Dodaj do ulubionych

Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!!

• sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.06, 21:15
      Wszyscy mowia ze podobno schudlam ja nic nie widze ale jak znajomi mowia to
      chyba maja racje hehehehehe
    • olna Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.06, 10:26
      Dziewczyny u mnie ostatnio totalna porazka!!!zamiast ubyc lub stac w miejscu
      niepokojaco zaczelo przybywac i to w ciagu kilku dni!!!!Wczesniej bylam troche
      chora potem mialam jakis problem z dziaslem i to raczej nie sprzyjalo
      apetytowi.Ale juz calkiem wyzdrowialam i rzucilam sie na jedzienie.Zlapalam sie
      na tym,ze na sniadanie i kolacje po kilka kanapek,obiad tez spory no i
      czekoladki!!!.No ale juz KONIEC!!!slodycze won,kaloryczne kanapki won a ja
      wracam do wagi wyjsciowej.Warzywka i woda!Dzisiaj dla mnie na obiad tylko
      salatka z pomidorow i papryki wlasnego chowu
    • agapi-mou Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.06, 19:29
      No ja z Grecji tez przywiozlam kilogramy ktore teraz mam zamiar zrzucac tu w
      Polsce... Wkurza mnie ze moje cialo nie daje rady kuchni greckiej... Musze
      jednak przyznac ze to przez ostatni miesiac w Grecji mi przybylo i to pewne ze
      przez to ze przestalam sie ruszac... Bo to lipiec sierpien ciagle morze to sie
      plywalo i jeszcze chodzilam na boisko szkolne biegac a wresien to nie zawsze
      byla pogoda no i dzieci zaczely szkole to najblizsze boisko bylo pelne dzieci i
      nie widzialam siebie tam biegajacej...
      No i teraz dieta... Boje sie tylko ze jak juz tam bede na stale to urosne
      wszerz... bo w Grecji diety nie umiem prowadzic... Ale sie jeszcze zobaczy...
      Jak skoncze zrzucanie kilogramow to sie pochwale wink
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.06, 19:47
      Musze sie przyznac ze ostatnio to tak w kratke z ta dieta pare dni trzymam a
      pozniej mi nie wychodzi, no np.dzisiaj kolezanka przyniosla mi kawalek makowca i
      jak mam sie oprzec buuuuuuuuuu
      • koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 09:39
        Sylwia opieraj się makowcowi w następujacy sposób: po prostu nie patrz temu
        makowcowi jednemu w oczy wink))
        Ja się przyznam, że moją pięta achillesową są pośladki - takie więcej lopezowe.
        I żadna dieta im nie daje rady, bo od diety biust tracę, a jak zaczynam
        normalnie jeść to wpierw przybywa mi w pupie. Z ćwiczeniami też nie wychodzi,
        bo one (pośladki) się robią bardziej muskularne. Została mi tylko akceptacja -
        i wiecie ... normalnie jeszcze trochę i uwierzę, że jestem chodzącym, tym no,
        seksapilem wink))
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 11:03
      ja mam problem w biodrach i pupie to oczywiscie potrzebuje cwiczen ale komu sie
      chce.Po mojej diecie moje pier.......zanikly hehehehehe i podobno mam podkrazone
      oczy a biodra jak byly tak sa buuuuuuuuu
      • koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 12:01
        Sylwia a spróbuj spojrzeć na to z tej strony:
        1) masz krągłe biodra - mężczyzna nie pies i kości nie lubi to raz a dwa może
        rośni Ci następczni Jenifer Lopez czy innej Beyonce
        2)no i to spojrzenie - że tak powiem po prostu osnute mgiełko tajemnicy wink
        Normalnie boginii z Ciebie!!! smile))
    • margarita6 Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 21:26
      Szczerze mowiac to moja dieta odeszla w zapomnienie.Niedlugo zrobie drugie
      podejscie i dam znac.
      U mnie najgorzej z brzuchem!Chcialbym go zgubic,ale jakos nie moge sie zabrac
      za cwiczenia.Strasznie sie rozleniwilam w tej Grecji.
      • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 14:56
        A ja jestem wytrwala. W sumie nie jestem jakos wybitnie zaokraglona, ale tutaj w
        grecji jakos brzuch mi sie powiekszyl i mimo wciagania wink dalej sterczy. Dodam,
        ze nie jestem w ciazy, heheh. Bo juz takie byly podejrzenia. Nie, ja tam po
        prostu zmagazynowalam tluszcz!

Ale plywam wytrwale i staram sie nie jesc slodyczy. A jak juz cos zjem, to np
        ciasto marchewkowe! Ktoras probowala? Moze powinnam dopisac do naszych
        forumowych recept, bo jest niesamowicie smacznebig_grin
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:09
      Prosze od opisanie w przepisach bo marcheweczka jest tez dobra dla dziecismile
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 21:41
      No dobra przyznawac sie ktore udaja ze potrzebuja diete przeciez na zdjeciach
      wszystkie jestescie szczuple ??????????????
      • bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 22:31
        sylwialew napisała:
        > No dobra przyznawac sie ktore udaja ze potrzebuja diete przeciez na zdjeciach
        > wszystkie jestescie szczuple ??????????????

Sylwia, to Ty jeszcze nie wiesz, ze zdjecia sie obrabia komputerowo przed
        wyslaniem?????
      • bebiak Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 22:36
        Nie udaję - potrzebuję sad
        Źle się czuję a to oznacza, że czas odstawić słodycze (stosy pożeram!) oraz
        nocne pochłanianie świeżych bułeczek z masłem i miodem/dżememsad
        Niestety, ten typ tak ma, że nie zna umiaru a skoro tak to musi sobie robić
        przerwy 2-3 tygodniowe sad
        Jak ja wytrzymam i kiedy się zdeklaruję? Czas nadszedł ale nie powiedziałam
        sobie: "STOP".
        Muszę wywalić jakieś minimum 3 kg buuu sad
    • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.06, 19:55
      no to chyba znow musze was pogonicwink
      co z ta dieta? wszystkie sie przezucily na goraca, kaloryczna(jak mowi bacha)
      czekolade i wstydza sie przyznac co i jak?
      • bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.06, 20:26
        flisvos napisała:

> no to chyba znow musze was pogonicwink
        > co z ta dieta? wszystkie sie przezucily na goraca, kaloryczna(jak mowi bacha)
        > czekolade i wstydza sie przyznac co i jak?

Flisvos, tylko bez takich. Z Twoja figura mozesz dostac administracyjny zakaz
        wstepu na dietetyczne watki, wiec uwazaj chudzielcu wink))))
        • bebiak Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.06, 22:56
          Sama na siebie wkurzona za brak dyscypliny to już mało - powinnam powiedzieć
          dosadniej ale forum publiczne a słowa obraźliwe etc
          Od popołudnia włóczyłam się po sklepach (właśnie przylazłam). OK, nie jest to
          tak, że nie mogłam sobie nic kupić bo nie wchodzę, bo nie - tak JESZCZE nie,
          ale cholercia jak na siebie popatrzyłam to się lekko załamałam i już.
          Kupiłam sobie trochę szmat, w tym dwie zbyt szczupłe bluzki - zbyt szczupłe
          celowo i z braku wyboru: były tylko w tym rozmiarze, mnie się podobały i
          doszłam do wniosku, że mnie zmobilizują.
          Oby, bo jeśli nie to...

Acha, już wiem, że jakieś 5 kg muszę z siebie zrzucić sad((
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 20:28
      Ja z okazji moich wczorajszych imienin zjadlam wszystko co mozna bylo w jednej z
      tawern w Kalamacie kalorii bylo chyba ze 100.000 ale co mi tam raz w roku ma sie
      imieniny
      • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 12:32
        no raz w roku mozna sobie pofolgowac... ale gorzej, hehehe, bo w grecji jest
        wiele takich okazji, hihihi... a to imieniny wujka zenka, a to cioci cesi...
        ciagle cos. i ciagle to jedzenie w czlowieka wmuszaja. a nam co robic`? z
        usmiechem wpychac kolejna baklawe. no bo przeciez nie wypada inaczej, heheheh...
        no, i przez ta grzecznosc w sumie mi sie przytylo w obrebie pasa, heheheh. a
        teraz jestem w polsce, i dalej jem, bo lubie. ehhh...
        • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.06, 21:00
          No wlasnie dzisiaj urodzila synowa mojej szefowej i gora ciastek zawitala w
          ksiegarni no jak odmowic ????????????? A oprocz tego dala mi jeszcze jedno
          pudelko ciasteczek do domu ktore mnie wolaja z lodowki.Dziewczyny trzymajcie
          mnie!!!!!
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.06, 20:31
      Dziewczyny znalazalm dobry sposob na diete PRACA PRACA PRACA latam przez caly
      dzien, po schodach wchodze i schodze chyba ze 100 razy,jem regularnie 3 posilki
      dziennie i rezultat jest taki ze duzo schudlam.I jeszcze jeden plus pierwszy raz
      schudlam z ud co nigdy do tad mi sie nie udawalo.Wiec kolezanki wszystkie do
      pracy hehehehehehe
      • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.06, 23:06
        heheh, pewnie, ze praca to najlepszy sposobsmile zwlaszcza to bieganie w gore w dolsmile
        • bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.06, 13:03
          annielika napisała:
          > heheh, pewnie, ze praca to najlepszy sposobsmile zwlaszcza to bieganie w gore w
          do lsmile

Znaczy sie... albo kariera gonca albo oponki na brzuchu?!
          • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.06, 13:10
            hahaha, no ladnie to podsumowalas bachulawink hehehehhe. jesli musisz w pracy duzo
            biegac, to jest to najlepsze, bo nawet jesli nie chce sie biegac w czasie
            wolnym, to masz to w takim wypadku jako dodatkowa korzysc z pracy.

osobiscie mam nadzieje, ze klikanie na komputerze ten mnie odchudzi, ehehehe.
            • bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.06, 13:30
              annielika napisała:
              > osobiscie mam nadzieje, ze klikanie na komputerze ten mnie odchudzi,
              ehehehe.

noooo... paluszki na pewno Ci sie wydluza wink Czeka Cie zatem kariera pianistki.
              Jak nic.
    • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:41
      no kofane zaczynacie nowa diete taka po-swiateczna?
      jak to z wami przyznac sie tu zarazsmile
      • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:43
        no wiesz co???? podnosic TAKI watek zaraz po SWIETACH!
        • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:46
          anniel ja do tych piatek chce dobic wiec dopisuje gdzie sie dawink
          a swoja droga to chyba zaczne na basen chodzic, bo juz nie moge od tego lenistwa
          • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:47
            Hehhe, no ale zmiluj sie... dieta? Chcesz nas w kompleksy powpedzac? wink
            • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:51
              anniel, ja sie nie deklarowalam ze zaczne diete bo i tak wiedzialam jak bedzie
              efekt-jednak moj osobisty len ma duuzy wplyw na zyciewink

no dziewczynki chwalic sie, bo wakacje nadchodzawink
              • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:54
                flis, ze ty diety nie potrzebujesz, to ja wiem. a basen na kondycje ci dobrze
                zrobi... ja w grudniu sie kapalam i bylo suuuupersmile teraz w styczniu tez ide...
                od poniedzialku zaczne... no ale daj spokoj, w lutym zapytaj o diete, wtedy juz
                zapomnimy o tym wszystkim co z lodowki trzeba bylo wyjesc po swietach zeby sie
                nei zepsulo.

a tak teraz? ze dieta potrzebna to tak... ale zeby tak o tym przypominac? daj
                nam odsapnacsmile
                • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:56
                  nie ma! do pracy na cialkami, zeby nie zmienic mitu o sexownej polce wink
                  • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 01:04
                    Hahahah, jesli mam reprezentowac ta sexowna polke, to juz niestety padl mit,
                    hahaha. Po tych swietach... chooooooooooociaz... wigilia byla u nas po mojemu i
                    reszta rodziny tez wie, jaka jestem super gospodarna. i jak to ja, Ha!, gotowac
                    tez umiem i smakujesmile Wiec przynajmniej ta polska gospodarnosc uchronie przed
                    zapomnieniem... no bo sexownosc to po swietach troche sie ukryla w nowych faldachwink

Aaa, pryzpomnialo mi sie... w tamtzm roku przszli nas odwiedzic jacys znajomi...
                    starsi ludzie, a pan maz bardzo tradycyjne, ze szowinistyczne poglady
                    reprezentowal. na koniec wizyty pogratulowal mojemu dobrego wyboru partnerki...
                    bo powiedzial, kobieta malo mowic powinna. No zesz ty. moj sie tylko usmiechnal,
                    co ma zrobic... jedyna przyczyna mojego milczenia byla nieznajomosc jezyka! to
                    by sie pan maz zdziwil. no ale w tym roku na cale szczescie nie mialam tej
                    watpliwej przyjemnosci przyjmowania go w naszych progach. i tak szczesciarz, bo
                    zone ma naprawde bardzo mila.
                    • nagare Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 09:13
                      Wyznacznikiem wartości kobiety jest to czy mało mówi?...
                      Ojoj... dobrze, że mam podramienniki w krześle bo bym chyba z niego spadła smile)))
                      Ten Pan powinien chyba w takim razie wziąć przykład i samemu się nie odzywać,
                      skoro mówi takie idiotyzmy.
                • ana_mama_patrycji Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.07, 10:09
                  Sposób na płaski brzuch. Cytat z innego forum: "po 19.00 już nic nie jedz.
                  i wykonuj tylko jedno ćwiczenie 3 razy dziennie!
                  Na czym polega?
                  połuż sie na podłodze i zacznij robić tradycyjny rowerek. dłonie przesuń pod
                  pośladki, wykonując rowerek zacznij robić brzuszki, ale nie pełne. wykonaj 10
                  takich brzuszków rano popołudniu i wieczorem. Naukowcy obliczyli że podczas 1
                  sekundy tego ćwiczenia mięśnie brzuch kurczą sie i rozkurczają aż: 251 razy!"

Ja już zaczęłam. Oprócz tego skaczę na skakance Patrycji.
                  • bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.07, 13:38
                    ana_mama_patrycji napisała:

> Ja już zaczęłam. Oprócz tego skaczę na skakance Patrycji.

Lepiej sie przyznaj ile paczkow juz spalaszowalas! U nas na szczescie nie ma w
                    sprzedazy nic na ksztalt paczka, sama nie wyprodukuje bo musze zajac sie
                    przekaskami na jutrzejszy kinderbal wink A wieczorem damska gimnastyka na koszt
                    Dimos'u.
                  • babycool Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.07, 16:05
                    Nie bede sie ukrywac, ja tez od kilku dni na diecie. No powiedzmy, bo jako
                    matka karmiaca to nie bardzo. Po prostu dwie zasady: MNIEJ ZREC, i druga; Papa
                    slodycze (Auauauauuauauauaua).

A te brzuszki to jak dlugo robic zeby byl efekt? Bo jak ze dwa miesiace to moze
                    sie podejme, ale pol roku czekac nie bede tongue_out
    • koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 23:44
      nagare mnie zainspirowała i nie tylko postanowienia noworoczne sobie
      wizualizuje. Od wczoraj powtarzam i wizualizuje sobie "jesteś piękna i ponętna,
      masz boskie, spężyste, gibkie, umięśnione ciało" wink)))))))))))
      • annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.07, 00:44
        Hahhaha, no dziewczyny, dobre dobre. Nagare, no mi tez przetlumaczyli jego
        wywody dopiero jak wyszedl. pewnie nie chcieli bym przy ludziach z krzesla
        spadla... i dobrze zrobili.

hahah, koxanaki dobre dobre... ale ty na krete jedziesz, to tam po plazy
        pobiegasz i bedzie nie dosc, ze sprezyste to i opalone! smile
    • wiweiorex A ja przerwrotnie : DIETA STOP!!! 09.01.07, 10:42
      Pamiętacie, dziewczyny, jak zaczynałam? 167/57... na dzień dzisiejszy - 167/49
      czyli zrzucę jeszcze kilogram i będę ważyć jak przed ciążą. tylko po co? Tyłek
      nadal mam wielki, biustu pozbyłam się definitywnie.
      Uginam się pod wpływem tekstów:
      Szef; "Kiedy znikniesz?"
      Mama "zjedz coś, bo wyglądasz jak zmora"
      No i najważniejsze- wymuszono na mnie obietnicę, że zacznę o siebie dbać.

PS> przy okazji informuję, że nie stosowałam jakiejś anorektycznej diety. Stres
      ( a było go sporo) zrobił swoje.

Dziś na siłę wciągam każdego ranka jakieś śniadanko. Na siłę, bo organizm nie
      bardzo chce cokolwiek przyjmować. Tylko jeszcze muszę znaleźć czas na mój
      ukochany basenik, żebym teraz dla odmiany się nie upasławink

A tak na marginesie, to pozdrawiam Was wszystkie cieplutko, mam nadzieję, że
      teraz częściej będę do Was zaglądacsmile
      • alponik Dieta !!!! 09.01.07, 14:47
        Bolesny temat poruszacie ,dziewczyny.Niestety mnie dotyczy szczegolnie,po
        trzech ciazach w ciagu 5 lat,pozostalo mi sporo kilogramow.(Nie ma mowy,zebym
        sie przyznala do numerow-wstyd mi).Oczywiscie walcze z tym ,ale bez
        rezultatu.Po prostu kocham jesc,piec,gotowac.No i dzieci codziennie po obiedzie
        domagaja sie "lichudia",wiec pieke rozne ciasta,rogale itp.(staram sie unikac
        kupowanych slodyczy-za duzo tam dodatkow,konserwantow).Wiec jak tu sie
        oprzec,gdy caly dom pachnie?Maz mi caly czas bebni nad glowa-wez sie za
        siebie,gdzie ta dziewczyna sprzed 12 lat?A ja wtedy jeszcze wiekszy mam
        apetyt,bo jak sie stresuje to jem co popadnie.Teraz od nowego roku postanowilam
        wziasc sie za siebie,jestem na diecie(pinao!!!!).Mam nadzieje,ze sie uda.
        • nagare Re: Dieta !!!! 09.01.07, 15:40
          3mam kciuki!

Gdzieś czytałam ostatnio o jakiejś diecie - bo cóż, temat też mi bliski, i tam
          było napisane że właśnie dopóki jest się z siebie niezadowolonym to podjęcie
          diety działa odrotnie niż powinno - stresujemy się i temat "jedzenie" prawie
          zaprząta naszą głowę. Jesteśmy drażliwe, złe i...głodne!
          Schudnąć, ponoć, można najłatwiej dopiero wówczas kiedy zaakceptujemy siebie
          takimi jakimi jesteśmy - wtedy wrzucamy na luz, ogarnia nas spokój...i wtedy
          właśnie najprościej obchodzimy się bez jedzenia - albo małymi jego ilościami.
          To trochę jak w stanie zakochania - unosimy się metr nad ziemią i nie w głowie
          nam przyziemne rzeczy jak - jedzenie.

Jakież to w swej istocie proste, co?..... =(
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.01.07, 21:42
      No ja tez sobie mowie ze jestem wysoka(156) mam mala pu.... dlugie zgrabne nogi
      hehehehehe Po moim schudnieciu mam zapadniete policzki pier....zero a pupa jak
      byla tak jest buuuuuuuuuuuuuuu Moze w koncu sie zbiore na gimnastyke tylko kiedy
      znajde na to czas????
    • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.07, 19:29
      a propo diety, fragment ksiazki ktora wlasnei czytam:

"bulki w mcdonaldsie pachna. wszystko, co pachnie, prowadzi do otylosci,
      wczesniejszej agonii albo uzaleznien. przegrywam z madra dydaktyka i kupuje
      podwojna, nie, potrojna bulke z potrojnymi albo nie, poczwornymi frytkami, a do
      tego podwojna kawe, potrojny sos majonezowy i trzy ciastka z czarnymi jagodami.
      najpier zanosze jedna tace, potem biegne po druga. wsyzstko wskazuje na to, ze
      za chwile wpadnie tu grupa niepelnosprawnych dzieci, dla ktorych nakryto do
      stolu. gowno wpadnie. sama zjem i nawet nikomu o tym nie powiem. bo niby o czym
      mowic? ze stracilam zainteresowanie dla wlasnych bioder?"
      • koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.07, 19:49
        a tytuł i autor i o czym - poprosze o szczegóły smile
        • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.07, 20:15
          ksiazka to "teren prywatny" barbary kosmowskiej
          to jest jedna z tej serii "literatury w spodnicy", bardzo fajna i starsznie
          smieszna; ogolnie jest o procesie dojrzewania glownej bohaterki, ktora ma 40
          lat i na nowo odkrywa swiat i sama siebie. swietnie napisana, baaaardzoooo mi
          sie podoba.
          ps
          ksiazke nabylam razem z anniel(nie, ze sama ksiazke tylko bylysmy razem), byla
          ona dodatkiem do gazety "oliwia"
    • bachula_gr Re: silna wola? 13.01.07, 23:20
      Siedzi sobie para mlodych ludzi przy kawiarnianym stoliku, popija winko i cosik
      zajada.
      - Kochanie, zjedz prosze ten kawalek tortu
      - Oj nie, dziekuje, nie mam checi na slodycze
      - Ale zjedz, prosze....
      - Kiedy nie mam ochoty, w ogole nie jadam slodkiego
      - Prosze....
      - Juz powiedzialam : nie!
      - Zjedz qrwa!!! Zjedz!!! pierscionek masz w srodku!!! oswiadczal sie bede!
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.07, 20:07
      Hahahahaha Bachulka dobre
      • flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.07, 22:08
        super!!!!
        no u mnie nie byloby problemu ja torty pochlaniamsmile
    • wiweiorex Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 09:45
      Odświeżam wątek. Zaczynacie ze mną od nowa? Mnie znow naszlo zeby cos fajnego ze
      sobą (albo z siebie zrobic)
      To jak, dziewczyny, która się dołączy?? Wszak w kupie razniejsmile)
      • tutanka Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 13:04
        to ja koniecznie! Poczulam dodatkowe kilogramy (a moze dekagramy?)
        dopiero jak musialam sie w Polsce wbic w jeansy (bo zimno). Przez
        cale lato jakos tak nie moge sie zmobilizowac, bo chodzi sie w
        spodniczkach, szortach, cienkich bluzeczkach, wszystko z materialu,
        wiec centumetr w te czy wew te nie jest odczuwalny:, a jak sie robi
        chlodniej i trzeba ubrac jeansy, dopasowane sweterki itd, to jakos
        tak wszystko sie odznacza. Ale niedlugo wroce do Grecji do moich
        luznych ciuszkow i troche mi sie humor poprawismile))
        Tak czy tak czas wziac sie za siebie! Ale to moze od poniedzialku,
        bo dzis wlasnie moj tato ugotowal kochanej coreczce pyszna zupe
        ogorkowa, wiec na pewno sie nie powstrzymam smile))
        • agniecha313 Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 15:36

Ja sie pochwale ze do Polski polecjalam z takimi kilogramami z
          jakimi wrocilam,bardzo sie ciesze ze nie przytylam ale i tak jeszcze
          troszke trzeba zrzucic wiec jestem z Toba Wiwa
      • wiweiorex Porażka 07.09.07, 13:35
        Nie moge sie przestawic na tryb (Wakacje Sie Skonczyly I Moje Dziecko Chodzi Do
        Szkoly). Jestem chronicznie zmeczona i niedospana. Wieczorami padam na pysk i o
        cwiczeniach mowy nie masad( A dodatkowo jest zimno, mokro, ciemno i ponuro - jak
        tu nie oslodzic sobie zycia???? Wiec wczoraj pochlonelam cammemberta zagryzajac
        go paka chipsow, a dzisiaj dwa paczki i dwa batoniki... Cos mi nie idzie ta
        dietasad(( Jak tak bedzie przez cala zime ( a wszak jesieni jeszcze oficjalnie
        nie ma) to na wiosne zatrudnie sie w ZOO jako hipopotam. Moze byc w atenskim to
        moze przynajmniej babycool bedzie miala jakis pozytek ze mniewink
    • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 21:56
      Ja już diety nie potrzebuje praca mi wystarcza,ale gimnastyka by się przydala
      • tutanka Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.07, 13:30
        wczoraj zakupilam plyte o PILATES i jak tylko dolece do Grecji mam
        zamiar zaczac ostro cwiczyc.
        • sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.07, 21:35
          tutanka trzymam kciuki bo ja sama w domu to nigdy nie mogę się zebrac
          • babycool Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.09.07, 11:01
            Mhm ja tez jestem na diecie, bo mi sie w Polsce przytylo, ale jakos
            mi dobrze idzie, bez wysilku przez 2 miesiace zgubilam 7kg. Jeszcze
            5kg mniej i bede wazyla tyle ile mialam jak poznalam meza smile Alez
            bede piekna!!! tongue_out
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka