Dodaj do ulubionych

Program do rezerwacji online

22.11.20, 12:17
Witam! Mam pytanie dotyczące programów do umawiania wizyt online. Ostatnim czasem mam dużo telefonów od firm oferujących taki program. Czy ktoś z was używa takiego programu i czy się sprawdza? Ewentualne jakie są minusy tego programu.
Obserwuj wątek
    • beautyskills Re: Program do rezerwacji online 22.11.20, 15:24
      ...
    • asiab1990 Re: Program do rezerwacji online 23.11.20, 11:15
      Tak, używam reservis.pl od roku. Jestem mega zadowolona. Przede wszystkim bardzo sprytnie działa. Moi klienci sami sobie wybierają wolny termin, wszystko działa automatyczne. W kalendarz mogę samodzielnie wpisać rezerwację i na stronie wtedy ten termin się zablokuję, żeby nie było sytuacji, że ja i jeszcze ktoś zarezerwował ten sam termin. Fajne jest to, że mają przypomnienia SMS. Dzień przed wizytą klient otrzymuję przypomnienie. Niestety w moim salonie zdarza się, że klienci zapominają o umówionej wizycie, a tu mają świetne rozwiązanie na to. Jeszcze mają jakieś dodatkowe narzędzia marketingowe w tym programie, ale do tego jeszcze nie doszłam. Generalnie jest to program, który mi pomaga w organizacji pracy, mam dość już przerysowanych papierowych kalendarzy.
      • beautyskills Re: Program do rezerwacji online 24.11.20, 09:01
        Dziękuję za odpowiedź. Zobaczę czy się sprawdzi u mnie.
    • annamaaj123 Re: Program do rezerwacji online 23.05.22, 14:51
      Ja zawsze umawiałam swoje wizyty w Perfect Look Clinic perfectlook.clinic/ przez Booksy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka