Dodaj do ulubionych

System multilotka!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 13:50
Jeśli ktoś zna system M-L to proszę o kontakt:
mccin@poczta.fm
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ar Re: System multilotka! IP: *.solutions.net.pl 27.08.03, 14:25
      ja znam. popraw maila kolego, bo nie dochodzi...
      • Gość: Lotto Re: System multilotka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:40
        A teraz działa?
        <a href="mccin@poczta.fm">Mój mail</a></p>
        :)
        • Gość: + Re: System multilotka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:41
        • Gość: Lotto Re: System multilotka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:42
          Nie :(
          Wklej go do pola adresowego, tak będzie łatwiej :)
          mccin@poczta.fm
          Pozdrawiam.
          • Gość: ar Re: System multilotka! IP: *.solutions.net.pl 27.08.03, 17:03
            Powiedz nam, jakie to uczucie być takim łosiem ?
            Jak wysłałem do ciebie maila to interia zwróciła błąd że taki adres nie
            istnieje.

ech..
            • Gość: Lotto Re: System multilotka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 17:59
              Istnieje! Przecież to mój adres :)
              mccin@poczta.fm
              Musi być! :)
              A może m4z1@poczta.onet.pl
              Dzięki za cierpliwość :)
              • Gość: ar Re: System multilotka! IP: *.solutions.net.pl 27.08.03, 18:34
                to że tyle razy próbowałem, świadczy, że naprawde chciałem ci dać systemy
                lotto... teraz wiem że se w kulki lecisz...

poczta zwraca:

Reporting-MTA: dns; ps5.test.onet.pl.
                Arrival-Date: Wed, 27 Aug 2003 18:29:48 +0200

Original-Recipient: rfc822;m4z1@poczta.onet.pl
                Final-Recipient: RFC822; m4z1@poczta.onet.pl
                Action: failed
                Status: 5.0.0
                Diagnostic-Code: X-LOCAL; 500 (no_such_user)
                • Gość: Lotto Re: System multilotka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 20:59
                  NIEMOŻLIWE!
                  Cały czas odbieram pocztę na te konta!
                  Ostatnia deska ratunku: gadugadu! Mój numer: 1056092
                  Dzięki.
    • Gość: farciarz Re: System multilotka! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 07:32
      TO JA TEZ CHCE TAKI SYTSTEM MOJ ADRES DZIALA:
      luzakar@poczta.onet.pl -pozdrawiam
      • Gość: ar Re: System multilotka! IP: *.solutions.net.pl 28.08.03, 12:20
        ok
        • kalinka6 Re: System multilotka! 02.09.03, 07:30
          To jak wszyscy, to wszyscy ...moze i ja sie zalapie na system? Podeslesz drogi
          kolego mi takze?..w przypadku wygranej 50% dla Ciebie ;-)
          • Gość: ar Re: System multilotka! IP: *.solutions.net.pl 02.09.03, 09:23
            a jakiś adres email podasz??? ROTFL
            • imgw Re: System multilotka! 02.09.03, 13:31

Ja także poprosze
              imgw@gazeta.pl
              z góry dzięki
              • Gość: krzysiek Re: System multilotka! IP: 217.97.165.* 02.09.03, 14:16
                też jestem zainteresowany takim systemem!

moj email: krzysiek.m@gazeta.pl

• Gość: marcin.j Re: System multilotka! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.09.03, 23:47
                  i ja! i ja!
                  :)
                  marcin.j@gazeta.pl
                  thx i pozdroofki
                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 10.09.03, 10:37
                    Widząc ogloszenia typu: "100% systemy lotto sprzedam za 20 zł" to leję ze
                    śmiechu. Po co sprzedaje za jakieś tam pieniądze super systemy zamiast PO
                    PROSTU ZAGRAĆ!!! Przecież wygra na 100%! Ale są bezmózgi co kupują jakieś
                    porąbane wykresy.Ale cóż - świat bez idiotów byłby smutny...A moze chcecie ode
                    mnie system???? Gratis - a niech tam.
                    Duży lotek na dziś:1,13,14,15,16,17
                    Express: 1,2,3,4,5
                    POWODZENIA.
                    • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 10.09.03, 13:14
                      widzisz, ci wszysce powyżej otrzymali ode mnie system 100% pewny - za darmo.
                      nie wierzysz? zapytaj ich. niestety ty się nie przekonasz bo w to nie wierzysz,
                      więc tobie tego nie przyśle.

pozdrawiam
                      • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 10.09.03, 13:48
                        Zazdroszczę im.........:))).Domyślam się, że w najbliższych dniach znacznie
                        wzrośnie ilość trafionych szóstek i piątek.Lubię jak ludzie nie mają problemów
                        finansowych. Ale wybacz - jezeli ktoś sprzedaje super systemy na które RZEKOMO
                        można wygrać no.....ho,ho,ho po jakieś tam 50 zł to po prostu szuka idiotów.
                        Oczywiście ich znajduje. A system oczywiście istnieje - trzeba wypełnić tyle
                        kuponów ile jest możliwości. Szóstka murowana plus sporo piąteczek......
                        Ps. Zdradź wszystkim na tym forum - ile zaliczyłeś szóstek............:))))
                        Domyślam się ,że śpisz na kasie i jeszcze biednym pomagasz.
                        • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 10.09.03, 16:54
                          po pierwsze - kto ci powiedział że tu była mowa o dużym lotku?
                          po drugie - nie sprzedaje tego systemu, tylko każdemu wysyłałem opis na maila,
                          po trzecie - nie śpie na kasie, bo jej nie mam. do tego systemu co ja proponuje
                          trzeba mieć niestety troche kasy (ok 2 do 10 tyś pln).

ale ty się o tym głąbie i piepszony niedowiarku nie przekonasz!
                          • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 10.09.03, 17:30
                            Oj nerwy ci synku puszczają!!! Wyluzuj się!
                            Co za różnica osiołku czy chodzi o DL, ExL czy o ML? Chodzi o system losowania
                            piłeczek! A ty jesteś drugi Kaszpirowski i przewidujesz jakie to będą
                            kuleczki....Ja na twoim miejscu pożyczyłbym od kogoś te 2000, pomnozył je w
                            miesiąc i oddał z %. Ale takiemu gostkowi co ma 1/18 mózgu kota to przecież
                            nikt nawet zeta nie pożyczy.........
                            A tak nawiasem mówiąc to ciebie musieli nieźle wypieprzyć bo zupełnie ci się
                            fałdy w mózgu wyprostowały. Pewnie masz cały pokój w cyferkach wyklejony
                            idioto......
                            • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 10.09.03, 18:01
                              wolałbym żeby mnie ktoś wypiepszył w pupala aż do wyprostowania fałdów
                              mózgowych, niż mieć tą świadomość, że jak byłeś mały, to cię starzy kijem
                              trącali - bo nie wiedzieli co to jest ...

nie trzeba być cymbale kaszpirowskim i zgadywać numery kulek. wystarczy mieć
                              matematyczne podstawy, by przy pomocy rachunku prawdopodobieństwa, zrozumieć o
                              co chodzi i jak grać. niestety ty głąbie tego raczej nie pojmiesz bo pewnie
                              zamiast siedzieć w szkole, siedziałeś zamknięty w szafie gdyż rodzice izolowali
                              cię, żeby inne dzieci dookoła nie wołały: "śmierdziuch! śmierdziuch! ..."
                              • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 10.09.03, 19:39
                                Gość portalu: ar napisał(a):

> wolałbym żeby mnie ktoś wypiepszył w pupala aż do wyprostowania fałdów
                                > mózgowych.
                                Widać ze wybrałeś tą opcję - tatko cię dmuchał za młodu bo myślał że jesteś
                                dmuchaną lalą.....No bo skąd u ciebie penis zamiast nosa...zostaleś przebity
                                tatki parówą.
                                > nie trzeba być cymbale kaszpirowskim i zgadywać numery kulek. wystarczy mieć
                                > matematyczne podstawy, by przy pomocy rachunku prawdopodobieństwa, zrozumieć
                                o
                                > co chodzi i jak grać. >
                                To dlaczego baranie nie masz głupich 2000zł skoro wiesz jak grać!!!??? A jakie
                                jest prawdopodobieństwo trafienia dużej wygranej doskonale zna prawie każdy
                                grający.
                                Idź sobie skórą poruszaj to od razu ochloniesz.Tylko nie zapomnij, że ON u
                                ciebie jest zamiast NOSA....he,he,he
                                Pozdrawiam debilku.
                                • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 10.09.03, 19:44
                                  to żałosne jak można niekontrolować imbecylom dostęp do sieci.
                                  tak naprawdę to ci cieciu żal dupe ściska, bo nie dowiedziałeś się co to za
                                  system (i nigdy się już nie dowiesz). gdyby cie to nie interesowało, to byś tu
                                  nigdy nie zaglądnął palancie.

pozdrawiam śmierdzielu!
                                  • Gość: remislanc Re: Czy wy myślicie???? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.09.03, 20:27
                                    Nawet koński członie nie chce mi się logować. Nie interesują mnie twoje urojone
                                    cyferki. NIE GRAM BO NIE MUSZĘ GRAĆ. Nie lubię jak frajerzy tacy jak ty
                                    naciągają porządnych ludzi, którzy myślą ze dostają czarodziejską różdżkę do
                                    forsy.A potem się rozczarowują palancie. Pojmij to wreszcie kurzy móżdżku!!!!
                                    Ale odpowiedz tu wszystkim: DLACZEGO NIE MASZ PRZY DUPIE ANI GROSZA MAJĄC
                                    TAKI "CUDOWNY SYSTEM"?????Wciskasz ludziom kit o milionach a sam w podartych
                                    gaciach łazisz??? No odpowiedz, nie mi ale wszystkim którzy tu zaglądają:
                                    DLACZEGO JESTEŚ FINANSOWYM GOLASEM!!!!
                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 10.09.03, 22:10
                                    Gość portalu: ar napisał(a):

> tak naprawdę to ci cieciu żal dupe ściska, bo nie dowiedziałeś się co to za
                                    > system (i nigdy się już nie dowiesz).
                                    Takich ciołków jak ty jest w sieci całe stado.......
                                    >gdyby cie to nie interesowało, to byś tu nigdy nie zaglądnął palancie.
                                    Pisze się "zajrzał" wieśniaku. Lepiej idż krówki wydoić.Bylo już losowanie
                                    totka - sprawdź ile milionów wygrałeś.
                                    WYKONAĆ!!!
                                    >
                                    > pozdrawiam śmierdzielu!
                                    • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 10.09.03, 23:32
                                      nie ulegaj emocjom koleś!
                                      odpisałeś na swój post - naprawdę żal ci dupsko ściska...
                                      hehe
                                      • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 10:49
                                        Zmieniasz debilku temat!!! Czykamy tu wszyscy na odpowiedź:
                                        DLACZEGO JESTEŚ FINANSOWYM GOLASEM!!!! POWINIENEŚ SPAĆ NA KASIE! MASZ PRZECIEŻ
                                        SUPER SYSTEM!!!
                                        Co - mowę odebrało! Napisz dlaczego ludziom KITY wciskasz palancie!
                                        Olej mnie - odpisz dla innych którzy to czytają i chcą znać prawdę.
                                        • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 11:35
                                          zadajesz drugi raz to samo pytanie niedouczony kretynie, a odpowiedź już dałem
                                          w którejś z kolei wypowiedzi. o ile dobrze pamiętamodpowiadałem na twój post. a
                                          Ci, którzy prosili mnie wcześniej o system - otrzymali go - całkowicie za
                                          darmo! Więc nie mów mi pojebany kutasie, że wciskam ludziom kity! Spytaj
                                          któregokolwiek z forum tego tematu to się przekonasz! I proszę - nie wypisuj
                                          już żadnych bredni, bo już dostałem na maila opinie od pozostałych
                                          forumowiczów, że jesteś zwykłym, rozgoryczonym prostakiem, któremu brakuje
                                          matematycznego pojęcia w zrozumieniu niektórych zagadnień. Do szkoły guliwerze!
                                          Pewnie jesteś z warszawy i chodzisz rankiem na stadion w nadzieji że coś komuś
                                          ukradniesz, w grafitowym dresie, przyjebany na mase jak jakiś durny wiejski, na
                                          kilometr cuchnący warchlak...

ps. przepraszam społeczność wieprzową, za to moje porównanie.
                                          • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 11:53
                                            Jeszcze osiołku nie dałeś NAM odpowiedzi dlaczego JESTEŚ GOLASEM FINANSOWYM!!!
                                            Po co tracisz buraku tyle energii na wypisywanie inwektyw - nie lepiej udzielić
                                            krótkiej odpowiedzi i przyznać się, że jako rasowy wiesiek nie zdawałeś sobie
                                            sprawy z tego, że nabierasz ludzi!!!! Mieć super system i chodzić w podartych
                                            gaciach!!!!!!!! Leję ze śmiechu.......matemetyku po podstawówce.
                                            • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 12:01
                                              hehe, Ci, którym wysłałem ten system wiedzą o co chodzi i nie proszą o
                                              odpowiedz na to pytanie co ty zadajesz, wiedzą w czym rzecz... powachluj se
                                              oburącz dresiarzu bo rzeczywiście ci dupsko żal ściska...

• remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 12:15
                                                Owszem lubię w dresiku uprawiać jogging (w słowniku polsko-angielskim
                                                znajdziesz tłumaczenie tego wyrażenia).Może wysłać tobie jakiś dresik???
                                                Każdy, kto czyta twoje posty widzi, że najzwyczajnie unikasz prostaczku
                                                odpowiedzi na proste pytanie: DLACZEGO JESTEŚ BIEDAKIEM ZE SWOIM "CUDOWNYM
                                                SYSTEMEM". Biedakiem finansowym i umysłowym - debilku po podstawówce.....
                                                • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 13:22
                                                  oj głupi ty jesteś dresiarzu, głupi...
                                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 13:28
                                                    No nie wstydź się - DLACZEGO JESTEŚ FINANSOWYM GOLASKIEM????? A może żle
                                                    cyferki skreślasz.................
                                                  • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 14:15
                                                    hyhy, ssij mi.
                                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 15:42
                                                    Coś kończy ci się kończy wsiochu z Tarnowa repertuar?????
                                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 15:44
                                                    Powtórzyłem ci buraku 2 razy żebyś zrozumiał............
                                                  • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 16:16
                                                    hyhy. współczuje twojej rodzinie
                                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 16:29
                                                    Powinien ktoś tobie, debilku, obciąć łeb i nasrać w szyję.
                                                  • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 17:26
                                                    hyhy. który pluton twoją dyma jak cię nima ???
                                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 17:43
                                                    Wiedziałem że ten cały Tarnów to prowincja, ale nie aż taka! Wiejski kołku,
                                                    mówi się "nie ma" a nie jakieś buraczane "nima". Co to za wiejski zwrot!Widać
                                                    że krowie spod ogona wyskoczyłeś. Znajomi i tak się dziwią, że tyle czasu na
                                                    jednego buraczka poświęcam.Jeszcze jakąś pojebaną gwarą kurwa przesiąknę...Może
                                                    wyslać ci koński członie słownik języka POLSKIEGO a nie jakieś gwary
                                                    tarnowskiej.A tak w ogółe to gdzie ta twoja wieś się znajduje???
                                                  • Gość: ar Re: Czy wy myślicie???? IP: *.solutions.net.pl 11.09.03, 17:53
                                                    powiem po twojemu: spoko dresie - kolej tu dochodzi...
                                                    a co do samego czepiania się słówka "nima" - ukazałeś oblicze swojego
                                                    intelektu - stawiam na 75 - to max co można z ciebie kapucho wyciągnąć.
                                                    nie rozumiesz pewnych rzeczy. myślę, że to twoje niedojebanie intelektualne, to
                                                    kwestia opuszczanych zajęć szkolnych (...i rodziców).

KONIEC DYSKUSJI. STOŁECZNYM DEBILOM STOP.
                                                  • remislanc Re: Czy wy myślicie???? 11.09.03, 18:46
                                                    Masz rację cwelu - koniec dyskusji. Zrób tatulkowi lodzisza to może zarobisz
                                                    te 2 tysiączki na swój urojony systemik....Wal się tarnowski ścieku.FUCK YOU!!!
                                                  • Gość: Lotto Chyba... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 19:18
                                                    ...rozpętałem wojnę :) Więc muszę wyjaśnić kilka spraw.
                                                    System istnieje. Jest kosztowny, ale można na nim zarobić. Żeby coś wyciągnąć,
                                                    najpierw trzeba troszkę włożyć, ale ZAWSZE wychodzisz na swoje. Ulepszyłem
                                                    trocę system obliczając stopę zwrotu z inwestycji :) Proste, a zarazem
                                                    skuteczne!

Od#&%^&*#%cie się od Tarnowa!
                                                    Od dresów też. Sam nim nie jestem, ale znam kilku ludzi wyznających ten trend.
                                                    SPAM został zabroniony, więc teraz czas na kretynów, którzy wypisują herezje na
                                                    forum! Trzeba to uregulować prawnie i karać każdego takiego debila! Chyba był
                                                    bity i kopany jak był dzieckiem (a może nadal nim jest?) i teraz się mści!
                                                    Zapomniał jednak podpisać swoją wypowiedź, czyżby bał się konsekwencji? Dla
                                                    mnie taki lamus jest Z E R E M!
                                                    Pozdroo dla Loodzi, nie lamerów!
                                                  • remislanc Re:Do lotto 12.09.03, 09:37
                                                    Gość portalu: Lotto napisał(a):

> ...rozpętałem wojnę :) Więc muszę wyjaśnić kilka spraw.
                                                    > System istnieje. Jest kosztowny, ale można na nim zarobić. Żeby coś
                                                    wyciągnąć,
                                                    > najpierw trzeba troszkę włożyć, ale ZAWSZE wychodzisz na swoje. Ulepszyłem
                                                    > trocę system obliczając stopę zwrotu z inwestycji :) Proste, a zarazem
                                                    > skuteczne!
                                                    Witam.Mam nadzieją, że z Tobą będzie się przyjemniej "dykutowało". Od razu chcę
                                                    zaznaczyć, że system ten mnie nie interesuje - chodzi o czystą polemikę osób,
                                                    które PO PROSTU mają odmienne zdania.Ale do rzeczy.
                                                    Moim zdaniem cudowne systemy nie istnieją. Mam prawo do swoich teorii ale
                                                    chętnie je zmieniam jażeli w jakis sposób ktoś mnie do tej zmiany przekona.Moje
                                                    podejście do opisywanego problemu uzasadnie na przykładzie:
                                                    Prawie 10 lat temu wpadłem na pomysł bardzo dochodowego (wg mnie) interesu.
                                                    Ale niestety potrzebny był spory zastrzyk kapitału - a ja byłem przyslowiowym
                                                    golasem. Zaryzykowałem - sprzedałem stare auto, malutką kawalerkę i trochę kasy
                                                    pożyczyłem. Przez prawie 4 lata, miesiąc po miesiącu, odzyskiwalem
                                                    wkład.Dzisiaj po 10 latach mam kilkanascie średnich krajowych miesięcznie,
                                                    dobre auto, dziełeczkę nad rzeką.Nawet panująca recesja mnie ominęła.ALE
                                                    WIERZYŁEM W MÓJ POMYSŁ!!!! ZARYZYKOWAŁEM - i to wszystko co miałem.
                                                    Dlatego dziwne wydaje mi się to, że ktoś ma super system na lotka i tego nie
                                                    wykorzystuje! Przecież jeżeli jest to PEWNE to nie ma żadnego ryzyka, najwyżej
                                                    poniesione nakłady się zwrócą. Czytając w codziennej prasie ogłoszenia typu:
                                                    sprzedam system jakiegoś tam lotka za 50-60 zł to wiem ,że mam do czynienia ze
                                                    zwykłym naciągaczem - no bo dlaczego sam nie zagra tylko proponuje to innym,
                                                    często bardzo naiwnym ludziom??? Mam więc takie pytanie, które już tu
                                                    zadawałem: DLACZEGO NIE RYZYKUJECIE!!!!????
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • Gość: Lotto Re:Do lotto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 11:08
                                                    Ale ten system naprawdę jest skuteczny! Ma tylko jedną wadę, trzeba mieć trochę
                                                    kapitału na początek. Potem ten kapitał się zwraca i daje dodatkwy zysk. Nie
                                                    jest to złoty sposób, który "typuje" numerki na jutro. Coś takiego na pewno nie
                                                    istnieje. Byli goście, którzy typowali liczby z układu gwiazd. Ciekawe jak :)
                                                    Apropo pomysłów. Ja niestety jestem na etapie myślenia. Mam coś fajnego na oku,
                                                    ale jest jeden, za to bardzo istotny problem. Brakuje mi troszkę euro na
                                                    rozpoczęcie :( Ale Tobie się udało, więc może i mi się uda. Jeśli będziemy w
                                                    coś bardzo mocno wierzyć to wszystkie siły na ziemi i w niebie będą nam
                                                    pomagały osiągnąć nasz cel. Mam nadziję, ze w moim przypadku też tak będzie.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • remislanc Re:Do lotto 14.09.03, 12:01
                                                    Ja miałem łatwiej na starcie - początek lat 90, gospodarka chlonęła wiele
                                                    pomysłów. Jestem niepoprawnym optymistą i może dzięki temu powolutku, powolutku
                                                    robiłem swoje mimo różnych trudności. Latałem sam po mieście i rozklejałem
                                                    ulotki o swojej działalności bo szkoda mi było kasy na ogłoszenie w prasie,
                                                    teraz zatrudniam 11 osób i jestem wyluzowany psychicznie. Nie martwię się o
                                                    prztyszłość bo niemożliwe jest abu moja firma upadła w ciągu roku czy dwóch.
                                                    Tak jak powoli iąłem się do góry tak też ewentualny upadek będzie łagodny.
                                                    jestem dumny z tego, że do wszystkiego doszedłem sam ciężką pracą.Czego i Tobie
                                                    życzę - dobrego pomysłu, optymizmu - żebyś w trudnych chwilach się nie załamał.
                                                    Pozdrawiam i trzymam kciuki.
                                                  • Gość: Lotto Re:Do lotto IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 23:45
                                                    Łatwo powiedzieć, niestety trudniej wykonać :) Ale nie ma rzeczy niemożliwych!
                                                    Mój pomysł jest niezły, i chyba nawet wiem gdzie go sprzedać. Za 10 lat napiszę
                                                    na forum czy mi się udało :)
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • Gość: Marcin Do Ar: IP: 64.246.11.* 18.09.03, 17:40
                                                    Czesc Ar czy moge Cie prosic o przeslanie Twojego systemu pod adres mat99@op.pl
                                                    Grywam od czasu do czasu sporo czytalem o kombinatoryce i prawdopodobienstwie
                                                    chetnie sie zapoznam co masz do zaoferowania i dziekuje,jak chcesz moge sie
                                                    zrewanzowac czyms podobnym.
                                                  • Gość: ark Re: Do Ar: IP: *.its.waw.pl 22.09.03, 12:43
                                                    Jeśli można to i na acd2@polbox.com z czystej ciekawości.
                                                    Dzięki
                                                  • Gość: ar Re: IP: *.solutions.net.pl 22.09.03, 16:04
                                                    Przykro mi.

Niestety, odkąd ten pojebany dresiarz remislanc - patrz wyżej - wszedł ze mną w
                                                    dyskusję, niewinni ludzie - jak Ty, będą cierpieć niesmak przez niezaspokojenie
                                                    ludzkiej ciekawości... Pretensje do tego świńskiego człona.
                                                  • Gość: Marcin Re: IP: 216.127.82.* 22.09.03, 17:49
                                                    Szkoda,bo myslalem ze wymienimy jakies spostrzezenia nieraz nie wiadomo moze
                                                    czegos ciekawego mozna sie dowiedziec ,pozdrawiam.
                                                  • Gość: remislanc Re: IP: *.acn.pl / *.acn.pl 23.09.03, 19:50
                                                    Jak miło że o mnie jeszcze pamiętasz.......................
                                                  • Gość: ark jeszcze raz do ar IP: *.its.waw.pl 24.09.03, 14:53
                                                    Gość portalu: ar napisał
                                                    > Przykro mi.
                                                    >
                                                    > Niestety, odkąd ten pojebany dresiarz remislanc - patrz wyżej - wszedł ze mną
                                                    w
                                                    >
                                                    > dyskusję, niewinni ludzie - jak Ty, będą cierpieć niesmak przez
                                                    niezaspokojenie
                                                    >
                                                    > ludzkiej ciekawości... Pretensje do tego świńskiego człona.

Ale dlaczego my biedne owieczki musimy cierpieć przez biednego
                                                    frustrata który nie ma co robic tylko stuka co mu język na klawiaturę
                                                    przyniesie :)

Jeszcze raz bardzo ładnie proszę na acd@polbox.com

plissss!!!
                                                  • Gość: ark Re: jeszcze raz do ar IP: *.its.waw.pl 24.09.03, 14:56
                                                    miało byc: acd2@polbox.com

hello!
                                                  • Gość: ar Re: jeszcze raz do ar IP: *.solutions.net.pl 25.09.03, 18:27
                                                    skasowałem archiwum poczty a teraz nie mam czasu.
                                                    daje gwarancje że wyślę Ci opis do 2 dni. ok?
                                                  • Gość: ark Re: jeszcze raz do ar IP: *.energis.pl 25.09.03, 18:37
                                                    Jasne. Dzięki.
                                                  • Gość: ark Re: jeszcze raz do ar IP: *.its.waw.pl 26.09.03, 14:23
                                                    Coś mi nie polbox działa,
                                                    więc jeśli można to na acd-s@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka