mamakuby3 03.03.05, 15:30 Dzień dobry Mam na imię Iza jestem mamą 14 miesięcznego Kubusia.Kuba urodził się z OPM 2 stopnia.Cieszę się ,że macie taką opszerną bibliotekę już wczoraj zamieściłam kilka linków . Jakby co jestem do dyspozycji. Iza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiagra Re: OPM 2 stopnia 03.03.05, 17:16 Fajnie ze jestes, dziekujemy za pomoc w tworzeniu biblioteki to ważne!!!! Odpowiedz Link
mamakuby3 Re: OPM 2 stopnia 04.03.05, 09:51 Mam trochę czau to zasiadłam przed komp. i trochę o nas napiszę. Kuba urodził się z odpływami p-m już w czasie ciąży wiedziałam ,że coś jest nie tak. Po porodzie badania i diagnoza. Cały czs mały jest na furaginie i kontrolnych badaniach. Ja czytam wszystko o chorobie ,żeby się trochę uspokoić i nastawić psychicznie ,że Kubuś z tego wyrośnie.Myślę ,że będzie nas tutaj więcej ,że będziemy się razem trzymać i podtrzymamywać na duchu. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link
berem Re: OPM 2 stopnia 04.03.05, 13:57 Witam Mój synek także ma odpływy.Ja o problemie dowiedziałam się tak samo jak ty w czasie USG prenatalnego. Niestety my wychodziliśmy z 5 stopnia. Naszą historie możesz przeczytać w liście obecności. Dużo czytasz, więc na pewno wszystko wiesz o 2 stopniu. Trzeba cierpliwości , czasu oraz stałej opieki lekarskiej a wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że dzieciaczki są pod opieką specjalistów a my mamy siebie i zawsze możemy porozmawiać oraz dodać sobie otuchy na forum . Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link