Dodaj do ulubionych

grrrrr @###@!@#$@#$@#

11.03.12, 15:26
Czy greckie linie lotnicze postanowily wykonczyc mnie nerwowo????qwosci suspicious
Kupilam bilet olympicem z Mykonosu do Aten na 1 kwietnia o 9.55, kolo 10.30 powinnismy byc w Atenach i po 15 mial byl Aegean do Monachium.
Tydzien temu zadzwonili z Aegeana. Zlikwidowali popoludniowe loty i wrzucili nas na lot o 8 rano. Powiedzialam,ze sie nie da bo ja dopiero o 10 z Mykonosu wylece. Zmienili mi lot na 13.05 lufthansa. Super, bo to oznaczalo,ze nie bede musiala suiedziec 3h na lotnisku. Lepiej dla mnie, zawzywszy,ze lece sama, bo w De bylibysmy o 14 a nie o 17, wiadomo, dzieci by byly zmeczone, marudzace itp.
Aegean zrobil mi w sumie przysluge.
A dzis zadzwonili z olympica,ze lotow porannych nie ma i,ze nas wrzucili na 18.00. Mowie,ze nie moge bo w poludnie lece dalej na to oni, ze w takim razie poprzedniego dnia o tej 18.

No i , qur, doopa zbita. Lece z dziecmi sama, jednym z najciezszych argumentow na te podroz, dla mojego rozhisteryzowanego m bylo,ze nie bede sie szlajala po Atenach z dziecmi, ze lotniska nie opuszcze, zaden molotow w nas nie trafi wink
A teraz wychodzi na to,ze jak mam sie dostac do Aten poprzedniego dnia to lepiej i taniej mi wyjdzie poprosic ich o zwrot kasy i plynac statkiem. Wyjdzie mnie o jakies 60 euro taniej. Ale czy moj m to przezyje?? Pewnie bedzie mial wizje dzieci wpadajacych do morza, kilku zakukulowanych na nas napadnie, molotow nas trafi itp.
No i jeszcze jakis nocleg musze wykombinowac....

grrrrrr a mialo byc gladko i pieknie, ciekawe czy powrotne loty tez mi zmienia (tfu tfu)
Obserwuj wątek
    • penteli Re: grrrrr @###@!@#$@#$@# 11.03.12, 20:33
      Puknij na gg
    • bachula_gr Re: grrrrr @###@!@#$@#$@# 11.03.12, 20:39
      morita11 napisała:

> Czy greckie linie lotnicze postanowily wykonczyc mnie nerwowo????qwosci suspicious
      > Kupilam bilet olympicem z Mykonosu do Aten na 1 kwietnia .........................

Moze mysleli, ze sobie jaja robisz planujac podroz na Prima Aprilis???
      Mnie tez nikt nie wierzyl jak rodzilam Zoske 1 kwietnia wink))))

• morita11 Re: grrrrr @###@!@#$@#$@# 12.03.12, 08:11
        Basia ja sie od samego poczatku tej daty obawialam suspicious

Ewa pukam ale Ty pewnie w pracy teraz wink
        • bachula_gr Re: grrrrr @###@!@#$@#$@# 12.03.12, 09:32
          morita11 napisała:
          > Basia ja sie od samego poczatku tej daty obawialam suspicious

Tak jak moj znajomy bal sie kupowac bilet na 29 lutego bo "a nuz nie we wszystkich kalendarzach maja ten dzien uwzgledniony?" wink)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka