Dodaj do ulubionych

Kaffka Marcowa

16.03.11, 15:56
Dziewczyny, czas plynie nieublaganie... minelo juz sporo czasu od naszego ostatniego spotkania, ktore odbylo sie przypominam 25 lutego... bylo naprawde fantastycznie. Podczas tego spotkania postanowilysmy, ze nasze kaffki beda odbywaly sie zdecydowanie czesciej...
przynajmniej raz w miesiacu...

Tak wiec oglaszam, ze czas na Marcowy mini zlotowy kawkowy wieczor nadszedl...

Proponuje 24 marca, godzina okolo 17-18.

Ktora chetna?

Wszystkie nowe twarze bardzo mile widziane. Dopisujcie sie dziewczyny do listy, a szczegoly wysle wam mailowo...
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Kaffka Marcowa 16.03.11, 16:20
      czyzby postna kawka? alez rozpusta wink)))))))))))))
      Ja sie wybieram w kwietniu na Akropol wiec sprobuje sie wkomponowac w jakis kwietniowy termin, jesli mozna.....
    • mamalal-ka Re: Kaffka Marcowa 16.03.11, 19:20
      Proponuję kaffkę popchnąć o parę dni do przodu...na 6 kwietnia bowiem
      przylatuje katinaki i wiem, że to dzień w którym będzie już "luźniejsza"...
      ok annielika i inni ?
      • annielika Re: Kaffka Marcowa 16.03.11, 19:47
        nie pare dni tylko wychodzi dwa tygodnie. Proponuje zrobic dwa oddzielne spotkania, no chyba ze na 24 marca nie bedzie chetnych. Bacha a ty kiedy pod ten Akropol sie wybierasz?smile
        • bachula_gr Re: Kaffka Marcowa 16.03.11, 19:52
          Anniela, alez 24-go to trzeba kostiumy i flagi prasowac na parade 25-go a nie po kawkach sie szlajac!
          A ja sie wybieram z dziewczynkami od roku co najmniej nie POD a NA Akropol, przed samymi swietami (Wlk Tydzien?) ale to kolezanka margarita6 koordynuje.

• annielika Re: Kaffka Marcowa 16.03.11, 20:54
            ha ha ha ale nie kazdy szykuje flagi kochanasmile pomaranczowa raczej nie i kilka innych tez nie. No ale demokratycznie mozemy se zaglosowac...smile i bedzie wedle woli ogolusmile
            • mamalal-ka Re: Kaffka Marcowa 16.03.11, 21:27
              Kochaniutkie ja 24 marca niestety odpadam...do końca miesiąca mam pare
              spraw na głowie i się nie wyrwę...
              • morita11 Re: Kaffka Marcowa 17.03.11, 07:06
                Ja bede 25 popoludniu w hotelu kolo syntagmy ale nie wiem czy tatus by sie odwazylzostac sam z naszymi bandytami wink
                No ewentualnie szybkie sniadanie 26 raniutko wink
                • bachula_gr Re: Kaffka Marcowa 17.03.11, 07:18
                  morita11 napisała:

> Ja bede 25 popoludniu w hotelu kolo syntagmy ale nie wiem czy tatus by sie odwa
                  > zylzostac sam z naszymi bandytami wink

Zartujesz? postaw go przed faktem dokonanym a po fakcie dopiero zapytaj o wrazenia wink))))))))))
    • margarita6 Re: Kaffka Marcowa 17.03.11, 14:20
      Ja sie pisze ...nastepny tydzien mi pasuje nawet...oczywiscie jezeli nie bedzie strajkow.
    • magdalena1302 Re: Kaffka Marcowa 19.03.11, 09:01
      ja się piszę na spotkanie w połowie kwietnia smile do aten lecę co prawda 3ego, ale muszę nacieszyć się swoim M. bo będzie na tydzień na przepustce. potem jestem wolna jak ptak big_grin
    • margarita6 Re: Kaffka Marcowa 22.03.11, 13:21
      No i co z ta kaffka szefowosmile
      • annielika Re: Kaffka Marcowa 22.03.11, 13:50
        Juz napisalamsmile sprawdzcie gazetowegosmile
        • annielika Re: Kaffka Marcowa 24.03.11, 22:52
          Spotkanie sie odbylo, margarita swieczke zdmuchnela, zdjec nie ma zamiast tego cieple wspomnienia... Dzieki dziewczyny, jestescie boskie, do nastepnegosmile
          • bebiak Re: Kaffka Marcowa 24.03.11, 23:56
            annielika napisała:

> zdjec nie ma (...)

Jak to? Dlaczego? Nie pomyślałyście o takich (czytaj: np ja) co to z przyczyn wyższych tylko w myślach Wam mogą towarzyszyć? Ja się chyba zwyczajnie obrażę... I jeszcze Margarita ze świeczką i bez zdjęcia ... ja piórkuję!
            Nieeee Annie, oszukujesz jak boom!
            • ana_mama_patrycji Re: Kaffka Marcowa 25.03.11, 07:13
              Potwierdzam zdjęć nie ma sad Żadna nie wzięła aparatu jak nigdy.
    • katinaki Kaffka Kwietniowa ;) 25.03.11, 15:18
      Kochane moje Polki w Grecji, jutro Wasza Greczynka osiadła w Polsce wsiada w samolot i pędzi do Was co sił! wink
      Gosia, na lotnisku jest apteka, więc jak co do pisz szybko... bo zapomniałam jak to to się nazywało! A do wszystkich - w strefie bezcłowej jak wiecie jest dużo polskich słodyczy i innych fajnych rzeczy, więc stukajcie. Nie miałam tym razem czasu biegać po sklepach, ale na lotnisku mogę Wam kupić co tylko chcecie! smile
      Co do Kafffki:
      Ooooch to będzie bardzo zabiegany czas i wypełniony jak nigdy! - prawie po brzegi, ale zrobię wszystko! żeby się z Wami spotkać. Na dzień dzisiejszy najlepszą dla mnie opcją byłby 5.07 - wtorek - i tak wstępnie możemy się umówić. Jeśli tylko coś mi się poprzesuwa [studio, sesja zdjęciowa] to od razu dam Wam znać i umówimy się od nowa. Elpizo, że nic się nie zmieni! smile No i mam też nadzieję, że w końcu poznam Penteli! i inne ukrywające się pod nickami Atenianki! A znajoma mi ekipa niech przybędzie w komplecie PARAKALOooooooo smile No bo jak szaleć to szaleć! wink
      • katinaki 5.04! weweos ;) 25.03.11, 15:20
        • annielika Re: 5.04! weweos ;) 25.03.11, 19:59
          Bosko!
        • orangewomen Re: 5.04! weweos ;) 28.03.11, 16:31
          Juz sie dopisuje!!!! Ten wtorek jak najbardziej mi pasuje!
          No normalnie kwitna nam te kawki na wiosne, oby tak dalej!!!!!!
          No juz chyba nie mozna mowic, ze sie spotykamy tylko jak Bebiak przyjezdza smile
          No a propo kiedy Szanowna Pani planuje nas odwiedzic? smile

A ten pomysl z kawka na Santorni to nawet calkiem fajny smile
      • mamalal-ka Re: Kaffka Kwietniowa ;) 25.03.11, 21:39
        Nic dodać nic ująć !
        ...wspomnę tylko że 31 marca lecimy z katinaki na SANTORINI
        ...wracamy 3 kwietnia...
        kaffffka 5 kwietnia bardzo realistyczna ...
        ...ach będziemy miały do opowiadania.....
        • ana_mama_patrycji Re: Kaffka Kwietniowa ;) 26.03.11, 06:28
          "wspomnę tylko że 31 marca lecimy z katinaki na SANTORINI"
          zabierzcie mnie ze soba, nigdy nie byłam a ttak bardzo bym chciała być na Santorini.
          Och zazdroszczę. Bawcie sie dobrze smile
          • bachula_gr Re: Kaffka Kwietniowa ;) 26.03.11, 06:58
            ana_mama_patrycji napisała:
            > zabierzcie mnie ze soba, nigdy nie byłam a ttak bardzo bym chciała być na Santorini.

Oj...mam ten sam problem, Andzia.
            A nastepnym razem Laleczko zamiast tak romantycznie uciekac we dwoje to zapodaj haslo "Kawka na Santorini" czy cos w tym stylu i juz wink ;-0) wink

Bawcie sie dobrze i rozeznajcie rynek kawy na wyspie!
    • margarita6 Re: Kaffka Marcowa 26.03.11, 08:19
      Zabierzcie i mnie ze soba!!!Bylam juz,ale to nie szkodzi,zeby ponownie kawke na Santorinii wypic...pleasesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka