Gość: Bob budowniczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 23:24 Czy ktoś z was miał kiedyś styczność z taką działalnością i może coś o niej powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lp Re: Skład budowlany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 11:43 a co chcesz wiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_zaaa Re: Skład budowlany 18.02.21, 16:57 Ja budując domu praktycznie wszystko kupiłem w składzie budowlanym SMB Marki. Praktycznie, ponieważ wcześniej miałem takie obserwację, że na początku jak zaczynasz budować dom to dostajesz super ceny od wszystkich. A kolejne dostawy już są po innych cenach. To mnie wnerwiło i dogadałem się z SMB MARKI, że będą dostawać telefon od mojego wykonawcy i dowozić materiały budowlane na miejsce pod warunkiem, że będą atrakcyjnie cenowo. Sprawdzałem wybiórczo i ceny były ok. Polecam. Miałem święty spokój i mniej latania i wydzwaniania po lepsze ceny. Dowozili mi wszystko do Kobyłki bardzo szybko - tego samego dnia lub z następnego z samego rana. Odpowiedz Link Zgłoś