romanska.3463 08.02.05, 18:14 W związku z zamiarem otwarcia filii swojej firmy w Moskwie, chętnie nawiążę kontakty z tymi, którzy już tam prowadzą działalność gospodarczą. Pozdrawiam. Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrycja_weglarek Re: Moskwa !!! 01.03.05, 10:59 Witam! proszę o kontakt: patrycja_weglarek@tlen.pl Mieszkam w Moskwie i zakladam swoją firme. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
jarunczyk Re: Moskwa !!! 04.03.05, 16:28 witaj a moze coś z Moskwy do Polski,jakieś towary,artukuły? Odpowiedz Link Zgłoś
romanska.3463 Re: Moskwa !!! 05.03.05, 17:00 Witaj, miło, że odpowiedziałeś na moj post, ale to nie moja branża. Moja firma zajmuje się doradztwem gospodarczym, prawnym, podatkowym itp. pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
doris775 Re: Moskwa !!! 05.03.05, 20:09 witam prosze o wiecej informacji jaką firmę najlepiej założyć .Ja od 10 lat siedzę w branży informatycznej -głównie handel .Jak wygląda w moskwie założenie firmy?? Jakie sa ceny wynajęcia lokali?? Serdeczmnie proszę o informacje na maila doris77@wp.pl Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
wallit Re: Moskwa !!! 12.09.05, 22:17 Witam,działam od dawna w Rosji. Organizowałem 3 firmy,różne branże-produkcja, import z Polski i hurtowa dystrybucja po Rosji centrala w MOskwie-5 lat i uruchomione 12_przedstawicielstw w milionowych aglomeracjach.Obecnie,na zleceniu, przedstawiciel operacyjny kilku firm, działam głównie na południu Rosji.Rzuć konkretne zapytanie t w miare możliwości podzielę się doświadczeniami i opiniami o działaniu w Rosji. Waldemar Odpowiedz Link Zgłoś