riselle 02.11.07, 00:21 chcialabym sobie zrobic permanentna depilacje na nogi i bikini. czy ktos probowal? czy to naprawde dziala czy tylko minimalizuje wlosy? i czy moze jakies dobre adresy w gdansku ktos ma? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smerfetka1972 Re: permanentna depilacja 03.11.07, 18:19 Wszystko zależy od tego jakie masz włosy. Laser łapie najlepiej ciemne i grube i tu efekty są dobre. Czy to jest trwałe? trudno mi powiedzieć ale na pewno na lata (u mnie minęło już ponad 5 i jest ok.). Poproś najlepiej o próbę, poczekasz jakieś 2-3 tygodnie i włosy powinny wychodzić. Jeżeli nie, to znaczy że masz za słabe i laser na nie nie działa. Ja robiłam w Krakowie, więc w sprawie Gdańska nic Ci nie poradzę, ale w necie poszukaj. Aha, najlepszy na rynku polskim jest podobno Light Sheer (nie wiem czy nie ma błędu w nazwie). Ja nie żałuję, bo jak do tej pory mam spokój. Tylko trzeba wykonać min. 3 zabiegi. Za czwarty z reguły gabinety biorą 50 %, a piąty jest gratis.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś