krzysztof_skwarczyk 03.10.15, 09:12 Szukam kompleksowej platformy ERP+B2B, co możecie mi polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_rabczewski Re: ERP+B2B 04.10.15, 08:48 Firma WILKSOFT ma w swojej ofercie kilka perełek, które ściągnęły moją uwagę i jestem zachwycony! Dzięki platformie sprzedażowej KAMELEON.B2B moja firma pnie się w górę, a zarządzanie firmą poprzez KAMELEON.ERP stało się dziecinnie proste. Wszelkie informacje mam teraz w jednym miejscu, dzięki czemu organizacja mojej firmy to teraz bułka z masłem. Wszelkie informacje o transakcjach, zakupach czy sprzedaży na jednej platformie to spełnienie marzeń. Na dodatek oprogramowanie jest proste w obsłudze i ciągle aktualizowane. Mogę polecić z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.mak Re: ERP+B2B 25.04.16, 10:33 Ja mogę polecić system Aura Business - aurabusiness.pl Jej wielką zaletą jest możliwość integracji z każdym systemem ERP. Odpowiedz Link Zgłoś
redbay Re: ERP+B2B 11.05.16, 12:40 Ja mogę polecić rozwiązanie firmy RedBay. Platforma integruje się ze wszystkimi systemami ERP jak i z popularnymi platformami sprzedażowymi jak: allegro, eBay, itd.. b2b.redbay.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porada Re: ERP+B2B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.18, 00:13 Porada Prawna - tutaj masz rozwiązanie prawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: ERP+B2B IP: *.142.168.217-rev.hti.pl 27.09.18, 10:02 Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić rozwiązania od Microsoftu, dopasowują się do potrzeb firmy i mają możliwość rozwoju razem z nią, niebawem wchodzi najnowsza wersja Dynamics 365 Business Central (była nazwa to NAV) warto poczytać więcej www.dynamics365bc.pl Odpowiedz Link Zgłoś