kasiaborowik
21.06.12, 15:38
Chciałam się podzielić z Wami moim najnowszym odkryciem. Od kilku lat prowadzę firmę i zawsze zatrudniałam księgową. Ostatnio tak się zdarzyło, ze księgowa odeszła i postanowiłam zorientować się jak to wygląda na zewnątrz, a nuż może uda się coś zaoszczędzić. Najpierw sprawdziłam portale oferujące księgowość przez internet. Szczerze odradzam, brak kontaktu, brak odpowiedzialności a księgujesz sam i płacisz jeszcze za to pieniądze. Po tym doświadczeniu postanowiłam poszukać biura rachunkowego w moich okolicach. Niestety duże biura z setkami klientów nie wzbudziły mojego zaufania. Brak indywidualnego podejścia do klienta, brak czasu na wyjaśnianie wątpliwości. W końcu trafiłam na Mokotowie do biura Profit Polska i tam zaskoczenie. Spokój, cisza, indywidualne podejście do klienta - raz jak miałam dość pilną sprawę do rozstrzygnięcia to pomogli mi nawet po godzinach pracy. To był strzał w dziesiątkę. Pani księgowa prowadząca biuro bardzo miła, zawsze ma czas żeby odpowiedzieć na każde pytanie. Polecam wybierajcie biura małe i średniej wielkości tam zawsze znajdą dla Ciebie czas. Kasia