Dodaj do ulubionych

Doradztwo Finansowe Open Finance

IP: *.chello.pl 09.10.10, 16:41
Witam poszukuje kredytu i zajrzałem do open finance - piszcie co wiecie o nich i jakie macie opinie bo na mnie nie wywarł wrazenia pan który przedstawia sie jako doradca finansowy i co chwila sie o cos go pytajac mieszał sie czerwienil i wołał kolege lub do niego wychodził.

Chciałbym posłuchac waszych opini
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: Doradztwo Finansowe Open Finance IP: *.chello.pl 09.10.10, 17:00
      nie polecam mnie zrobili w konia sama z mezem jak bym sobie załatwiła kredyt było by tansze dzieki koledze z innej firmy doradztwa mam kredyt o 2% nizysz co na moim kredycie 400tys jest bardzo duzo
    • Gość: oszusci Re: Doradztwo Finansowe Open Finance IP: *.gdynia.mm.pl 09.10.10, 23:42
      wala w kulki i tyle mi tez tak doradzili ze całe szczescie nic u nich nie wziołem a teraz jeszcze równiez to ich połączenie niby z tax care czyli ksiegowoscia - buhhaah ksiegowa słupkowa i nic wiecej kazdy kto prowadzi działalnosc powinien to olac i to powaznie NIE POLECAM
    • Gość: dajcie spokoj Re: Doradztwo Finansowe Open Finance IP: *.chello.pl 12.10.10, 09:19
      siedzi pan za okienkiem i wbija do symulatora kredyt i mu wychodzi - gdzie zawsze w pierwszej kolejnosci równiez wypadła getin - wiec widac ze chyba tylko i wyłącznie ten bank maja w swojej ofercie.
      Srednio zadowolony jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka