sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 25.09.06, 21:15 Wszyscy mowia ze podobno schudlam ja nic nie widze ale jak znajomi mowia to chyba maja racje hehehehehe Odpowiedz Link
olna Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 26.09.06, 10:26 Dziewczyny u mnie ostatnio totalna porazka!!!zamiast ubyc lub stac w miejscu niepokojaco zaczelo przybywac i to w ciagu kilku dni!!!!Wczesniej bylam troche chora potem mialam jakis problem z dziaslem i to raczej nie sprzyjalo apetytowi.Ale juz calkiem wyzdrowialam i rzucilam sie na jedzienie.Zlapalam sie na tym,ze na sniadanie i kolacje po kilka kanapek,obiad tez spory no i czekoladki!!!.No ale juz KONIEC!!!slodycze won,kaloryczne kanapki won a ja wracam do wagi wyjsciowej.Warzywka i woda!Dzisiaj dla mnie na obiad tylko salatka z pomidorow i papryki wlasnego chowu Odpowiedz Link
agapi-mou Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.06, 19:29 No ja z Grecji tez przywiozlam kilogramy ktore teraz mam zamiar zrzucac tu w Polsce... Wkurza mnie ze moje cialo nie daje rady kuchni greckiej... Musze jednak przyznac ze to przez ostatni miesiac w Grecji mi przybylo i to pewne ze przez to ze przestalam sie ruszac... Bo to lipiec sierpien ciagle morze to sie plywalo i jeszcze chodzilam na boisko szkolne biegac a wresien to nie zawsze byla pogoda no i dzieci zaczely szkole to najblizsze boisko bylo pelne dzieci i nie widzialam siebie tam biegajacej... No i teraz dieta... Boje sie tylko ze jak juz tam bede na stale to urosne wszerz... bo w Grecji diety nie umiem prowadzic... Ale sie jeszcze zobaczy... Jak skoncze zrzucanie kilogramow to sie pochwale Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.10.06, 19:47 Musze sie przyznac ze ostatnio to tak w kratke z ta dieta pare dni trzymam a pozniej mi nie wychodzi, no np.dzisiaj kolezanka przyniosla mi kawalek makowca i jak mam sie oprzec buuuuuuuuuu Odpowiedz Link
koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 09:39 Sylwia opieraj się makowcowi w następujacy sposób: po prostu nie patrz temu makowcowi jednemu w oczy )) Ja się przyznam, że moją pięta achillesową są pośladki - takie więcej lopezowe. I żadna dieta im nie daje rady, bo od diety biust tracę, a jak zaczynam normalnie jeść to wpierw przybywa mi w pupie. Z ćwiczeniami też nie wychodzi, bo one (pośladki) się robią bardziej muskularne. Została mi tylko akceptacja - i wiecie ... normalnie jeszcze trochę i uwierzę, że jestem chodzącym, tym no, seksapilem )) Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 11:03 ja mam problem w biodrach i pupie to oczywiscie potrzebuje cwiczen ale komu sie chce.Po mojej diecie moje pier.......zanikly hehehehehe i podobno mam podkrazone oczy a biodra jak byly tak sa buuuuuuuuu Odpowiedz Link
koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 12:01 Sylwia a spróbuj spojrzeć na to z tej strony: 1) masz krągłe biodra - mężczyzna nie pies i kości nie lubi to raz a dwa może rośni Ci następczni Jenifer Lopez czy innej Beyonce 2)no i to spojrzenie - że tak powiem po prostu osnute mgiełko tajemnicy Normalnie boginii z Ciebie!!! )) Odpowiedz Link
margarita6 Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.10.06, 21:26 Szczerze mowiac to moja dieta odeszla w zapomnienie.Niedlugo zrobie drugie podejscie i dam znac. U mnie najgorzej z brzuchem!Chcialbym go zgubic,ale jakos nie moge sie zabrac za cwiczenia.Strasznie sie rozleniwilam w tej Grecji. Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 14:56 A ja jestem wytrwala. W sumie nie jestem jakos wybitnie zaokraglona, ale tutaj w grecji jakos brzuch mi sie powiekszyl i mimo wciagania dalej sterczy. Dodam, ze nie jestem w ciazy, heheh. Bo juz takie byly podejrzenia. Nie, ja tam po prostu zmagazynowalam tluszcz! Ale plywam wytrwale i staram sie nie jesc slodyczy. A jak juz cos zjem, to np ciasto marchewkowe! Ktoras probowala? Moze powinnam dopisac do naszych forumowych recept, bo jest niesamowicie smaczne Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 11.10.06, 15:09 Prosze od opisanie w przepisach bo marcheweczka jest tez dobra dla dzieci Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 21:41 No dobra przyznawac sie ktore udaja ze potrzebuja diete przeciez na zdjeciach wszystkie jestescie szczuple ?????????????? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 22:31 sylwialew napisała: > No dobra przyznawac sie ktore udaja ze potrzebuja diete przeciez na zdjeciach > wszystkie jestescie szczuple ?????????????? Sylwia, to Ty jeszcze nie wiesz, ze zdjecia sie obrabia komputerowo przed wyslaniem????? Odpowiedz Link
bebiak Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.06, 22:36 Nie udaję - potrzebuję Źle się czuję a to oznacza, że czas odstawić słodycze (stosy pożeram!) oraz nocne pochłanianie świeżych bułeczek z masłem i miodem/dżemem Niestety, ten typ tak ma, że nie zna umiaru a skoro tak to musi sobie robić przerwy 2-3 tygodniowe Jak ja wytrzymam i kiedy się zdeklaruję? Czas nadszedł ale nie powiedziałam sobie: "STOP". Muszę wywalić jakieś minimum 3 kg buuu Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.06, 19:55 no to chyba znow musze was pogonic co z ta dieta? wszystkie sie przezucily na goraca, kaloryczna(jak mowi bacha) czekolade i wstydza sie przyznac co i jak? Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.06, 20:26 flisvos napisała: > no to chyba znow musze was pogonic > co z ta dieta? wszystkie sie przezucily na goraca, kaloryczna(jak mowi bacha) > czekolade i wstydza sie przyznac co i jak? Flisvos, tylko bez takich. Z Twoja figura mozesz dostac administracyjny zakaz wstepu na dietetyczne watki, wiec uwazaj chudzielcu )))) Odpowiedz Link
bebiak Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 03.11.06, 22:56 Sama na siebie wkurzona za brak dyscypliny to już mało - powinnam powiedzieć dosadniej ale forum publiczne a słowa obraźliwe etc Od popołudnia włóczyłam się po sklepach (właśnie przylazłam). OK, nie jest to tak, że nie mogłam sobie nic kupić bo nie wchodzę, bo nie - tak JESZCZE nie, ale cholercia jak na siebie popatrzyłam to się lekko załamałam i już. Kupiłam sobie trochę szmat, w tym dwie zbyt szczupłe bluzki - zbyt szczupłe celowo i z braku wyboru: były tylko w tym rozmiarze, mnie się podobały i doszłam do wniosku, że mnie zmobilizują. Oby, bo jeśli nie to... Acha, już wiem, że jakieś 5 kg muszę z siebie zrzucić (( Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.11.06, 20:28 Ja z okazji moich wczorajszych imienin zjadlam wszystko co mozna bylo w jednej z tawern w Kalamacie kalorii bylo chyba ze 100.000 ale co mi tam raz w roku ma sie imieniny Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.11.06, 12:32 no raz w roku mozna sobie pofolgowac... ale gorzej, hehehe, bo w grecji jest wiele takich okazji, hihihi... a to imieniny wujka zenka, a to cioci cesi... ciagle cos. i ciagle to jedzenie w czlowieka wmuszaja. a nam co robic`? z usmiechem wpychac kolejna baklawe. no bo przeciez nie wypada inaczej, heheheh... no, i przez ta grzecznosc w sumie mi sie przytylo w obrebie pasa, heheheh. a teraz jestem w polsce, i dalej jem, bo lubie. ehhh... Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.06, 21:00 No wlasnie dzisiaj urodzila synowa mojej szefowej i gora ciastek zawitala w ksiegarni no jak odmowic ????????????? A oprocz tego dala mi jeszcze jedno pudelko ciasteczek do domu ktore mnie wolaja z lodowki.Dziewczyny trzymajcie mnie!!!!! Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.06, 20:31 Dziewczyny znalazalm dobry sposob na diete PRACA PRACA PRACA latam przez caly dzien, po schodach wchodze i schodze chyba ze 100 razy,jem regularnie 3 posilki dziennie i rezultat jest taki ze duzo schudlam.I jeszcze jeden plus pierwszy raz schudlam z ud co nigdy do tad mi sie nie udawalo.Wiec kolezanki wszystkie do pracy hehehehehehe Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.12.06, 23:06 heheh, pewnie, ze praca to najlepszy sposob zwlaszcza to bieganie w gore w dol Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.06, 13:03 annielika napisała: > heheh, pewnie, ze praca to najlepszy sposob zwlaszcza to bieganie w gore w do l Znaczy sie... albo kariera gonca albo oponki na brzuchu?! Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.06, 13:10 hahaha, no ladnie to podsumowalas bachula hehehehhe. jesli musisz w pracy duzo biegac, to jest to najlepsze, bo nawet jesli nie chce sie biegac w czasie wolnym, to masz to w takim wypadku jako dodatkowa korzysc z pracy. osobiscie mam nadzieje, ze klikanie na komputerze ten mnie odchudzi, ehehehe. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 10.12.06, 13:30 annielika napisała: > osobiscie mam nadzieje, ze klikanie na komputerze ten mnie odchudzi, ehehehe. noooo... paluszki na pewno Ci sie wydluza Czeka Cie zatem kariera pianistki. Jak nic. Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:41 no kofane zaczynacie nowa diete taka po-swiateczna? jak to z wami przyznac sie tu zaraz Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:43 no wiesz co???? podnosic TAKI watek zaraz po SWIETACH! Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:46 anniel ja do tych piatek chce dobic wiec dopisuje gdzie sie da a swoja droga to chyba zaczne na basen chodzic, bo juz nie moge od tego lenistwa Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:47 Hehhe, no ale zmiluj sie... dieta? Chcesz nas w kompleksy powpedzac? Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:51 anniel, ja sie nie deklarowalam ze zaczne diete bo i tak wiedzialam jak bedzie efekt-jednak moj osobisty len ma duuzy wplyw na zycie no dziewczynki chwalic sie, bo wakacje nadchodza Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:54 flis, ze ty diety nie potrzebujesz, to ja wiem. a basen na kondycje ci dobrze zrobi... ja w grudniu sie kapalam i bylo suuuuper teraz w styczniu tez ide... od poniedzialku zaczne... no ale daj spokoj, w lutym zapytaj o diete, wtedy juz zapomnimy o tym wszystkim co z lodowki trzeba bylo wyjesc po swietach zeby sie nei zepsulo. a tak teraz? ze dieta potrzebna to tak... ale zeby tak o tym przypominac? daj nam odsapnac Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 00:56 nie ma! do pracy na cialkami, zeby nie zmienic mitu o sexownej polce Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 01:04 Hahahah, jesli mam reprezentowac ta sexowna polke, to juz niestety padl mit, hahaha. Po tych swietach... chooooooooooociaz... wigilia byla u nas po mojemu i reszta rodziny tez wie, jaka jestem super gospodarna. i jak to ja, Ha!, gotowac tez umiem i smakuje Wiec przynajmniej ta polska gospodarnosc uchronie przed zapomnieniem... no bo sexownosc to po swietach troche sie ukryla w nowych faldach Aaa, pryzpomnialo mi sie... w tamtzm roku przszli nas odwiedzic jacys znajomi... starsi ludzie, a pan maz bardzo tradycyjne, ze szowinistyczne poglady reprezentowal. na koniec wizyty pogratulowal mojemu dobrego wyboru partnerki... bo powiedzial, kobieta malo mowic powinna. No zesz ty. moj sie tylko usmiechnal, co ma zrobic... jedyna przyczyna mojego milczenia byla nieznajomosc jezyka! to by sie pan maz zdziwil. no ale w tym roku na cale szczescie nie mialam tej watpliwej przyjemnosci przyjmowania go w naszych progach. i tak szczesciarz, bo zone ma naprawde bardzo mila. Odpowiedz Link
nagare Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 09:13 Wyznacznikiem wartości kobiety jest to czy mało mówi?... Ojoj... dobrze, że mam podramienniki w krześle bo bym chyba z niego spadła ))) Ten Pan powinien chyba w takim razie wziąć przykład i samemu się nie odzywać, skoro mówi takie idiotyzmy. Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.07, 10:09 Sposób na płaski brzuch. Cytat z innego forum: "po 19.00 już nic nie jedz. i wykonuj tylko jedno ćwiczenie 3 razy dziennie! Na czym polega? połuż sie na podłodze i zacznij robić tradycyjny rowerek. dłonie przesuń pod pośladki, wykonując rowerek zacznij robić brzuszki, ale nie pełne. wykonaj 10 takich brzuszków rano popołudniu i wieczorem. Naukowcy obliczyli że podczas 1 sekundy tego ćwiczenia mięśnie brzuch kurczą sie i rozkurczają aż: 251 razy!" Ja już zaczęłam. Oprócz tego skaczę na skakance Patrycji. Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.07, 13:38 ana_mama_patrycji napisała: > Ja już zaczęłam. Oprócz tego skaczę na skakance Patrycji. Lepiej sie przyznaj ile paczkow juz spalaszowalas! U nas na szczescie nie ma w sprzedazy nic na ksztalt paczka, sama nie wyprodukuje bo musze zajac sie przekaskami na jutrzejszy kinderbal A wieczorem damska gimnastyka na koszt Dimos'u. Odpowiedz Link
babycool Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 15.02.07, 16:05 Nie bede sie ukrywac, ja tez od kilku dni na diecie. No powiedzmy, bo jako matka karmiaca to nie bardzo. Po prostu dwie zasady: MNIEJ ZREC, i druga; Papa slodycze (Auauauauuauauauaua). A te brzuszki to jak dlugo robic zeby byl efekt? Bo jak ze dwa miesiace to moze sie podejme, ale pol roku czekac nie bede Odpowiedz Link
koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 05.01.07, 23:44 nagare mnie zainspirowała i nie tylko postanowienia noworoczne sobie wizualizuje. Od wczoraj powtarzam i wizualizuje sobie "jesteś piękna i ponętna, masz boskie, spężyste, gibkie, umięśnione ciało" ))))))))))) Odpowiedz Link
annielika Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 06.01.07, 00:44 Hahhaha, no dziewczyny, dobre dobre. Nagare, no mi tez przetlumaczyli jego wywody dopiero jak wyszedl. pewnie nie chcieli bym przy ludziach z krzesla spadla... i dobrze zrobili. hahah, koxanaki dobre dobre... ale ty na krete jedziesz, to tam po plazy pobiegasz i bedzie nie dosc, ze sprezyste to i opalone! Odpowiedz Link
wiweiorex A ja przerwrotnie : DIETA STOP!!! 09.01.07, 10:42 Pamiętacie, dziewczyny, jak zaczynałam? 167/57... na dzień dzisiejszy - 167/49 czyli zrzucę jeszcze kilogram i będę ważyć jak przed ciążą. tylko po co? Tyłek nadal mam wielki, biustu pozbyłam się definitywnie. Uginam się pod wpływem tekstów: Szef; "Kiedy znikniesz?" Mama "zjedz coś, bo wyglądasz jak zmora" No i najważniejsze- wymuszono na mnie obietnicę, że zacznę o siebie dbać. PS> przy okazji informuję, że nie stosowałam jakiejś anorektycznej diety. Stres ( a było go sporo) zrobił swoje. Dziś na siłę wciągam każdego ranka jakieś śniadanko. Na siłę, bo organizm nie bardzo chce cokolwiek przyjmować. Tylko jeszcze muszę znaleźć czas na mój ukochany basenik, żebym teraz dla odmiany się nie upasła A tak na marginesie, to pozdrawiam Was wszystkie cieplutko, mam nadzieję, że teraz częściej będę do Was zaglądac Odpowiedz Link
alponik Dieta !!!! 09.01.07, 14:47 Bolesny temat poruszacie ,dziewczyny.Niestety mnie dotyczy szczegolnie,po trzech ciazach w ciagu 5 lat,pozostalo mi sporo kilogramow.(Nie ma mowy,zebym sie przyznala do numerow-wstyd mi).Oczywiscie walcze z tym ,ale bez rezultatu.Po prostu kocham jesc,piec,gotowac.No i dzieci codziennie po obiedzie domagaja sie "lichudia",wiec pieke rozne ciasta,rogale itp.(staram sie unikac kupowanych slodyczy-za duzo tam dodatkow,konserwantow).Wiec jak tu sie oprzec,gdy caly dom pachnie?Maz mi caly czas bebni nad glowa-wez sie za siebie,gdzie ta dziewczyna sprzed 12 lat?A ja wtedy jeszcze wiekszy mam apetyt,bo jak sie stresuje to jem co popadnie.Teraz od nowego roku postanowilam wziasc sie za siebie,jestem na diecie(pinao!!!!).Mam nadzieje,ze sie uda. Odpowiedz Link
nagare Re: Dieta !!!! 09.01.07, 15:40 3mam kciuki! Gdzieś czytałam ostatnio o jakiejś diecie - bo cóż, temat też mi bliski, i tam było napisane że właśnie dopóki jest się z siebie niezadowolonym to podjęcie diety działa odrotnie niż powinno - stresujemy się i temat "jedzenie" prawie zaprząta naszą głowę. Jesteśmy drażliwe, złe i...głodne! Schudnąć, ponoć, można najłatwiej dopiero wówczas kiedy zaakceptujemy siebie takimi jakimi jesteśmy - wtedy wrzucamy na luz, ogarnia nas spokój...i wtedy właśnie najprościej obchodzimy się bez jedzenia - albo małymi jego ilościami. To trochę jak w stanie zakochania - unosimy się metr nad ziemią i nie w głowie nam przyziemne rzeczy jak - jedzenie. Jakież to w swej istocie proste, co?..... =( Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.01.07, 21:42 No ja tez sobie mowie ze jestem wysoka(156) mam mala pu.... dlugie zgrabne nogi hehehehehe Po moim schudnieciu mam zapadniete policzki pier....zero a pupa jak byla tak jest buuuuuuuuuuuuuuu Moze w koncu sie zbiore na gimnastyke tylko kiedy znajde na to czas???? Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.07, 19:29 a propo diety, fragment ksiazki ktora wlasnei czytam: "bulki w mcdonaldsie pachna. wszystko, co pachnie, prowadzi do otylosci, wczesniejszej agonii albo uzaleznien. przegrywam z madra dydaktyka i kupuje podwojna, nie, potrojna bulke z potrojnymi albo nie, poczwornymi frytkami, a do tego podwojna kawe, potrojny sos majonezowy i trzy ciastka z czarnymi jagodami. najpier zanosze jedna tace, potem biegne po druga. wsyzstko wskazuje na to, ze za chwile wpadnie tu grupa niepelnosprawnych dzieci, dla ktorych nakryto do stolu. gowno wpadnie. sama zjem i nawet nikomu o tym nie powiem. bo niby o czym mowic? ze stracilam zainteresowanie dla wlasnych bioder?" Odpowiedz Link
koxanaki Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.07, 19:49 a tytuł i autor i o czym - poprosze o szczegóły Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 12.01.07, 20:15 ksiazka to "teren prywatny" barbary kosmowskiej to jest jedna z tej serii "literatury w spodnicy", bardzo fajna i starsznie smieszna; ogolnie jest o procesie dojrzewania glownej bohaterki, ktora ma 40 lat i na nowo odkrywa swiat i sama siebie. swietnie napisana, baaaardzoooo mi sie podoba. ps ksiazke nabylam razem z anniel(nie, ze sama ksiazke tylko bylysmy razem), byla ona dodatkiem do gazety "oliwia" Odpowiedz Link
bachula_gr Re: silna wola? 13.01.07, 23:20 Siedzi sobie para mlodych ludzi przy kawiarnianym stoliku, popija winko i cosik zajada. - Kochanie, zjedz prosze ten kawalek tortu - Oj nie, dziekuje, nie mam checi na slodycze - Ale zjedz, prosze.... - Kiedy nie mam ochoty, w ogole nie jadam slodkiego - Prosze.... - Juz powiedzialam : nie! - Zjedz qrwa!!! Zjedz!!! pierscionek masz w srodku!!! oswiadczal sie bede! Odpowiedz Link
flisvos Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.07, 22:08 super!!!! no u mnie nie byloby problemu ja torty pochlaniam Odpowiedz Link
wiweiorex Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 09:45 Odświeżam wątek. Zaczynacie ze mną od nowa? Mnie znow naszlo zeby cos fajnego ze sobą (albo z siebie zrobic) To jak, dziewczyny, która się dołączy?? Wszak w kupie razniej) Odpowiedz Link
tutanka Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 13:04 to ja koniecznie! Poczulam dodatkowe kilogramy (a moze dekagramy?) dopiero jak musialam sie w Polsce wbic w jeansy (bo zimno). Przez cale lato jakos tak nie moge sie zmobilizowac, bo chodzi sie w spodniczkach, szortach, cienkich bluzeczkach, wszystko z materialu, wiec centumetr w te czy wew te nie jest odczuwalny:, a jak sie robi chlodniej i trzeba ubrac jeansy, dopasowane sweterki itd, to jakos tak wszystko sie odznacza. Ale niedlugo wroce do Grecji do moich luznych ciuszkow i troche mi sie humor poprawi)) Tak czy tak czas wziac sie za siebie! Ale to moze od poniedzialku, bo dzis wlasnie moj tato ugotowal kochanej coreczce pyszna zupe ogorkowa, wiec na pewno sie nie powstrzymam )) Odpowiedz Link
agniecha313 Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 15:36 Ja sie pochwale ze do Polski polecjalam z takimi kilogramami z jakimi wrocilam,bardzo sie ciesze ze nie przytylam ale i tak jeszcze troszke trzeba zrzucic wiec jestem z Toba Wiwa Odpowiedz Link
wiweiorex Porażka 07.09.07, 13:35 Nie moge sie przestawic na tryb (Wakacje Sie Skonczyly I Moje Dziecko Chodzi Do Szkoly). Jestem chronicznie zmeczona i niedospana. Wieczorami padam na pysk i o cwiczeniach mowy nie ma( A dodatkowo jest zimno, mokro, ciemno i ponuro - jak tu nie oslodzic sobie zycia???? Wiec wczoraj pochlonelam cammemberta zagryzajac go paka chipsow, a dzisiaj dwa paczki i dwa batoniki... Cos mi nie idzie ta dieta(( Jak tak bedzie przez cala zime ( a wszak jesieni jeszcze oficjalnie nie ma) to na wiosne zatrudnie sie w ZOO jako hipopotam. Moze byc w atenskim to moze przynajmniej babycool bedzie miala jakis pozytek ze mnie Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.07, 21:56 Ja już diety nie potrzebuje praca mi wystarcza,ale gimnastyka by się przydala Odpowiedz Link
tutanka Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.07, 13:30 wczoraj zakupilam plyte o PILATES i jak tylko dolece do Grecji mam zamiar zaczac ostro cwiczyc. Odpowiedz Link
sylwialew Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.07, 21:35 tutanka trzymam kciuki bo ja sama w domu to nigdy nie mogę się zebrac Odpowiedz Link
babycool Re: Dieta start !!!!!!!!!!!!!!!! 09.09.07, 11:01 Mhm ja tez jestem na diecie, bo mi sie w Polsce przytylo, ale jakos mi dobrze idzie, bez wysilku przez 2 miesiace zgubilam 7kg. Jeszcze 5kg mniej i bede wazyla tyle ile mialam jak poznalam meza Alez bede piekna!!! Odpowiedz Link