07.01.13, 08:12
Dziewczynki,

czy ktoras z was jest moze w posiadaniu Kindelka i czyta polskie ksiazki na nim? Bo mialabym sprawesmile
Obserwuj wątek
    • bachula_gr Re: Kindle 07.01.13, 13:52
      Anniela, wszelki duch. Welcome back!

PS- a Ty nie wiesz, ze doinozaury z naszego rocznika to nadal delektuja sie zapachem farby drukarskiej? wink

PS2- watek czytelniczy umarl juz chyba, cos ciekawego czytasz?
      • annielika Re: Kindle 07.01.13, 21:26
        Hehe no farba farba, a jednak wygoda wygoda. Do tego nie trzeba czekać długo na upragniona książkę tylko siup mam ja gotowa do czytania. Dla mnie czytnik okazał się lepszy, niż myślałam=) Obecnie czytam Dziewczyna ze śniegiem we włosach Ninni Schulman. Bardzo dobra, a w kolejce czeka pozycja Petry Hulkovej=)

No trzeba chyba rozruszać to forum, bo juz zupełnie nic się tu nie dziejewink
        • annielika Re: Kindle 11.01.13, 11:11
          No coz, widze, ze chyba sie nie doczekam... ale gdyby ktoras z was czytnik zakupila to prosze sie odezwac. Dodam, ze naprawde warto, ksiazek w jezyku polskim jest wsio i nowe pozycje sa wydawane juz w roznych formatach.
          • xa.ra Re: Kindle 13.01.13, 20:26
            Ja się zastanawiam nad kupnem...Jaki masz model?
            • annielika Re: Kindle 15.01.13, 10:17
              Ja mam Kindle 4 z wifi. Ten nowy, czarny i w sumie jeden z najtanszych jakie chyba sa. I do czytania w sumie nic bardziej skomplikowanego nie potrzeba. Juz dawno tyle nie czytalam co terazsmile
              • annielika Re: Kindle 16.01.13, 18:16
                Dziewczyny, kupujcie czytniki... mam tylko ksiazek do "pozyczenia" i wszystkie supersmile, i nie mam sie z kim dzielic radoscia ich czytania!!!smile
    • bachula_gr Re: Kindle 18.01.13, 20:35
      Anniela, a wiesz, ze pozbywajac sie papierowych ksiazek pozbywasz sie tez okazji do modnej ostatnio aranzacji biblioteczki wedlug kolorow? wink
      Np tak:
      https://1.bp.blogspot.com/-k2vqbpVYXFo/UPlXJc9rdJI/AAAAAAAAEyM/uJzY14bYcEU/s640/obraz+158.jpg

zrodlo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka