Dodaj do ulubionych

Academusie czy jesteś kotwicą110?

01.04.13, 21:18
Jeśli nie to przestań bawić się w moderatora.
Jeśli tak to przyznaj otwarcie jak jest i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
Obserwuj wątek
    • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 01.04.13, 21:38
      Juz pisalem, ze nie jestem.
      • tu-j-23 Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 02.04.13, 19:15
        academus napisał:

> Juz pisalem, ze nie jestem.

Ok. Tylko dlaczego wypowiadasz się za kotwica. Jest tu wiele twoich wpisów, które powinien napisać admin. Nie rób tak,,to ludzie przestaną myśleć, że Ty, Exworker i Kotwic to ta sama osoba.
        • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 02.04.13, 20:34
          Ludzie to nie powinni pisac o tym, kto jest kim, tylko o swoich problemach.
          • tu-j-23 Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 10:17
            academus napisał:

> Ludzie to nie powinni pisac o tym, kto jest kim, tylko o swoich problemach.

Sam zacząłes widzą w każdym kto tu pisze wafla i jego klony. Po co bylo to robić. To że ludzie dobrze myslą o banku niwe zzaczy, że sa klonami wafla.
            • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 10:26
              Wafla poznaje się nie po temacie wątku, ale po sposobie wypowiedzi - mentorski, wszystkowiedzący, apodyktyczny a jednocześnie oderwany od realiów, fanatyczny.
              • ta_bulla_rasa Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 11:23
                academus napisał:

> Wafla poznaje się nie po temacie wątku, ale po sposobie wypowiedzi - mentorski,
                > wszystkowiedzący, apodyktyczny a jednocześnie oderwany od realiów, fanatyczny.

Wybacz ocene, ale przeciez dokladnie tak samo piszesz Ty. Mentorksa wypowiedź, apodyktyczna, nie znoszaca innego zdania i do tego oderwana od realiów. I na dokładkę tak samo pisze Kotwica. Wychodzi że to wafel zalożył forum, a wy jesteście tylko jego kolejnymi wcieleniami smile. Do takich wniosków prowadzi przyjęcie Twojego sposobu rozumowania.
                • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 11:26
                  Możesz mnie oceniać, to nie stare forum.

A możesz podać przykład mojej "apodyktycznej, mentorskiej, oderwanej od realiów, fanatycznej wypowiedzi" ?

Mniemam, że masz przykład bo nie pisałbyś ot tak sobie.
                  • ta_bulla_rasa Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 11:31
                    academus napisał:

> A możesz podać przykład mojej "apodyktycznej, mentorskiej, oderwanej od realiów
                    > , fanatycznej wypowiedzi" ?

Przykład - forum.gazeta.pl/forum/w,243880,143561555,143627736,Re_Dajcie_szanse.html
                    • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 11:59
                      ha ha ha dobre
                      • ta_bulla_rasa Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 12:00
                        academus napisał:

> ha ha ha dobre
                        No właśnie smile
                      • kociolek_matolek Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 03.04.13, 15:36
                        academus napisał:

> ha ha ha dobre
                        Chciales przyklad to ktos go podał. Skąd to ha ha ha?
                        • ukryty_wafel Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 00:43
                          Academus i Kotwica to ja. Ok. Zabawilismy sie. Wiec juz tłumaczę. Chciale sprawdzic niektore osoby juz wszystko wiadomo. Jutro zamykamy to forum. Od tej pory pamiętajcie: Wafel jest wszedzie smile Moze byc w kazdym z Was smile
                          • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 05:48
                            To zamknij. Pojdziemy na inny serwer. Moze zagraniczny ?
                            • ukryty_wafel Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 07:09
                              No to idz smile
                              • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 08:40
                                Trochę kultury, wyrzucasz nas z własnego forum. Odrobinę kultury, to czytają ludzie.
                                • ukryty_wafel Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 11:27
                                  academus napisał:

> Trochę kultury, wyrzucasz nas z własnego forum.

Sami sie wyrzucicie.

>Odrobinę kultury, to czytają lu
                                  > dzie.

A co ty wiesz Exorker o kulturze? Jstes tu widze liderem smile No i dobrze, gratuluje smile
                                  Widac na tym forum twoje piętno smile
                          • ta-bulla-rasa Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 10:19
                            ukryty_wafel napisał:

> Academus i Kotwica to ja. Ok. Zabawilismy sie. Wiec juz tłumaczę. Chciale spraw
                            > dzic niektore osoby juz wszystko wiadomo. Jutro zamykamy to forum. Od tej pory
                            > pamiętajcie: Wafel jest wszedzie smile Moze byc w kazdym z Was smile

Ja nie jestem Waflem. Przysięgam. Może to Wy?
                            • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 10:21
                              Ja jestem skuterem wink
                              • scooter004 Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 10:28
                                academus napisał:

> Ja jestem skuterem wink

Prosze się nie podszywać. Scooterem jestem tu ja wink
                                • academus Re: Academusie czy jesteś kotwicą110? 05.04.13, 10:35
                                  Przepraszam, pomieszało mi się, jestem expert1.0-x.0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka