Dodaj do ulubionych

Gdzie zainwestowac 60 tys. PLN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 12:09
Czy moze Ktos ma dobry pomysl na rozkrecenie jakiegos malego interesu za 60
tys. PLN?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysiek Re: Gdzie zainwestowac 60 tys. PLN IP: *.pai.net.pl 13.01.04, 17:03
      Witam. Ja mam... ;-) Jak najbardziej pomysł jest dobry bo samochodów jest coraz
      więcej. Chodzi o alufelgi i sprowadzenie ich z Dalekiego Wschodu. Jedna z tych
      firm robi felgi dla Brabusa (tuning Mercedesa) i AC Schnitzer'a (tuning BMW).
      Wiadomo ile te felgi u nich kosztują a ceny są na prawdę atrakcyjne jak na
      polski rynek bo od producenta bezpośrednio by były brane. Twoje 60,000 tys. i
      moje 50 da nam 110,000 a to już dobry początek. Pozdrawiam. Krzysiek
      PS.
      Kontakt do mnie: (42) 639 81 61 lub 0-503-377-837
    • Gość: mareex Re: Gdzie zainwestowac 60 tys. PLN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.04, 13:19
      Mam kilka propozycji mareex@wp.pl
      • Gość: wspolnik Re: Gdzie zainwestowac 60 tys. PLN IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.01.04, 10:55
        Mam ciekawą propozycja - zapraszam na forex74@gazeta.pl
      • Gość: kozmat Re: Gdzie zainwestowac 60 tys. PLN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.04, 18:41
        Oceń sam:
        - firma posiada ISO 9001:2001
        - 8 osobowa: 2 konstruktorów, 1 informatyk, 2 chemików, 1 elektryk pozostali to
        1 prac. fiz. i ja prezes
        - produkujemy urządzenia pomiarowe dla oczyszczalni ścieków / mikroprocesorowe
        i prądowe/, również niektóre czujniki
        - spółka istnieje od 1987 roku i jest spadkobiercą tradycji 40 letniej w tej
        branży /naprawiamy również mierniki starsze niż 10 lat/
        - pieniądze których szukamy przeznaczone będą na certyfikaty CE /badania
        bezpieczeństwa użytkowania - tzw. LVD i kompatybilności elektromagnetycznej EMC/
        - koszt tych badań to ok. 10.000 - 12.000 PLN
        - żadna firm konkurencyjnych nie będzie miała tych certyfikatów /zrobiłem
        rozeznanie/
        - jak nie znajdziemy wspólnika z kasą, to złożymy się sami, ale byłoby nam miło
        kogoś znaleźć - potrzeba nowego spojrzenia na biznes
        - jeżeli ocenisz nas pozytywnie proszę o kontakt :

kozmat13@wp.pl

po tym dam namiar firmy i telefon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka