Gość: Ginko IP: *.compi.net.pl 02.09.08, 01:41 Potrzebuję kupić w miarę tanio i szybko podręczniki - najlepiej sklep internetowy, ewentualnie jakaś księgarnia czy antykwariat? Proszę o jak najszybsze odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Podręczniki - skąd? IP: 172.25.252.* 02.09.08, 07:48 zagubiony pierwszak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Podręczniki - skąd? IP: *.chello.pl 02.09.08, 11:00 Pierwszak czy nie pierwszak, trzeba biedakowi pomóc;) Ja mam to szczęście, że w tym roku córka odziedziczyła książki po bracie. Jeśli chodzi o księgarnie internetowe, to moje trzy dobre koleżanki zamówiły podręczniki w merlinie- bardzo są zadowolone, bo nie musiały ich dzwigać i latać od księgarni do księgarni. Nie mam pojęcia z jakiego miasta jesteś, dlarego antyk. Ci nie polecę... Powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
beztroska007 Re: Podręczniki - skąd? 03.09.08, 23:26 Ja też tą merlinową promocję mogę Ci polecić. Wszystko jest tak, jak piszą- bez ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Podręczniki - skąd? 04.09.08, 11:49 a to na "guglu" nic nie mozna juz samemu znalezc??? za raczke trzeba? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
beztroska007 Re: Podręczniki - skąd? 04.09.08, 15:26 No wiesz, czasami warto kogoś zapytać o zdanie... Kto pyta nie błądzi;) Moja siostra zamawiała dzieciakom podręczniki w merlinie. Ilość książek była taka, że zaoszczędziła sobie trochę. (Dla tych co cenią sobie wygodę to super opcja!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Why podobne reklamy merlina są na wielu forach? IP: *.aster.pl 04.09.08, 20:06 Widzę, że tego samego typu teksty w ilości olbrzymiej zaśmiecają różne fora. Czy merlina nie stać na normalną reklamę tylko zniża się do takich sposobów? Przecież to już nudne... I działa wymiotnie. Najlepiej takie samo inteligentne inaczej pytanie i takie same 'naturalne' odpowiedzi wrzućcie jeszcze na Moto, Wiadomości zagranica i Kuchnia. A może już są? Odpowiedz Link Zgłoś