chiara76 16.09.04, 23:27 Jestem ciekawa, ilu naprawdę nas jest. Mam nadzieję, że wpisze się także część do tej pory tylko podczytująca nas. A zatem, zaczynam i pozdrawiam wszystkich Chiara76. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclorcan Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.09.04, 23:55 Wszyscy chyba spać już poszli, więc ja, mimo iż jestem jednym z tych 'podczytujących was' wpisuję sie jako drugi Odpowiedz Link
peter2715626 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 17.09.04, 00:07 A ja wlasnie rozpoczalem moj kolejny dzien w biurze. Odpowiedz Link
menelkir Re: SPIS FORUMOWICZÓW 17.09.04, 02:47 Ja tez juz prawie zasypiam, ale ostatkiem sil jeszcze troche podczytuje. Odpowiedz Link
gvw Re: SPIS FORUMOWICZÓW 30.01.05, 10:59 jesli trzeba to ja tez sie dopisuje ok.. wracam do qcia na examy i przygotowywania zajec do pracy Odpowiedz Link
yawokim i ja i ja 17.09.04, 09:00 wspoltworze to projaponskie lobby na portalu michnika Odpowiedz Link
adamski_29 Re: i ja, Adam-kun, 17.09.04, 15:34 No i ja się zgłaszam, tajemniczy adam-kun Odpowiedz Link
nekos nekos sie klania 17.09.04, 16:36 jak zwykle poznym wieczorem. dopiero komputer wlaczylem a to juz po 23:30. to dobry pomysl z tym spisem. pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
rubeus Re: SPIS FORUMOWICZÓW 22.11.04, 18:31 ja od jakiegoś czasu sobie poczytuję i skrobię czasem... Odpowiedz Link
cptniamo cptniamo <ukłon> 27.11.04, 14:05 Oj, nie przedstawiłam się Po ulicach polskiej stolicy chodzę jak Jacques Tati, usiłuję studiować, interesuję się kinem, muzyką i staram się zrozumieć współczesność na wszelkie sposoby. Spam produkuję także na forach Kino, Filmy ciekawe i nieciekawe, Kultura, Muzyka, Depresja i Duplikat-smutne forum. Cptniamo - wyraz jest wzbogaconym o przedrostek anagramem mojego imienia. Odpowiedz Link
widmowolnosci Re: SPIS FORUMOWICZÓW 27.11.04, 23:58 Ja podczytuje ale za to regularnie.Pozdrawiam Serdecznie Widmo Odpowiedz Link
umfana Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.08.06, 01:53 Widzę tutaj mojego kumpla forumowego Widmowolności :o) Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Umfana Odpowiedz Link
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.08.06, 21:23 umfana napisała: > Widzę tutaj mojego kumpla forumowego Widmowolności :o) > Pozdrawiam wszystkich serdecznie! > Umfana witamy Odpowiedz Link
bartol4 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 08.12.04, 22:03 Ja tez z Wami jestem.Od niedawna ale jestem.Bede czesciej!!! Odpowiedz Link
duszkan Re: SPIS FORUMOWICZÓW 09.12.04, 18:58 Przynajmniej co 2 gi dzień muszę to Forum odwiedzić, bo mnie ciekawość zje. Odpowiedz Link
vanila_sky Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 15:51 jeśli można to się dopiszę, jestem nowa nie tylko tutaj ale na całym forum gazety Ale podoba mi się... Odpowiedz Link
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 14.12.04, 16:06 pewnie, że można, zapraszamy do dyskusji Odpowiedz Link
pprzybyl Re: SPIS FORUMOWICZÓW 02.01.05, 14:22 Jestem tu nowy, ale mam nadzieje zostac na dluzej. Wpisuje sie i pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
pasik Re: SPIS FORUMOWICZÓW 02.01.05, 15:06 Następna forumowiczka..chłonna na wszystkie wiadomości z Japonii. Od rana oglądam So-NetTV Odpowiedz Link
pprzybyl Re: SPIS FORUMOWICZÓW 03.01.05, 04:28 A co to jest So-Net TV? moze tez bym poogladal? Odpowiedz Link
pasik Re: SPIS FORUMOWICZÓW 04.01.05, 12:30 pprzybyl napisał: > A co to jest So-Net TV? moze tez bym poogladal? beelinetv.com/ link do różnych stacji telewizyjnych z całego swiata. Z Japonii 8 stacji..niestety materiał często powtarzają. Odpowiedz Link
macdro Re: SPIS FORUMOWICZÓW 04.01.05, 09:42 Witam wszystkich Jestem początkującym forumowiczem ) Trafiłem tutaj bo mam plany wybrać się na najbliższe EXPO i chciałem sie dowiedzieć czegos o Japonii. Czy mi sie uda te plany zrealizowac to juz inna historia, ale forum jest fajniusie ) Odpowiedz Link
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 04.01.05, 10:08 miło nam, że się tu podoba. To ludzie tworzą atmosferę Odpowiedz Link
bzyka_87 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 09.01.05, 13:02 ja na razie poczytuje i staram nauczyc sie troszje slowek. przyznam sie, ze mysle o pojsciu na japonistyke, a potem o wyjezdzie do Japonii. szukam kogos kto chcialby pomoc mi przy nauce tego trudnego jezyka. pomocne beda tez linki na strony. arigato i sayonara Odpowiedz Link
chiara76 cześć 09.01.05, 13:47 czeka Cię dużo pracy, ale studia na pewno ciekawe. Na UW się Wybierasz? Miałam koleżankę na sinologii, chyba 8 osób mieli na roku, specyficzne studia. Życzę powodzenia! Odpowiedz Link
bzyka_87 Re: cześć 09.01.05, 14:11 jeszcze dokladnie nie wiem gdzie. mysle takze o innym kierunku, zupelnie odmiennym. ale dziekuje za przywitanie Odpowiedz Link
izabelai Re: SPIS FORUMOWICZÓW 10.01.05, 15:58 Czesc wszystkim. Dopiero dzisiaj trafilam na to forum i mam nadzieje czesciej zagladac. Odpowiedz Link
pinkus Re: SPIS FORUMOWICZÓW 12.01.05, 00:18 powiedzmy że czytam, choć faktem jest że od miesiące dodane do 'ulubionych', ino brak czasu na wczytanie sie Odpowiedz Link
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 12.01.05, 10:06 witam serdecznie i w Nowym Roku życzę więcej czasu choćby na czytanie i pisanie na forum Odpowiedz Link
siecioslaw Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.01.05, 16:17 Cześć Wszystkim! Jestem mężem Chiary i za Jej namową zalogowałem się osobno Trochę się poudzielam od czasu do czasu Pozdrawiam Wszystkich! Odpowiedz Link
graz.ka Re: SPIS FORUMOWICZÓW 16.01.05, 18:32 Ale fajnie! Witaj - chociaż właściwie to jesteś tak jakby w domu )) Odpowiedz Link
minyo Re: up, tak na wszelki wypadek:) 25.01.05, 15:32 cześć, ja podczytuję już od dłuższego czasu i mam nadzieję, że od czasu do czasu odważę sie też coś napisać Forum jest bbb. ciekawe, sympatyczni ludzie, ciekawe tematy.. miło powrócić w azjatyckie klimaty (jestem między innymi orientalistką z wykształcenia) pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
chiara76 to ja Cię też przywitam:) 25.01.05, 15:38 cieszę się, że nam się rozrasta "rodzinka forumowa" Odpowiedz Link
seruppin Re: SPIS FORUMOWICZÓW 29.01.05, 17:01 To wpisuje sie. Dopiero wczoraj znalazlem to forum, wiec jestem tu nowy... -- Z powazaniem Ser Odpowiedz Link
logik_obiezyswiat Re: SPIS FORUMOWICZÓW 31.01.05, 08:10 seruppin napisał: > To wpisuje sie. Dopiero wczoraj znalazlem to forum, wiec jestem tu nowy... To samo z mojej strony, zauważyłem fora gazety dopiero wczoraj... Odpowiedz Link
chiara76 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 31.01.05, 10:27 witam i zapraszam do dyskusji na naszym forum. Odpowiedz Link
kiminohikari Re: gdyby się ktoś chciał dopisać:) n/t 31.03.05, 16:49 konnichiha... aktualnie rezyduje w berlinie (gdzie m.in.: luzna wspolpraca z japonsko-niemieckim magazynem), ale w przyszlosci planuje znalezc prace w japonii (hmmm... chyba przede wszystkim dlatego ucze sie japonskiego -_o). na razie dwie wyprawy turystyczne do japonii za mna, trzecia wkrotce (21 dni do odlotu, 32 dni do kyoto... >_<... zainteresowania przede wszystkim kulturalne : - literatura : klasyczna (genji monogatari, heike monogatari, pillow book), wspolczesna (kawabata, mishima, murakami) - muzyka : rozne roznosci - muzyka z okinawy (misawa akemi), japonski rock (boska shiina ringo, blankey jet city, ajico, ua) - film i anime a ogolnie... pozdrowienia z berlina Odpowiedz Link
chiara76 witaj! i... 31.03.05, 17:03 zapraszam do pisania na forum! Poza tym, dziękujemy za wspaniałe przedstawienie się! Jestem pod wrażeniem tylu zainteresowań! Jeszcze raz zapraszam do pisania u nas Pozdrawiam! Odpowiedz Link
kiminohikari Re: witaj! i... 31.03.05, 17:16 > Poza tym, dziękujemy za wspaniałe przedstawienie się! domo arigatou... > Jeszcze raz zapraszam do pisania u nas od czasu do czasu (o ile bede go mial wystarczajaco duzo) bede sie staral cos dodac od siebie... ponownie pozdrawiam ^^; Odpowiedz Link
arie Re: SPIS FORUMOWICZÓW 07.02.05, 12:01 Witam serdecznie. dziekuję za miłe przyjęcie na Waszym forum. Trafiłem tutaj mniej więcej dwa tygodnie temu, z tego drugiego forum o Japonii, poprzez link. czytając Was przez ten okres czasu, moja wiedza na temat tego ciekawego kraju znacznie się wzbogaciła. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
molla7 Re: SPIS FORUMOWICZÓW 07.02.05, 14:13 Zgłaszam się. Jestem na forum Japonia od jakis 2 tygodni i jestem za sprawą chiary uzalezniona od niego, potrafiła mnie oraz jeszcze pare osób popchnąc do ruszenia głowką i popisania haiku.Nie wiem jak reszta ale ja sie swietnie bawie. po Nasza Rozalia Odpowiedz Link