29.11.10, 05:59
Witam serdecznie. Pisze w sprawie zasiegniecia Waszej opinnii, drodzy forumowiczowie, odnosnie nazwy dla firmy cateringowej.

Troche o mojej dzialalnosci na poczatek..
Firma bedzie zajmowala sie organizacja imprez/przyjec/wynajeciem obslugi w miejsu wskazanym przez klienta lub w zaprzyjaznionych restauracjach/salach. Bedizemy sie rowniez zajmowac sprzedaza gotowych wyrobow (przystawki, deski serow/wedlin itd. itp.) oraz tortow - z dowozem do klienta. Tak wiec przedzial wiekowy odbiorcow jest bardzo szeroki.
Teren dzialania - Warszawa. Glowną siłą przebicia ponad konkurencje bedzie cena - po wstepnych wyliczeniach ok 40% nizsza.

Po kilku spedzonych wieczorach nad kartka najblizsza jest mi chyba nazwa "fresco catering" (z wł. świeży). Co niej myslicie? (domena: www,frescocatering,pl)
Moze lepiej by bylo cos prostego-polskiego? Bardzo bym prosil rowniez o Wasze - o ile na takowe wpaqdniecie - pomysly nazwy + ew. podnazwy (krotkiego sloganu)

PS.
a moze.. "diabelski catering - piekielnie dobry!" :)) tylko nie wiem czy to wywola oczekiwane skojarzenia u potencjalnego kilenta
"Pogotowie kulinarne"? hm? :))

pozdrawiam
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka