Dodaj do ulubionych

Poszukujemy liderów MLM. Nowy ekologiczny MLM

20.03.10, 05:21
Misją firmy jest promowanie ekologicznego stylu życia z zastosowaniem
zaawansowanych biotechnologii i nanotechnologii.

Firma działa na zasadzie wielopoziomowego MLM w kwestii wynagradzania partnerów + program lojalnościowy dla partnerów za polecanie nowych odbiorców detalicznych. Ciekawy plan MLM do zapoznania się z materiałów w PDF lub na spotkaniu. Program mlm łatwy do realizacji i dający dużo satysfakcji.

Dla aktywnych gwarantowany wysoki dochód. Oferujemy dość rzadki niszowy produkt na rynku i każdemu praktycznie niezbędny. Oferta produktowa skierowana na końcowego odbiorcę w dowolnym wieku. Odbiorcą też mogą być osoby ciężko chore w tym rak, więc mamy komu pomagać.

Temat warty zainteresowania. Mamy spore zainteresowanie ze strony partnerów mlm z innych networków. Poszukujemy ludzi z pasją i zacięciem do przewodzenia większymi grupami, do realizacji szkoleń w salach i w plenerze, jakie planujemy realizować już od maja 2010r.

Mile widziani partnerzy działający na innych rynkach Europy, gdzie planujemy już w 2010 roku od maja otwierać nowe oddziały i jednostki działające na zasadzie również MLM zagranicznego.

Drugorzędną dziedziną firmy MLM jest telekomunikacja i telefonia stacjonarna, która również działa w mlm na tych samych zasadach. Firma obsługuje wszystkie strefy telefoniczne w Polsce.

Więcej szczegółów:

ECOLEVEL Sp. z o.o.
office@ecolevel.eu
tel.: +48.22.2050140 wewn.2 lub 3
Obserwuj wątek
    • chillaux Re: Poszukujemy liderów MLM. Nowy ekologiczny MLM 20.04.10, 12:56
      SIGMAPRO7 to firma zrzeszająca ludzi pragnących odnieść sukces i dzięki niemu
      trwale odmienić swoje życie.

Jej trzonem jest grupa doświadczonych liderów, którzy dzięki sprawdzonym i
      skutecznym metodom biznesowym, dostępnym w ramach programów szkoleniowych i
      motywacyjnych, zarabiają wielokrotnie więcej niż inne osoby w Polsce o
      porównywalnym stażu pracy i poziomie wykształcenia.

Spradz - www.s7team.com/
      • jan_wiekonski Re: Poszukujemy liderów MLM. Nowy ekologiczny MLM 27.04.10, 11:09
        Zapraszam na strone internetową znakomitych ekspertów, mianowicie grupy liderów
        SP7team. Znajdziecie tam wiele informacji o zarabianiu i o MLM. Znajdują się tam
        również sylwetki najważniejszych liderów i ich historie o tym jak osiągneli
        sukces w tym biznesie. Warto zajrzeć bo są to ludzie godni naśladowania.

Polecam - www.s7team.com/
      • robert_koczar Re: Poszukujemy liderów MLM. Nowy ekologiczny MLM 01.05.10, 14:37
        Zainteresowałem się Marketingiem wielopoziomowym i zacząłem działać w tym
        kierunku. Dołaczyłem do liderów Sigmypro7 i dzięki tej decyzji dziś jestem w
        miejscu o którym pracując na etacie mógłbym tylko pomarzyć.
        Jestem idealnym przykładem na to, że sztuka decydowania jest najważniejsza w
        życiu. Należy być odważnym i dążyć do własnych celów. Jeśli chcesz możesz
        zajrzeć na moja stronę na której znajdziesz wiele filmów oraz innych materiałów
        które wyjaśnią Ci dokładnie to o czym mówię -

www.koczar.s7team.com
        Pozdrawiam Robert.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka