Dodaj do ulubionych

Sklep internetowy - jaki program???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 01:34
Witam, czy ktoś może polecić mi jakiś dobry program do obsługi sklepu
internetowego?
Jak na razie znalazłem osCommerce ale po angielsku. Czy ktoś wie gdzie może
być do ściągnięcia wersja polska? Czy to dobry program? A może są lepsze? Będę
wdzięczny za wszystkie opinie.
Pozdrawiam,
Puchatek.
Obserwuj wątek
    • Gość: pikolo Re: Sklep internetowy - jaki program??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 03:06
      oscommerce jest i po polsku
      • Gość: Puchatek Re: Sklep internetowy - jaki program??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 08:27
        Gość portalu: pikolo napisał(a):

> oscommerce jest i po polsku

O! to miło. A gdzie?
    • loriaan Re: Sklep internetowy - jaki program??? 10.10.05, 10:36
      jest całe forum osCommerce, wystarczy uzyc czegos takiego jak wyszukiwarka, (
      sorki za uneisienie , ale zawsze mnie to zadziwia, ze ludzie, którzy nie
      potrafią tak prostych rzeczy jak znaleźć cos w necie,biora sie do prowadzenia
      biznesu:)
      • Gość: pikolo Re: Sklep internetowy - jaki program??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:55
        no lorian tylko że forum albo przeniesli albo padło jakoś masz aktualny adres ?
        oczywiście chodzi mi o polskie forum oscommerce
        • loriaan Re: Sklep internetowy - jaki program??? 10.10.05, 16:00
          ups, dawno nie byłam tam ,rzeczywiscie cos im nie działa:) miejmy nadzieje ze
          to tylko chwilowo, bo to naprawde skarbnica wiedzy była (
          www.oscommerce.pl/ )
    • hamecki Re: Sklep internetowy - jaki program??? 10.10.05, 12:18
      chcesz zakladac sklep internetowy, a nawet nie wiesz jakiego uzyc
      oprogramowania? Masz internet, poszukaj troche.
    • Gość: Piotr nie lepiej wynająć? IP: *.ump.pl 10.10.05, 12:46
      ceny od kilkunastu złotych miesięcznie;

zobacz np. ofertę firmy netidea.pl

parę kliknięć i możesz "ładować" towar do sklepu. Od razu masz też obsługę płatności.

pozdr
      • Gość: Puchatek Re: nie lepiej wynająć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 13:47
        Witam wszystkich i dziękuję za odpowiedzi.

1. Umiem korzystać z wyszukiwarki.
        2. Jak chcesz kupić aparat cyfrowy i użyjesz wyszukiwarki to wyskoczy Ci z 200
        tys stron i de facto nic to nie da. Ja szukam na tym forum kontaktu z osobami,
        które mają już sklepy i mogą się podzielić jakimiś doświadczeniami na temat
        prostoty obsługi, przejrzystści dla kilenta / administratora, możliwości
        rozbudowy, obsługi płatności itp.
        To jest forum dyskusyjne! Każdy ma prawo zadać pytanie na interesujący go temat.

Pozdrawiam i bardzo prosze o wypowiedzi osoby które mają coś do czynienia z
        e-commerce.
        • Gość: gość Re: nie lepiej wynająć? IP: *.pl / *.smsnet.pl 10.10.05, 15:26
          ad1. chyba niekoniecznie
          ad2. jeśli dość dokładnie sprecyzujesz o jaki aparat cyfrowy Ci chodzi, uwierz,
          że wyskocz TYLKO to czego szukasz... Tu nic "samo" nie wyskakuje...
          • Gość: Puchatek Re: nie lepiej wynająć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:53
            ad1.Ok, załóżmy że nie umiem obsługiwać wyszukiwarki - to w tej chwili nie ma
            znaczenia.
            • Gość: Puchatek Re: nie lepiej wynająć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:56
              Ad2 - z tym precyzowaniem to zgadza się - ale właśnie ja nie wiem co mam
              precyzować - wiem że poszukuję firmy która chciała by uruchomić za rozsądne
              pieniądze sklep internetowy wraz z jego pozycjonowaniem. łudziłem się że nawiążę
              jakąś dyskusję z użytkownikami tego typu oprogramowania gdyż pewniw analogicznie
              do programów księgowych, graficznych, albumów foto itp także i te mają wady i
              zalety.
              Pominmy w tej chwili moje ułomności komputerowe i inne jeśli łaska.

Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka