko niektórym :) Odpowiedz Link
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: UWAGA wąsy znowu modne 17.01.09, 13:08 Tak samo, jak tylko niektórym Polakom jest dobrze być ostrzyżonym na zapałkę jak więzień. A prawie wszyscy tak chodzą. Wiecie, jak przyjechałam z Niemiec, gdzie nawet policjanci noszą długie grzywki i pasemka (sic!), to się przeraziłam :-))). Gdy się dłużej mieszka w Polsce to się to już mniej zauważa. Odpowiedz Link
a_weasley Re: UWAGA wąsy znowu modne 17.01.09, 13:25 anuszka_ha3.agh.edu.pl napisała: > tylko niektórym Polakom jest dobrze być > ostrzyżonym na zapałkę jak więzień. OIW właśnie we więzieniach już takiej mody nie ma. > A prawie wszyscy tak chodzą. Niektórzy wolą się wygolić czy chociażby ściąć na 3 mm niż zakrywać ubytki fryzurą a la Łukaszenka. > nawet policjanci noszą długie grzywki i pasemka Jakkolwiek ci, których widziałem, wyglądali normalnie. Odpowiedz Link
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: UWAGA wąsy znowu modne 17.01.09, 14:57 > > tylko niektórym Polakom jest dobrze być > > ostrzyżonym na zapałkę jak więzień. > > OIW właśnie we więzieniach już takiej mody nie ma. Możliwe. Ostatnio oglądałam polski film z lat 60. o poprawczaku, więc stąd porównanie... ;-) > > A prawie wszyscy tak chodzą. > > Niektórzy wolą się wygolić czy chociażby ściąć na 3 mm niż zakrywać ubytki > fryzurą a la Łukaszenka. Ale na Boga, większość studentów tak chodzi, a oni przecież nie są jeszcze łysi! > > nawet policjanci noszą długie grzywki i pasemka > > Jakkolwiek ci, których widziałem, wyglądali normalnie. Może nie zdjęli czapki? ;-) Odpowiedz Link
lutecja4 Re: UWAGA wąsy znowu modne 17.01.09, 20:58 niektorym z wasami faktycznie jest po drodze-nie wyobrazam sobie mojego wujka bez wasow ale kiedy posel Putra ogolil wasy,(jak PiS przegralo w referendum chyba w sprawie obwodnicy) okazalo sie,ze wyglada jak czlowiek,niestety znow zapuscil mowcie sobie co chcecie, ale ja zawsze wyobrazam sobie,co w tych sumiastych(a takie chwali i opisuje MM)wasach(ew i w brodzie)moze sie zaplatac wlascicielowi po posilku i dlatego do wasow sie nie przekonam Odpowiedz Link