Dodaj do ulubionych

Szukam hurtowni

20.01.13, 22:25
Szukam hurtowni z dobrym towarem tylko lux i cream w województwie kujawsko-pomorskim.
Możecie coś doradzić?
Obserwuj wątek
    • izatex Re: Szukam hurtowni 21.01.13, 12:00
      Witam,

prosze sprawdzic nasza oferte na allegro. Sa przykladowe zdjecia i kontakt do nas. W przypadku zainteresowania prosze o kontakt. Jestesmy zainteresowani stala wspolpraca.

allegro.pl/listing/user.php?us_id=19445426
      Pozdrawiam
      Michael Buba
      • hurt-bydgoszcz Re: Szukam hurtowni 21.01.13, 12:54
        Zapraszam do naszej hurtowni. Posiadamy szeroki asortyment odzieży sortowanej,lux i crm.
        Wiecej informacji pod numerem tel 523611080
        • monika7035 Re: Szukam hurtowni 09.02.14, 17:35
          witam jestem zainteresowana odzieżą uzywaną cream extra jestem z Poznania mój numer telefonu 724 873 254 jankowiakmonika@wp.pl
          • sekator31 Re: Szukam hurtowni 10.02.14, 15:15
            Witam,
            Zapraszamy sklepy prowadzące sprzedaż ,,z wieszaka’’ do wypróbowania naszego asortymentu, który pochodzi z nadwyżek produkcyjnych (rzeczy nowe) oraz zwrotów sklepowych (rzeczy używane, ale nie zużyte) takich brytyjskich Marek jak: River Island, New Look, M&S, Gap, Next, Warehouse, Primark etc… Odśwież swój sklep naszym modnym asortymentem!!! Zainteresowane osoby prosimy o kontakt mailowy – sekator31@o2.pl lub telefoniczny – 604 430 172.
            FHU GREGOR
      • cash.4clothes jestem włascicelem skupu w Anglii - 11,50zł/kg 18.09.14, 14:50
        Witam,
        Prowadzę własny skup odzieży używanej Cash 4 Clothes w Bicester w Wielkiej Brytanii.
        Poszukuję odbiorców z Polski, a mianowicie właścicieli sklepów z odzieżą używaną omijając przy tym hurtownie i pośredników, żeby uniknąć niepożądanych ingerencji w towar przez kogokolwiek.
        Skup prowadzę już rok i po wielu sposobach segregacji doszedłem do wniosku, iż najłatwiej będzie po prostu sprzedawać towar mieszany (Oryginalny C4C) tak jak jest on skupowany, czyli:
        -mix damsko-męski (cream, gatunek 1, metka)
        -odzież dziecięcą (cream, gat.1, metka)
        oraz paski, torebki i obuwie itd.).
        Odzież, którą oferuję jest oczywiście bez odpadu, który sam eliminuję bezpośrednio przy skupowaniu.
        Nasi klienci już wiedzą, że przynoszona odzież musi być w dobrej kondycji, sucha, czysta (brak stałych plam) i oczywiście bez dziur.
        Odzież jest pakowana w przeźroczyste worki o wadze 6-8kg.
        W workach znajdziecie państwo różne marki, które występują na rynku między innymi: New Look, Zara, H&M, Atmosphere, Gap, Adidas, Nike, Puma, Dorothy Perkins, River Island, Levis, Diesel, TU, French Connection, Ralf Lauren, M&S, Armani, D&G, Boss itp.
        Towar wysyłam od siebie najtańszym transportem, ze strony www.clicktrans.pl
        (koszt transportu ponosi kupujący).
        Ze względu, na jakość i różnorodność odzieży cena za kg. wynosi - £2.20 / 11.50zł (zależne od kursu waluty)
        Obuwie i torebki w cenie - £3.50

Kontakt:
        Maciej +44 7521 577 792 (Viber)
        Kasia +44 7539 204 006
        Email: cash.4clothes@yahoo.co.uk
        Email: oferta@cash4clothes-bicester.co.uk
        www.cash4clothes-bicester.co.uk
    • sekator31 Re: Szukam hurtowni 14.03.13, 13:17
      Witam,
      Mam ofertę dla osób prowadzących ,,ekskluzywne’’ sklepy z odzieżą nową i używaną. Pisząc ekskluzywne, mam na myśli sklepy oferujące odzież indywidualnie wycenioną i na czasie. Sklepy z odzieżą stylizowane bardziej na butiki, niż punkty sprzedające odzież na wagę, ,,eksponujące’’ towar w skrzyniach/koszach, niekiedy zaopatrujące się w niesort.
      Sam prowadzę czysty, przytulny sklep i obserwując spadek obrotów i zainteresowania spowodowany coraz słabszą jakością ,,creamu’’ w polskich hurtowniach (za kilogram płaciłem nawet 40-50 pln) w zeszłym roku postanowiłem poszukać dostawcy bezpośrednio w Wielkiej Brytanii. Aktualnie sprowadzam towar pochodzący z nadwyżek i zwrotów z ,,sieciówek’’ odzieżowych. Odzież jest w aktualnych, modnych fasonach. Bardzo często podobne egzemplarze, do tych które otrzymuję wiszą aktualnie w Galeriach Handlowych.
      Mówiąc szczerze od momentu wprowadzenia tego asortymentu, obroty sklepu znacznie wzrosły, a klientki są zachwycone możliwością nabycia ,,aktualnej’’ odzieży za ok. 1/3 ceny sklepowej.
      Poszukuję osób chętnych do współpracy, które byłyby zainteresowane modnym asortymentem.
      Zainteresowanych proszę o Kontakt mailowy sekator31@o2.pl. Na życzenie mogę przesłać zdjęcia odzieży z mojej ostatniej dostawy. Chętnie podejmę dyskusję odnośnie prowadzenia sklepu, wymienię się doświadczeniami. Podejmę współpracę z każdym regionem Polski.
      • katrinka26 Re: Szukam hurtowni 14.04.13, 20:45
        witam serdecznie, właśnie takiego towaru potrzebuję, bardzo modnego markowego, jeśli spodnie to tylko rureczki, modne kurteczki, tuniki, sukienki wieczorowe znanych marek jak river island, atmosphere, denim co, metki są dla mnie dodatkowym atutem, proszę o jakieś dodatkowe informacje i zdjęcia na maila ruzwelt83@interia.pl, pozdrawiam
      • monika7035 Re: Szukam hurtowni 09.02.14, 17:37
        witam jestem zainteresowana odzieżą typu extra cream jestem z Poznania rozpoczynam działalność sklepik około 30m mój numer 724 873 254 jankowiakmonika@wp.pl
    • milahurt Re: Szukam hurtowni 14.03.13, 15:51
      blazej_kujpom napisał(a):

> Szukam hurtowni z dobrym towarem tylko lux i cream w województwie kujawsko-pomo
      > rskim.
      > Możecie coś doradzić?
      Zapraszam do współpracy .
      Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży z Anglii . W naszej ofercie sortowana odzież najwyższej jakości typu CEAM mix damski oraz dziecięcy - odzież nowa i używana, modna , markowa, trafiająca w gusta polek.
      Zapraszam do siedziby firmy lub kontaktu telefonicznego w celu uzyskania wiecej informacji.
      Posiadamy własny transport.
      Kontakt:
      Al. Krakowska 22 A JANKI k. WARSZAWY
      www.milahurt.pl
      tel; 501 793 886
      • najlepszy.next Re: Szukam hurtowni 26.09.14, 11:45
        Witam ,
        oferujemy wysokiej jakości mix damski " Extra " jesienno-zimowy w cenie 21 zł netto za kilogram
        Zapraszamy do współpracy
        biuro@next-Sandomierz.pl
        tel. 509 828 368
    • ciuchy_uk Re: Szukam hurtowni 06.04.13, 23:30
      Posiadam sort gatunek 1 + cream z własnego skupu w Anglii - bezpośrednio. Jestem zainteresowany wspolpraca. posiadam od niedawna wlasny skup ubran w Uk. Mam bardzo fajne ubrania uzywane ,ktore sa przed kupnem od ludzi prywatnych (brytyjczykow) dokladnie ogladane. Eliminuje przy kupnie ubrania ,ktore posiadaj wszelkiego rodzaju plamy,dziury i inne defekty. Nie skupuje tez znoszonych ubran ,ktore sa juz dawno niemodne oraz zmechacone. Ubrania sa w 12 kg workach foliowych ,przezroczystych. W workach mozna znalesc Cream w zawartosci od 20% do 40%. Liczby te sa w pelni rzeczywiste. jezeli jest Pan/Pani zainteresowany/a to polecam siebie. Cena 10 kg worka to 13-15 zł./kg Rzeczy te wyjmujac z worka folioego moze Pan/i smialo wieszac na wieszaku. Sa extra jakosci. Jezeli sa Państwo zainteresowani moge tez zalatwic dobry niesort w cenie 7 zł/kg. Jest to bardzo fajny niesort chwalony przez ludzi. W Polsce jestem co 2 tygodnie z towarem. Zapraszam! ciuchy_uk@interia.pl
    • sekator31 Re: Szukam hurtowni 24.04.13, 14:43
      Witam, nasza firma posiada w aktualnej ofercie pakiety ,,repair’’ (ok. 10-15% odzieży wymaga naprawy krawieckiej) Odzież pochodzi z aktualnych kolekcji brytyjskich ,,sieciówek’’ takich jak: New look, River Island, Atmosphere, George, Next, Gap. Posiadamy również PAKIETY DZIECIĘCE. Odzież jest jak najbardziej na czasie, w modnych fasonach. Pakiety zawierają 30-40 kg. Orientacyjna cena pakietu Damskiego – 33 pln netto/kg. Cena zależy od zakupionej ilości oraz preferencji co do zawartości pakietu – istnieje możliwość dostosowania mixu do indywidualnych potrzeb Klienta. Zainteresowanych proszę o Kontakt – sekator31@o2.pl Ilość towaru ograniczona. Szczerze polecamy!
      • artepos Re: Szukam hurtowni 13.09.13, 11:09
        Polecam zerknąć na firmę www.maxconnect.eu, mają platformę handlowa na ktorej mozna znalezc zarowno hurtownie odzieżowe jak i hurtownie obuwnicze. Dostawcami odzieży i obuwia sa firmy z Polski i Europy. Ja kiedyś korzystalem z ich uslug i rzeczywiscie nie mialem do czego sie doczepic:) Jakościowo też calkiem niezle.
    • ubrania1 Re: Szukam hurtowni 25.09.13, 14:18
      a ubania prosto z irlandii Pana interesuje ???
    • maghab Re: Szukam hurtowni 27.11.13, 14:30
      Witam,
      posiadam piękny cream damski moge wysłać fotki.
      sama sprowadzam z anglii i wybieram wiec mam wpływ na to co biorę.
      Ciuchy sa czyste i pachnace poniewaz jesli est jakies zabruszenie piore i sprawdzam czy pusciło i moge sprzedac.
      Ciuchy bardzo ładne marki bardzo dobre mozna wysoko wycenic.
      W razie pytan prosze dzwonic.
      510981509
      pozdrawiam
    • ayrton1977 Re: Szukam hurtowni 10.02.14, 13:56
      mix odzieży używanej w cenie 13 zł/kg,ciuchy posortowane,bez uszkodzeń,plam dziur itd.
      osoby chętne proszę o kontakt na aniamal1970@wp.pl
    • milahurt Zapraszam już w sprzedaży wiosenny towar CRM 10.02.14, 14:13
      jesteśmy już na rynku 10 lat i bardzo dobrze znamy branże w odzieży używanej. Zapraszam do kontaktu posiadamy własny transport i super towar . rozpoczęła się już sprzedaż Crm wiosna - towar super, modne fasony , bez śladów użytku, również metka razem w mixie. Zapraszam do współpracy.
      Więcej info tel. 501 793 886
      blazej_kujpom napisał(a):

> Szukam hurtowni z dobrym towarem tylko lux i cream w województwie kujawsko-pomo
      > rskim.
      > Możecie coś doradzić?
    • karokier1971 Re: Szukam hurtowni 10.02.14, 15:47
      Witam . Proszę o sms na nr 512630498 . Oddzwonię
      • modosfera Re: Szukam hurtowni 10.02.14, 16:05
        Witam,
        Od niedawna prowadzę sklep z odzieżą używaną. Proszę o podpowiedź, gdzie w okolicy Łodzi kupię dobry towar ?

Beata
        • ubrania1 Re: Szukam hurtowni 11.02.14, 12:23
          wysyłam ubrania prosto z Irlandii,
          prosze o wiadomość czy jest Pani zainteresowana
        • najlepszy.next Re: Szukam hurtowni 26.09.14, 11:47
          Oferujemy wysokiej jakości sorty odzieży pakowane tematycznie ; tshirty ,sport , spodnie rurki , kurtki , szorty , sukienki +spódnice , leginsy , polary , swetry , pościel , bieliznę oraz mix damski Extra
          Wyróżnia nas wysoka jakość sortowanej odzieży
          Sprawdź jakość naszego towaru
          Serdecznie zapraszamy do współpracy
          Informacje pod numerem telefonu 509 828 368
          biuro@next-sandomierz.pl
        • kup-ciuszek2 Re: Szukam hurtowni 19.06.15, 10:47
          mix damsko/męski - 13 zł kg

damskie - 17 zł kg
          męskie - 17 zł kg
          cream aa dziecięcy - 23 złkg
          obuwie - 11zł kg

Minimalne zamówienie to 32 kg.
          Wysyłka:
          Towar wysyłamy firmą kurierską w każdy czwartek we wtorek zamówienie jest u Państwa pod wskazanym adresem .
          Cena:
          32 kg zamówienia =15 gbp x aktualny kurs funta z NBP
          secondhand.hurt@gmail.com

Pozdrawiam
    • outletstore Re: Szukam hurtowni 11.02.14, 12:55
      W swojej ofercie posiadamy odzież sortowaną:
      -dziecięcą
      -damską
      -męską
      jest to mix gatunkowy*cream,1 gatunek*
      wszystkie ubrania są gotowe do powieszenia na wieszak,nie posiadają plam,dziur,przebarwień itp.
      cena za kilogram zaczyna się od 16 złotych
      Dodatkowo posiadamy także outlet, 100 % metka,jest to towar nowy z końcówek kolekcji itp.
      nie jakieś zwroty reklamacyjne czy też defekty.
      cena zaczyna się od 36 złotych za kilogram,jest to naprawdę bardzo niska cena zważywszy na fakt że ceny na metkach wahają się w granicach 20-70 funtów.
      Zainteresowanych serdecznie zapraszam do kontaktu.
      outletclothesuk@gmail.com
    • patrissa Re: Szukam hurtowni 11.02.14, 14:35
      Witam, jestem bezpośrednim sprzedawcą odzieży z UK, w mojej ofercie posiadam głównie damską i męską, ale po uprzednim potwierdzeniu możliwość zamówienia także towaru dziecięcego. Cennik za odzież damska i męską: - 15zł/kg za wstępny sort (max 10-15% odrzutu) - 18zł/kg za cream jesień/zima- lato/wiosna w cenie 19zł/kg + przesyłka Dziecko cream: -dziecko wiosna-lato 22zł/kg -jesien-zima 20zł/kg Marki: Zara, Vero moda, bershka, Mango, Marks&Spenser, H&M i wiele innych...większa część ubrań jest to odzież outletowa.Promocja: max do 20-02 przy zamówieniu próbnym 25kg creamu jest za cenę-17zł (na dobry początek i nawiązanie współpracy).Tel. 783400543
      • zibi520 Re: Szukam hurtowni 11.02.14, 16:58
        witam
        nie bardzo rozumiem o co chodzi,jest to odzież sortowana czy outletowa?
        pisze Pani o wstępnym sortowaniu a następnie dodaje że jest to outlet.
        jestem zainteresowany paczką próbną odzieży dziecięcej ,proszę o wiadomość na zibi1952s@gmail.com
        pozdrawiam

patrissa napisał(a):

> Witam, jestem bezpośrednim sprzedawcą odzieży z UK, w mojej ofercie posiadam gł
        > ównie damską i męską, ale po uprzednim potwierdzeniu możliwość zamówienia także
        > towaru dziecięcego. Cennik za odzież damska i męską: - 15zł/kg za wstępny sort
        > (max 10-15% odrzutu) - 18zł/kg za cream jesień/zima- lato/wiosna w cenie 19zł/
        > kg + przesyłka Dziecko cream: -dziecko wiosna-lato 22zł/kg -jesien-zima 20zł/kg
        > Marki: Zara, Vero moda, bershka, Mango, Marks&Spenser, H&M i wiele innych...wi
        > ększa część ubrań jest to odzież outletowa.Promocja: max do 20-02 przy zamówien
        > iu próbnym 25kg creamu jest za cenę-17zł (na dobry początek i nawiązanie współp
        > racy).Tel. 783400543
    • marzenamarzena Re: Szukam hurtowni 11.02.14, 22:09
      witam
      posiadam ale outlet river island, new look itp , 45 zł bruuto za 1 kg. najmniej 25-28 kilo najnowsek kolekcji.
      pzdr 609730805
      • monika7035 Re: Szukam hurtowni 20.02.14, 07:32
        witam proszę o fotki pozdrawiam
    • goldcream Re: Szukam hurtowni 13.02.14, 22:55
      Witam,
      Zajmuje się sprzedażą odzieży używanej. Moja rodzina pracuje w sortowni w okolicach Londynu, sprowadzam ten towar i rozwożę do kilku miast w rejonie centralnej Polski.
      Odzież pakowana w worki po 15 kg.
      Odzież tylko damska sortowana, nieznoszona, modne wzory i fasony.
      Asortyment:
      Lux Spring Summer 23,9 zł/kg
      Cream 35 zł/kg
      Gold 23 zł/kg
      Topsort 21 zł/kg
      Jumpera 21 zł/kg
      mix 12,5 zł/kg.
      CENA OBEJMUJE TRANSPORT.
      KAŻDY WOREK PRZED ZAKUPEM MOŻNA PRZEJRZEĆ
      Zapraszam!!!
      tel. 690 337 469,
      mail:goldcream@wp.pl
      • monika7035 Re: Szukam hurtowni 20.02.14, 07:33
        witam gdzie można obejrzeć towar pozdrawiam
        • goldcream Re: Szukam hurtowni 20.02.14, 10:01
          Proszę o info na maila (goldcream@wp.pl) z jakiego jest Pani miasta.
    • hurt-bydgoszcz Re: Szukam hurtowni 14.02.14, 08:13
      Dzień dobry w naszej hurtowni posiadamy CRM MIX,CRM LATO,CRM ZIMA W PROMOCJI.KDS MIX,KDDS LATO,CRM LABEL WIOSNA-LATO,CRM LABEL JESIEN-ZIMA,KDS LABEL,LUXY,KONCÓWKI KOLEKCJI.ZAPRASZAM CODZIENNIE OD 8-17.
    • textiltorun Re: Szukam hurtowni 14.02.14, 09:21
      Hurtownia Odzieży Używanej TEXTIL TRADE serdecznie zaprasza. Posiadamy towar najwyższej jakości i w bardzo dobrych cenach.
      CRM MIX 39 ZŁ/KG netto
      CRM LATO 45 ZŁ/KG netto
      CRM LABEL 57 ZŁ/KG (odzież nowa z metkami)
      WIOSNA - JESIEŃ LUX 19 ZŁ/KG *PROMOCJA*
      ZIMA LUX 20 ZŁ/KG

Dodatkowo bardzo fajnym towarem który łączy lux i CRM jest Gold Fashion. Jest to sort i MIX odzieży najwyższej jakości.

Serdecznie Zapraszam!!!
      TEXTIL TRADE oddział TORUŃ
      ul. Jagiellończyka 8
      87-100 Toruń
      tel: 781-201-401
      torun@textiltrade.eu
    • ubraniazirlandii Re: Szukam hurtowni 23.02.14, 15:45
      Witam,
      Mieszkam w Irlandii, posiadam własny skup,osobiście skupuję odzież i sortuję, Wybieram tylko te rzeczy które nie posiadają żadnych wad czy uszkodzeń i są w bardzo dobrym stanie.  W ofercie mam towar z pierwszej ręki ,bez jakichkolwiek pośredników ,więc uważam że lepszego towaru być nie może,Posiadam odzież damską ,męską ,dziecięcą. Buty ,torebki ,paski(oddzielone od odzieży).Jeśli chodzi o marki to są wszystkie które istnieją obecnie na rynku ,standardowe sieciówki jak i oryginalne rzeczy ,To co obecnie noszą ludzie.
      W ofercie mam towar pierwszego i drugiego gatunku oraz cream,Nie posiadam towaru porwanego czy nie nadającego się do noszenia.Zaletą mojego towaru jest to że towar jest z pierwszej ręki ,wiem jak działają hurtownie w Polsce,większość hurtowników ma swoje sklepy i niestety posklepówka musi gdzieś wracac .Uważam że cena jest również przystępna bo z tego co się orientowałam to ceny w hurtowniach są kosmiczne ,a u drobnych handlarzy też nie lepsze.
      W ofercie mam również ładną biżuterię nową, używaną i tzw.retro. Biżuteria jest również z własnego skupu w Irlandii. Biżuteria jest w bardzo dobrym stanie,nieuszkodzona ,kompletna.
      Interesuje mnie stała współpraca,Towar jest pakowany w worki jutowe ,zabezpieczone plombami numerycznymi,Wysyłka bezpośrednio z Irlandii,posiadam taniego i zaufanego przewożnika i za swój towar odpowiadam że dotrze w nienaruszonym stanie.

Zainteresowanych proszę o kontakt ubraniazirlandii@gmail.com
      Monika
    • hurt-bydgoszcz Re: Szukam hurtowni 24.02.14, 10:32
      Dzień dobry jesteśmy hurtownią posiadającą CRM'Y, ORYGINAŁY,SORTY,MIXY'Y, LUXY'Y.
      Serdecznie zapraszam do obejrzenia.
    • textiltorun Re: Szukam hurtowni 24.02.14, 11:16
      HURTOWNIA ODZIEŻY UZYWANEJ TEXTIL TRADE TORUŃ ZAPRASZA SERDECZNIE DO WSPÓŁPRACY. POSIADAMY TOWAR NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI. OFERUJEMY LICZNE PROMOCJE I RABATY, NA CAŁY ASORTYMENT. NASZ TOWAR MOZNA OGLĄDAC PRZED ZAKUPEM.
      TOWAR JEST SORTOWANY, I PAKOWANY W WORKI OD 5 DO 50 KG.

SERDECZNIE ZAPRASZAM DO KONTAKTU!!!

HURTOWNIA ODZIEZY UŻYWANEJ
      TEXTIL TRADE TORUN
      UL. JAGIELLOŃCZYKA 8
      87-100 TORUŃ
      TEL: 781201401
      torun@textiltrade.eu
    • sort-eks Re: Szukam hurtowni 24.02.14, 17:51
      Witam mam w ofercie piekny kolorowy pakiet dzieciaka pakowany po 10 kg Extra Creaem od 0-3 lat po 46 zł Extra Creaem od 3-14 lat po 40 zł Creaem od 3-14 lat po 28 zł Pakiet sportdzieciak od 3-14 lat Creaem i gat 1 bluza dresowa, polar ,spodnie dresowe worki pakowane po 25 kg w cenie 19 zł/kg mix damski Extra Creaem piekne damskie ubrania pakiet pakowany po 10 kg po 33 zł zabawki duzo nowych po 18 zł piekne buty damskie,sportowe po 17 zł *****OUTLET***** Disnej,SPORT dzieciak,Sport damsko meski ,Bershka,Stradivarius,Triumph ZAPRASZAM NA NASZA STRONE www.sort-eks.pl tel. (+48) 532 701 790 / (+48) 532 701 791 towar mysylam kurjerem badz do obejrzenia na miejscu w Tarnowie Zapraszam do współpracy Menager do spraw marketingu Paweł pozdrawiam .
    • dare_k_2 Re: Szukam hurtowni 24.02.14, 21:37
      Polecam szczerze Hurtownię POL-CAN-W Łódż ul.Morgowa 7. Oto strona www.POL-CAN-W.pl
      Posiada bardzo duży asortyment z USA, Kanady i Holandii.
    • gosiek47 Re: Szukam hurtowni 23.06.14, 15:23
      Witam,

Posiadam angielską odzież używaną dziecięcą i damską 1 gat + cream w cenie 20zł/kg. Więcej informacji: gosiek47@o2.pl
    • kup-ciuszek2 Re: Szukam hurtowni 17.09.14, 13:59
      secondhand.hurt@gmail.com zapraszam po wiecej informacji pozdrawiam
    • szwecja.hurt Re: Szukam hurtowni 20.09.14, 07:52
      Witam
      Jestem importerem prowadzącym hurtownię z odzieżą szwedzką. Odzież jest zbierana od 1998 roku z kontenerów należących do mojej szwedzkiej rodziny porozstawianych w miejscowościach Sztokholm, Goteborg oraz Malmo.
      Sprowadzam ładunki pełnogabarytowe 15-17,5 tony. Towar jest to wglądu w Lesznie (Wielkopolska)
      Zapraszam Państwa do współpracy.
      Cena 5,50 kg do negocjacji

Pozdrawiam
      Piotr Langner
      665 829 101
      szwecja.hurt@gmail.com
      www.odziezszwedzka.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka