Gość: meg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 16:33 ...nowej firmie - z początkiem roku ? Zastanawiam się nad agencją reklamową, lub firmą pośrednictwa handlowego. Macie pomysły ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: Jaką dać nazwę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:49 Dzięki, endriu :) faktycznie pasuje do dwóch rodzajów działalności :) Prowadzisz własną firmę? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrjulepiej Re: Jaką dać nazwę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:20 Nie ma za co. Nie prowadze, ale jest to w sferze moich planów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Jaką dać nazwę ? IP: *.server.ntli.net 05.12.05, 01:48 Ot genialny polski biznesman. Nie wie jaka dac nazwe firmie a najlepsze ze jeszcze nie wie co bedzie robil Odpowiedz Link Zgłoś
endrjulepiej Re: Jaką dać nazwę ? 05.12.05, 11:30 O co Ci chodzi Edmund ? To nie ja nie wiem jaką dać nazwę tylko koleżanka z forum więc sie odwal a jeżeli chodzi o mnie to doskonale wiem co bede robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Jaką dać nazwę ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:49 Wiem, co będę robić. Słyszłeś może o pphu? Dzięki za posta, właśnie takiej odpowiedzi potrzebowałam. Odpowiedz Link Zgłoś