Dodaj do ulubionych

Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię

IP: *.aster.pl 08.05.11, 10:36
Gratulacje, przede wszystkim za odwagę prowadzenia własnego biznesu w dzikim kraju. Wytrwałości w walce z machiną urzędniczą zusowsko skarbową.
Powodzenia w rozszerzaniu zakresu działalności.
I jak największych zysków.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenn Spoko, spoko... sukces murowany, z taką reklamą? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.11, 10:49
      Przecież już na starcie mają kolosalną przewagę nad konkurencją:
      1. brak kredytów, bo są pieniądze z poprzedniej pracy,
      2. olbrzymią reklamą w jednym z największych polskich portali...

Z takim kapitałem po prostu nie może nie wyjść. Nawet w Polsce.
      • Gość: traf To nie jest sklep, tylko klub sportowy. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.11, 12:29
        Moje gratulacje.
    • Gość: Rysiek Artykuł sponsorowany IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 10:56
      Ile kosztuje taki artykuł?
      Z Zenkiem i Mietkiem chcemy otworzyć warzywniak i zależy nam reklamie ogólnopolskiej.
      Może artykuł będzie że badamy zgryz klienta i pod to dobieramy odpowiedni gatunek marchewki, twardy/miękki, że pod włosy dobieramy ilość warzyw z odpowiednią zawartością żelaza.
      Mi to obojętne jakie pseudo naukowe bzdury będą w tym artykule, chodzi bym zapłacił nie więcej niż właściciel butów do biegania i by to nie było opatrzone znakiem reklama, tylko udawało normalny dziennikarski tekst.
      • Gość: dobra rada Re: załóżcie. zróbcie coś niestandardowego, IP: *.23.54.194.generacja.pl 08.05.11, 11:16
        z polotem i idźcie do prasy. na pewno znajdzie się ktoś, kto to będzie chciał opisać.

na początek zacznij od odstawienia browca i zbierz swoje leniwe dupsko w troki.
        zacznij działać, nie dziamgać.
        • Gość: ziom [...] IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 11:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • motylanoga71 Re: załóżcie. zróbcie coś niestandardowego, 08.05.11, 12:12
            ale mu powiedziales, ojoj, az mu w piety poszlo. Fiu fiu , szacun, prawdziwy z Ciebie mistrz cientej ryposty.

Gość portalu: ziom napisał(a):

> Ale czy my nic nie robimy?
            > Ja się pytam po ile reklama?
            > A leniwo dupsko to ty chyba masz gamoniu, bo dawanie dupy w twoim przypadku na
            > dworcu trudno nazwać pracą.
            • Gość: ziom Re: załóżcie. zróbcie coś niestandardowego, IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 13:39
              nie podlizuj się, i tak cię nie lubię.
          • Gość: traf Bardzo dobre pytanie. Tu jest odpowiedź. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.11, 12:34
            Gość portalu: ziom napisał(a):

> Ja się pytam po ile reklama?
            A ja odpowiadam: ZA DARMO.

Trzeba tylko spełnić kilka warunków:
            - mieć ciekawy pomysł,
            - zrealizować go,
            - odnieść sukces.
            Tylko tyle i aż tyle.
            • 4litery Re: Bardzo dobre pytanie. Tu jest odpowiedź. 18.05.11, 11:21
              specjalnie dla cebie: adv.gazeta.pl/pub/inb/reklama/cennik.pdf
          • Gość: maus Re: załóżcie. zróbcie coś niestandardowego, IP: 78.149.254.* 08.05.11, 14:30
            ot, komentarze wysokich lotow pojawiaja sie nawet pod sklepami buciowymi :)
      • Gość: biegusek kilku redaktorów gazety ma odjazd dot. biegania... IP: *.devs.futuro.pl 08.05.11, 12:57
        i pewnie kupują tam buciki. I moze się nawet zakumplowali.
        • Gość: ama Re: kilku redaktorów gazety ma odjazd dot. biegan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:51
          Bieganie wbrew pozorom jest fajne. Znacznie lepsze niż siedzenie przed telewizorem :-)
          • 4litery Re: kilku redaktorów gazety ma odjazd dot. biegan 18.05.11, 11:53
            Ale nawet w połowie nie tak fajne jak pisanie komentarzy na forum. Zresztą widzę że wiessz o co chodzi :-)
    • Gość: kryptowa kryptoreklama IP: *.tvk.torun.pl 08.05.11, 11:06
      ile trzeba zapłacić za taką kryptoreklamę? Zauważyłem, że nazwa tego centrum biegowego ciągle pojawia się i w innych artykułach na temat biegania w GieWu
      • Gość: nie marudź Re: odp. IP: *.23.54.194.generacja.pl 08.05.11, 11:17
        forum.gazeta.pl/forum/w,26,124990145,124991151,Re_zalozcie_zrobcie_cos_niestandardowego_.html
    • Gość: mk Re: Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 11:50
      Dobry pomysł. Brak takich sklepów z profesjonalnym doradztwem. Dobór roweru, butów narciarskich.
    • Gość: sasungnim ciekawe ile zapłacili za tą reklamę w GW ? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.05.11, 11:56
      Pomysł super? Moze coś własnego wymyślcie a nie tylko zrzynacie od innych! Typowe polskie zachowanie. Podpatrzyć, podpie...ć i się chwalić że to własne. pffff
      • Gość: traf Go on! Zapraszam do xerowania pomysłów. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.11, 12:37
        Gość portalu: sasungnim napisał(a):

> Pomysł super? Moze coś własnego wymyślcie a nie tylko zrzynacie od innych! Typo
        > we polskie zachowanie. Podpatrzyć, podpie...ć i się chwalić że to własne. pffff
        Oraz życzę odniesienia sukcesów.
        Gościu zaraz na początku oznajmił, że pomysł podpatrzył syn w Anglii.
        Podpatrz coś, skopiuj i odnieś sukces. Myślisz, że to takie proste?
    • Gość: arek Nabijanie ludzi w butelkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 13:32
      Show ma służyć zmiękczeniu klienta i naciągnięcia na większą kasę.
      Każdy bez wychodzenia z domu może się przekonać jak stawia stopy.
      Kilka rad dla laików;
      - wystarczy obejrzeć stare schodzone obuwie. Po ścieraniu się podeszwy widać czy stawia się stopę do środka (pronatorzy z płaskostopiem) lub do zęwnątrz (supinatorzy z wysokim podbiciem).
      - obuwie jest dostępne tylko dla osób stawiających stopy neutralnie lub pronatorów. Obuwie dla pronatorów można samemu rozpoznać, ma w pięcie po wewnętrznej stronie twardszą piankę (dla rozpoznania jest innego koloru).
      - niebezpieczne jest bieganie po twardych nawierzchniach; asfalt, beton.
      - najbezpieczniejsze jest bieganie po plaży lub trawie na bosaka. Nieobciąża się pięty i niema urazów kolan.
      - każdy but do biegania dobrze zabezpieczający piętę zwiększa ryzyko urazów w kolanach.
      Pozdrowienia
      • Gość: supinator Re: Nabijanie ludzi w butelkę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 16:23
        "obuwie jest dostępne tylko dla osób stawiających stopy neutralnie lub pronatorów."
        Ja mam problem z kupnem butów nawet do normalnego chodzenia mam tak wysokie podbicie i duzy ciężar.
        Pewnie jest więcej osób z takim problemem, może ktoś otworzy taki sklep.
        Tylko skąd weźmie buty?
    • Gość: dera Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 13:34
      Gratulacje!

Reszto 'polaczków' zamiast zielenieć, ruszcie tryby, znajdźcie pomysł, zaangażujcie siły... Będziecie się promować - samym pomysłem, albo kasą. Gdzie tylko Wam się wymarzy. Wszyscy zyskamy. Powodzenia!
    • Gość: Lolek Wszystko fajnie tylko skąd wziąć 250 tys pln? IP: *.finemedia.pl 08.05.11, 13:54
      Faktycznie brakuje sklepów dla biegaczy z fachową obsługą i narzędziami do oceny biomechaniki stóp, ale pomysł jest o tyle fajny, jak każdy inny pomysł na który ma się kasę.

Jak się ma 250 tys pln to można równie dobrze odnieść sukces otwierając sklep spożywczy całodobowy i handlując piwem i wódą.

Więc jak w każdym biznesie pytanie sprowadza się do tego skąd wziąć kapitał. Większość ludzi nie ma 250 tys pln z oszczędności i odprawy...
      • Gość: Gość Re: Wszystko fajnie tylko skąd wziąć 250 tys pln? IP: *.devs.futuro.pl 17.05.11, 14:32
        Jak to skąd wziąć? Możesz choćby sprzedać swój samochód i już jest ze 300 tys :)
    • Gość: wars Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię IP: *.opera-mini.net 08.05.11, 15:25
      Gratuluję i życzę powodzenia.
      Jako amator biegający od 2006 roku systematycznie 200 km miesięcznie , startując w biegach masowych, muszę pogratulować panom odwagi w tym przedsięwzięciu. Każdy z biegających zaopatruje się przez ebaya z racji korzystniejszych cen w USA i UK. Przykładowo buty startowe Mizuno Rider 14 z przesyłką z USA to koszt 280 zł a w Polsce 400 zł. Oczekiwanie do 2 tygodni z wyprzedzenie 6 miesięcy od pojawienia się tego modelu w Polsce. Badanie stopy jest chwytem marketingowym . Każdy młody człowiek wie jakie wady posiada jego ukłąd kostny, tym bardzie osoby z płaskostopiem. Serdecznie życzę tym panom sukcesu, ale z Vatem i Unią Wolności w państwie matołkówtusków trudno wygrać. Sam próbowałem tego interesu sprzedając najlepsze buty biegowe poniżej cen hurtowych i niestety musiałem zrezygnować po dwóch latach.
    • Gość: ama Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 22:49
      Ja też życzę powodzenia! A może warto rozszerzyć ofertę o inne rodzaje butów sportowych, na przykład tenisowych?
    • komalo Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię 16.05.11, 22:45
      Kupiłem buty w tym sklepie, biegam w nich od mniej więcej miesiąca. Uważam, że pomysł na doradzanie klientowi-biegaczowi jest bardzo dobry. Nie każde buty nadają się do biegania, kiedy spędzamy w nich długie godziny, obciążamy i buty i stopy.

Ja życzę sukcesów i z pewnością wrócę do tego sklepu.
      • 4litery Re: Chcesz kupić buty? Zapraszamy na bieżnię 18.05.11, 11:59
        E tam, ja kupiłem buty w markecie sportowym, z grubsza wiedziałem jak stawiam stopę, pochodziłem, popodskakiwałem w kilku parach, wybrałem najwygodniejsze. I jest dobrze.

Ale OK, są klienci, którzy lubią jak sprzedawca wokół nich skacze, rozumiem, co kto lubi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka