caterina28 11.08.08, 11:26 witam czy ktoś moze sie orientuje jak działa zaiks. czy odrazu nakłada kare za nie płacenie składek czy przychodzi karze podpisywać umowę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: logo Re: jak działa zaiks??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 11:46 O ile się nie mylę, to po namierzeniu klienta,najpierw proponują podpisanie umowy. Gdy odmówi, to zaczynają ścigać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: jak działa zaiks??? IP: *.magma-net.pl 11.08.08, 12:07 więc lepiej sie nie wychylac i poczekac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: jak działa zaiks??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 12:33 Raczej tak. Piszę to z "czystym sumieniem", bo dla mnie to sztuczny twór, cwaniacko zarabiający kasę. Przykład - niech ktoś mi wytłumaczy, w jaki sposób dzielona jest kasa za zryczałtowane opłaty? Kto dostaje, ile...? Przecież nie wiedzą, którzy wykonawcy "są eksploatowani"? Odpowiedz Link Zgłoś
caterina28 Re: jak działa zaiks??? 11.08.08, 13:14 wiem wiem, ale co poradzimy??? nic, dlatego wole sie upewnic ze odrazu mi nie dokopią jakiejs kary no i nie wiem czy maja takie prawo czy nie zeby odrazu kare wlepić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: jak działa zaiks??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 15:42 Prawo mają - ale spokojnie, najpierw proponują podpisanie Umowy... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś