Gość: goja1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 23:19 Chciałabym kuipić sobie kostium i robić w miejscu publicznym zdjęcia z dziećmi za odpłatą.Czy muszę mieć na to jakieś pozwolenia itp.Jeżeli muszę mieć działaność to jak się z tego rozliczać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biznesforum Re: foty 16.08.05, 23:50 Najlepiej żebyś się zatrudnił u kogoś handlującego na deptaku na Umowę - Zlecenie. Mniejsze koszty na początek. Ewentualnie u jakiegoś fotografa, chyba że sam zamierzasz "pstrykać". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja1 Re: foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:54 Działalność już mam(co prawda dotyczy ona sklepu,ale mozna zawsze ją rozszerzyć).Chodzi mi raczej o reszte,pozwplenia itp. Nie za bardzo wiem jak się do tego zabrać.Planuję coś takiego na przyszły rok,bo to tylko sezonowa praca,ale myśle że na tym można zarobić.No i co ze złodzijemi ze skarbówiki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:25 A z jakiego jesteś miasta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goja1 Re: foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 23:06 okolice katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 21:00 No to szkoda bo mam podobny acz trochę inny pomysł,ale też foto.Dzieli nasz ze 300 kilometrów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foto Re: foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:05 A możesz go zdradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:53 A znasz się na robieniu zdjęć portretowych w plenerze z elementami foto studyjnej+obróbka cyfrowa? Odpowiedz Link Zgłoś