Dodaj do ulubionych

DPD=Masterlink=porażka

• Gość: Magda Kmiecik Re: DPD=Masterlink=porażka IP: *.acn.waw.pl 12.05.10, 16:17
      w oczekiwaniu na swoja przesylke przestudiowalam chyba cale to forum i
      kilka innych. musze powiedziec, ze niezle sie przestraszylam. ale przed
      chwila dostalam paczke w stanie idealnym, Pan Kurier byl bardzo mily,
      jestem w 100% zadowolona!!! moj maz tez kiedys korzystal z uslug dpd i
      wszystko przebieglo bez komplikacji. takze podwojny plus dla dpd :)
      • Gość: pawelnew Re: DPD=Masterlink=porażka IP: *.kwsa.pl 14.06.10, 06:55
        Dosyć często korzystam z zakupów w internecie i przeważnie towar
        dostarczają kurierzy, najczęściej DPD, DHL i UPS, czasami Stolica lub
        Kolporter i nigdy, ale to nigdy nie miałem problemów z dostarczeniem
        przesyłki. Zawsze szybko, miło i na czas. Z kurierem z DPD jestem nawet
        na telefon, więc jak coś ma dla mnie dzwoni i nigdy nie ma problemu.
        • Gość: Kibar Re: DPD=Masterlink=porażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 07:44
          DPD to porażka!!! To nie jest firma kurierska!! Działają wolniej od poczty. Totalny bałagan tam panuje. Przesyłki dostarczają z tygodniowym opóźnieniem!!! Korzystałem z tej firmy osobiście i jako firma!! Kompletny brak profesjonalizmu. Mam kontakt z różnymi kurierami, ale DPD jest najgorsze na naszym rynku!!! Na swoje wytłumaczenie podają, że mają mało kurierów. Dziękuję, więcej już z nich nie skorzystam i wszystkim odradzam tą nieprofesjonalną firmę!!!!
          • Gość: Lu Re: DPD=Masterlink=porażka IP: 80.48.159.* 25.01.13, 16:03
            a ja wręcz przeciwnie, polecam DPD :) paczki zawsze dostawałam na czas, zgodnie z zamówieniem :) panowie kurierzy zawsze sympatyczni i rzetelni, dodam tylko, że miałam do czynienia z kilkoma i zawsze było wszystko ok :) dobry kontakt i brak problemów :) ale może to tylko okolice Rzeszowa/Jarosławia mają taką fajną obsługę :)
            • Gość: mala Re: DPD=Masterlink=porażka IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 09:20
              taka paczke przyslali ze pozal sie boze cala do wyzucenia wogole reklamacji nie uwzglednila teraz musze zwrucic niezla sume klijentowi a ja zostalam z niczym bez towaru i kasy.
    • Gość: BK DPD IP: *.static.ip.netia.com.pl 21.08.14, 08:07
      Moja paczka wędrowała 9 dni. Fakt, miała do "przejścia" 600 km.... Do kogo mam się poskarzyć? Jaką mam szansę na jakiekolwiek odszkodowanie?
    • michalpala.bb Re: DPD=Masterlink=porażka 03.11.14, 13:07
      Niestety często się tak zdarza, upadające firmy mają swoich klientów gdzieś, bo wiedzą, że i tak zaraz ich nie będzie na rynku.
      • unpredictablewwa Re: DPD=Masterlink=porażka 03.11.14, 15:16
        Jeśli nie chcecie mieć problemów z przesyłkami to zapraszam do pośrednika - www.e-dorecz.pl
        Tutaj możesz w 3 minuty wysłać przesyłkę online i w razie kłopotu rozmawiasz bezpośrednio z właścicielem a nie przebijasz się przez jakąś infolinie itp!

Sprawdzcie to www.e-dorecz.pl
    • dpdzniszczylomipaczki Re: DPD=Masterlink=porażka 27.11.15, 14:15
      Odradzam DPD Polska !! Nie polecam tego przewoźnika. Uszkodzili nam wiele paczek! Przykłady poniżej
      odpdpolska.wordpress.com/galeria-zdjec/
      • damiano381 Re: DPD=Masterlink=porażka 15.07.16, 22:09
        Proszę zapoznać się z ofertą serwisu kurierskiego alepaka.pl w ofercie mamy kuriera DHL, K-EX ostatnimi czasy bardzo się poprawił i szczerze polecam no i mamy DPD ja nie mam z nimi problemy ale jeżeli komuś nie odpowiada to nie musi wybierać, wysyłamy także palety
    • dpdzniszczylomipaczki Re: DPD=Masterlink=porażka 29.11.15, 02:04
      Zapoznajcie się ze zdjęciami paczek wysłanych firmą kurierską DPD Polska odpdpolska.wordpress.com/galeria-zdjec/
    • Gość: Wkurzony Re: DPD=Masterlink=porażka IP: *.play-internet.pl 23.05.16, 21:43
      Mnialem dostać przesyłkę przelozylem spotkanie i czekałem gdyż dostałem Sms że paczka będzie tego i tego dnia u mnie w tych i tych godzinach czekałem ok i czekałem jeszcze parę godzin a pan miał wyłączony telefon. Nikt mnie nie powiadomił o niczym wziąłem sprawdziłem śledzenie paczki o dziwo przelozylem podobno odbiór chyba we śnie. Bo czegoś takiego nie pamiętam może jutro też zwolnie się z pracy prźeloze spotkanie bo znowu dostane Sms o treści że dziś paczka przyjedzie normalnie nienormalne
    • Gość: Teresa Re: DPD=Masterlink=porażka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.21, 17:23
      Ja nadałam paczkę w Pszczynie do Kinrooi w Belgii dnia 12.04.2021 paczka nie została doręczona do adresata z nieznanego powodu. Otrzymałam zwrot paczki dnia 29.04.2021, ale jakie było moje zdziwienie w jakim stanie była moja paczka. Opakowanie zewnętrzne było tak zniszczone jakby paczka przez całą drogę była ciągnięta za samochodem i nosiła ordynarne ślady otwierania. Karton w środku był przecięty z góry i z dołu a zawartość paczki (głównie słodycze) pogniecione i pokruszone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka