sylwialew 04.10.06, 19:54 Bardzo sie ciesze ze coraz wiecej dziewczyn wchodzi w nasze skromne progi, milo mi ze moj pomysl zalozenia tego forum zostal tak mile odebrany.Fajnie ze sie poznalysmy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bachula_gr Re: Forum sie powieksza !!!! 04.10.06, 19:56 Noooo... a jakie laurki niektore dziewczyny nam tu wystawiaja )) Jeszcze tylko popracujemy nad aktywnoscia zlotowa i bedzie fajnie. Pozdrawiam wszystkie foremki. Odpowiedz Link
annielika Re: Forum sie powieksza !!!! 04.10.06, 19:58 z tym zlotem to moze tak, ze na pierwszy przyjedzie mniej osob, ale potem reszta pozazdrosci i na nastepny bedzie tlum... aaa, fliiiissss, to moze przyjedziesz? Odpowiedz Link
flisvos Re: Forum sie powieksza !!!! 04.10.06, 22:26 juz sie dopisalam, niestety nie moge (( Odpowiedz Link
jeta0 Re: Forum sie powieksza !!!! 04.10.06, 23:11 flisvos napisała: > juz sie dopisalam, niestety nie moge (( Cześć Flisvos, a kiedy możesz? Czy już wiesz , kiedy kończycie sezon? Może uda się ustalić taki termin, abyście obie, Bachula i Ty, a także wszystkie chętne, mogły być obecne. Filakia J. Odpowiedz Link
flisvos Re: Forum sie powieksza !!!! 04.10.06, 23:17 oto chodzi ze ja nie wiem dokladnie, to wszystko zalezy od pogody i turystow; w zeszlym roku skonczylam dopiero 14listopada; a jeszcze teraz moj wspolpracownik musi wyjechac i bede sama, wiec same rozumiecie Odpowiedz Link
bachula_gr Re: Forum sie powieksza !!!!- JETA0 04.10.06, 23:36 jeta0 napisała: > Może uda się ustalić taki termin, abyście obie, Bachula i Ty, a także wszystkie chętne, mogły być obecne. > Filakia > J. A Ty JETA co? Nie piszesz sie??? Pani_Prezes kilka godzin temu zaklepasla 14-go a Ciebie na liscie nie widac? Odpowiedz Link
flisvos do nowych dziewczyn 17.10.06, 13:11 wiem,ze wiele osob nas podczytuje i zastanawia sie czy w koncu napisac, my oczywiscie do tego namawiamy, zawsze jestesmy otwarte na nowe znajomosci; tylko mam jedna prosbe jak juz zaczniecie pisac, przedstawiacie sie , dopisujecie do kilku watkow to moze zostancie z nami! a nie po trzech dniach polowa milknie, jesli nie chcecie sie udzielac to pozostancie czytelniczkami pozdrawiam iza Odpowiedz Link
koxanaki Re: do nowych dziewczyn 17.10.06, 13:44 Trudno oczywiście za ogół mi się wypawiadać, ale jako nowa dziewczyna zapewniam, że nie zniknę po trzech dniach ani trzech tygodniach. Hawk! Odpowiedz Link
koxanaki Re: do nowych dziewczyn 19.10.06, 13:48 ...i tak mi właśnie przez myśl przeszło - co słychać z babycool? co się dzieje z anną_z_korfu? (bardzo jej kibicowałam i brakuje mi ciągu dalszego) ... Odpowiedz Link