jolka7-p 02.02.12, 20:13 w jakich firmach chcielibyście pracować? znacie uczciwych, solidnie wynagradzających pracodawców? no i najlepiej żeby poszukiwali pracowników :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Borat1 Re: Polecani pracodawcy IP: 150.254.196.* 02.02.12, 20:24 Takich pewnie sporo, może powiedz jaki przemysł cie interesuje? Bo podam ci zakład czyszczenia basenów i na co :p NBo i jest zawsze McDonald! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kula Re: Polecani pracodawcy IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 23:49 no właśnie to zależy jaka branża cię interesuje, zależy w czym jesteś dobry. Ja bym chciala pracować w jakies firmie informatycznej jako programista na przyklad, na pewno swietne zarobki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irenka99 Re: Polecani pracodawcy IP: *.tosa.pl 09.07.12, 00:51 Ja słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat firmy Ciech.Szacunek dla pracownika,dobre zarobki i z tego co wiem,jest to już firma prywatna.Także trzeba powalczyć o posadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej100kijak Re: Polecani pracodawcy 12.07.12, 12:18 Hej! co do informatyków - tu się zgadzam w pełni:P pracuję w PrimeSoft i jestem zadowolony. Generalnie - w IT płacą dobrze, a u nas zespół mamy zgrany więc tym fajniej. Co do innych dobrych pracodawców - to spotkałem się z opinia, że lepiej pracować w średnich firmach niż tych duuuzych lub maaałych. To pewnie róznie bywa Odpowiedz Link Zgłoś