anetka4100
17.04.17, 10:03
Jesteśmy po operacji spodziectwa .Pierwsza konsultacja odbyła się u Dr Śmigielskiego, który przyjmuje w prywatnej klinice.Bardzo dużo pozytywnych opinii jest na temat lekarza ,więc zaufaliśmy mu bezgranicznie.Długoletnia praktyka doktora w Czd budzi zaufanie.Spotkanie z doktorem wywołało na mnie sporo emocji.Tak ciepłego serdecznego lekarza nie spotkałam przez całe swoje życie.Zapoznawszy się z badaniami dziecka (mały miał 3,5 mca)opowiedział wszystko o tym co nas czeka .Jednak że względu na skomplikowanie zalecił Czd .Dowiedziałam się że w Czd w Warszawie na oddziale urologii opiekuje się dziećmi doświadczony urolog Dr Gastoł i kochana Dr Kowalczyk.Lekarze Ci naprawdę z powołania to chodzące anioły .Ten tylko to wie kto tego doświadczy.Wysłaliśmy komplet dokumentów do Czd i czekaliśmy na termin wizyty.Mały został ooerowany mając 2,5 latka teraz ma 4,5 czuje się świetnie.Aczkolwiek jedziemy w czerwcu na zabieg endoskopii sprawdzić po operacji drożność przepływu moczu.Wszystkim rodzicom dodaję otuchy i siły.Życzę dużo dużo zdrowia.Chętnie odpowiem na pytania.