jeta0 22.12.06, 13:47 Betaki mas, czyżbyś popełniła jakąś książkę ze wspomnieniami z Grecji i nic nam o tym nie wiadomo? Pomyślałam o tym, czytając m.in. Twój post w wątku o zwierzętach na sąsiednim forum. Ciekawe... Filakia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: do Jety 22.12.06, 16:08 A czyż nie wysłałam do Ciebie maila kilka dni temu z prośbą o podanie adresu, na który mogłabym przesłać cięższą przesyłkę, co? I tak czekam, czekam, czekam... Oj, Jeta moy, Jeta moy Odpowiedz Link
annielika do bebiak 18.01.07, 21:11 No bebiak, to wstaw moze troche swoich fotek moze na fotoforum grecja? Trzeba je troche rozruszac Odpowiedz Link
flisvos Re: do Bebiak 05.01.07, 00:43 bebiak, ja czytam, czytam i to bardzo przyjemnie mi sie czyta tylko czasu malo na to czytanie Odpowiedz Link
bebiak Re: do Was... :) 06.01.07, 18:41 A ja Wam dziękuję za wszystko co do mnie piszecie w tej wiadomej sprawie) Eeee, przyznam, że jestem zaskoczona.... Doprawdy aż tak???? I tak myślę, że jak Wam się tak jakoś kurczę.. dobrze czyta to może i wzięłabym się za uzupełnienie tej części drugiej, co? Bo wiecie jak część 2-ga jest napisana? A ... parę tzw. rozdziałów w tym i zakończenie, ale tak nie po kolei bo mi coś walnęło i tyle A naszło mnie np. na wyspę X to napisałam rozdział choć wcześniej winna być wyspa Y ale na nią mnie akurat nie naszło... I cz. 2 ma takie dziury właśnie.... choć rozdział I-szy dawno gotowy stąd może jako suplement porozsyłam Wam ? A o zakończenie nawet mnie nie proście bo i tak nie wyślę aż przyjdzie właściwa pora na to!!! I ściskam Was bardzo, bardzo... Odpowiedz Link
ana_mama_patrycji Re: do Was... :) 07.01.07, 19:48 bebiak napisała: > A ja Wam dziękuję za wszystko co do mnie piszecie w tej wiadomej sprawie) Nie jest to tak do końca wiadoma sprawa. Poprosimy o linka )) Odpowiedz Link
margarita6 Re: do Bebiak 06.01.07, 21:05 No,wlasnie.Moze ktos mi wytlumaczy o jaka ksiazke chodzi,bo sie nie orientuje,a z checia bym ja sobie przeczytala. Odpowiedz Link
olna Re: do Bebiak 07.01.07, 09:12 Tez sie podpisuje bo tez nie jestem na biezaco ale jak najbardziej zainteresowana! Odpowiedz Link
sylwialew Re: do Bebiak 06.01.07, 21:18 A jak mowilam ze to powinien przeczytac caly swiat to mi nie wierzysz hihihihihi Odpowiedz Link
koxanaki Re: do Bebiak 07.01.07, 15:20 ej, ale prosze podajcie, gdzie co jak można to dzieło przeczytać? bo ja tez bym se... Odpowiedz Link
flisvos Re: do Bebiak 19.01.07, 15:36 beataki a z toba co sie znow dzieje? co sie nic nie odzywasz? gdzie sie podziewasz kochana? Odpowiedz Link
nagare Re: do Bebiak 19.01.07, 16:29 Ja też się dołączam do grona czekających na link Bebiak, buszuję sobie po Twojej stronce i jestem zachwycona. Pasja to jednak pasja. Odpowiedz Link