Gość: jaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 10:27 Czy ktos z was dostaje pieniadze z PFRON na dofinansowanie ludzi z 2 gr? Czy Ciezko jest dostac taka kase? jaka jest procedura? Mam zwykla firme.. a nie zaklad pracy chronionej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzicho Re: PFRON IP: *.telpol.net.pl 27.10.06, 20:31 i dobrze nie pakuj sie w ZPCHr to teraz nieopłacalne ,musisz miec limit osób niepełnosprawnych,ciagłe kontrole z PIP i nie było kontroli abym nie płacił 4000zł ,500zł,1800zł.Do tego ciagle zmieniające sie przepisy -przeróbka drzwiz 80cm na 90 cm,podjazdy dla niepełnosprawnych,odpowiednie ubikacje z dzwonkami alarmowymi no i obsługa dodatkowo musiałem miec lekarza na dyżury i pielegniarkę na etat,strażaka,bhp-owca,dużo przydupasów którzy przychodzili tylko po pensję.ale sam niepełnosprawny może zwrócic sie o dofinansowanie wózka,komputera itp do PFRON POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: PFRON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 08:25 ja nie jestem ZPCH.. tylko zwykla firmeka.... I takie tez moga miec niepelnosprawnych Odpowiedz Link Zgłoś