rzejo 28.01.11, 08:06 w ostatniej SANDRZE jest tunika ( model 18) robiony z 3 kawałków , przyznam ,że czytam opis ale nic nie łapię , czy mógłby któraś z fachurek wytłumaczyć mi to łopatologicznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: prośba o pomoc 28.01.11, 09:27 Ostatnia to styczniowa, czy lutowa ? Ja mam styczniową i tam jest sweterek. Odpowiedz Link
rzejo Re: prośba o pomoc 28.01.11, 09:44 przepraszam wprowadziłam w błąd ,chodzi o Sabrinę styczniową a nie sandrę , Odpowiedz Link
anty-malgo Re: prośba o pomoc 28.01.11, 09:46 bardzo chętnie pomogę, tyle ile potrafię, napisz prosze czy całość "przetłumaczyć" czy tylko jakieś kawałki, do mnie na maila, adres na blogu. pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
rzejo Re: prośba o pomoc 28.01.11, 11:07 rozumiem z tej treści ogólnikowo , że nasjpierw robić spódnicę ściegiem ściągaczowo-warkoczowym potem środek ściągaczem i górę warkoczowo i zszyć wszystkie części . Czytając opis jednak się gubię w tej górnej części . Odpowiedz Link