Gość: Paweł IP: *.toya.net.pl 05.01.06, 13:29 Witam. Czy orientujecie się, ile kosztuje otworzenie stacji benzynowej pod szyldem dużego koncernu jak np BP czy Shell. Chodzi mi o opłaty franczyzowe, wkład w stacje, dydtrybutory, zbiorniki etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronin Re: stacja benzynowa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 05.01.06, 14:32 Puknij sie glowe.Kto zaplci 5 milionow za stacje benzynowa??Taka kase mozna dac bankowi i zyje sie z odsetek jak krol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szakal Re: stacja benzynowa IP: *.elektron.com.pl 05.01.06, 18:04 ronin nie bulwersuj sie tak ale jesli chodzi o stację paliw pod tymi szyldami to takie sa niestety koszty do tego sprzedaz dzienna od 4 - 6tyś litrów nie wlicza się w to gazu lpg. Wez pod uwagę to że musisz spełnić wiele warunków lokalizacja, wszelkie pozwolenia, ochrona środowiska, na samej stacji monitoring itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: stacja benzynowa IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.01.06, 08:35 A potem TESCO otwiera swoją stacje paliw i zaczyna sprzedawać pb 95 za 3,39 zlotych ( przypadek z Zielonej Góry)....i klapa z twojej inwestycji na poziomie miliona euro ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: dokładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 20:15 jak ma ślasku w Sosnowcu na stacji paliw Auchan - Pb - 3,37 a ON 3,39 dane z 23 grudnia - wiem bo byłem tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: stacja benzynowa IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 06.01.06, 18:38 tvn24firma.onet.pl/1244949,odcinek.html Poczytasz i obejrzysz program, to się dowiesz. Niestety cena kosmiczna 1 mln $ (ok. 3,3 mln PLN) Odpowiedz Link Zgłoś