Gość: Andrzej IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.17, 03:40 nowe laptopy z mnilamalna marżą megaelektra.pl/pl/c/Noteboki/1529/1/default/3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normalny Re: laptopy - nisska marża IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 06.11.17, 15:36 Tia,a na alledrogo wszystkie taniej hehehe,buhahah,jak ktoś to czyta,to niech sobie porówna ceny hehe Odpowiedz Link Zgłoś
r.emik Re: laptopy - nisska marża 17.11.17, 11:45 Post spóźniony o 2 dni... Jeśli mogę coś doradzić, to proponuję poszerzyć ofertę o Asusy. Żona jest swoim nowym zachwycona. Chociaż być może pochodzą z tej samej fabryki co inne i z któregoś innego też by była... ------------- tłumacz języka angielskiego Gliwice Odpowiedz Link Zgłoś
patkawariatkana102 Re: laptopy - nisska marża 19.11.17, 21:33 Też mam Asusa. Tani nie był, ale było warto. Wzięłam sobie na niego pożyczkę na wnet-pozyczka.pl, bo na raty niestety nie miałam szans. Ale też jestem zadowolona i spłacam sobie pomału :) Odpowiedz Link Zgłoś